p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ بازم سلام:JC_thinking: خوبین؟ من از زدن این موضوع، قصد نداشتم که صحبت های مذهبی تو این تاپیک انجام بشه این سوال فقط به دید و برداشت شما بعد از مردن مربوط میشه... شاید خوندن انواع تفکر ها برای بقیه جالب باشه :icon_gol: 24 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من نگم بهتره ولی موضوع جالبیه... 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من نگم بهتره ولی موضوع جالبیه... میشه بگی؟ 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ میشه بگی؟ اخه دوست ندارم نظرم کسی رو زیر سئوال ببره... من اصلا اعتقادی به بعد از مرگ ندارم... قبل ها به تناسخ اعتقاد داشتم که با اونم به تناقض رسیدم... به قول حسین پناهی: پشت این پنجره جز هیچ بزرگ هیچی نیست... 14 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من که فکر نکنم هیچ اتفاق خاصی بیوفته. خیلی راحت همه چیز تموم میشه. اونهایی که دوست دارن جاودانه بمونن،بهتره پیرو یکی از سه دین آسمانی بشن. 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ دو حالت وجود داره یا کلا نابود میشیم و فقط خاطره ای ازمون باقی میمونه که اون هم بعد از مدتی کمرنگ میشه یا یه زندگی جدید و شروع میکنیم کی میدونه شاید قبلشم تو یه دنیای دیگه بودیم و همش از بعد مرگ اون دنیا حرف میزدیم فعلا که زنده ایمو به اومرات همین دنیا برسیم بهتره 14 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ مهم نیست که اون دنیا چی میشه شما تو این دنیا تو الان که هستی سعی کن خوب باشی 12 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ اخه دوست ندارم نظرم کسی رو زیر سئوال ببره...من اصلا اعتقادی به بعد از مرگ ندارم... قبل ها به تناسخ اعتقاد داشتم که با اونم به تناقض رسیدم... به قول حسین پناهی: پشت این پنجره جز هیچ بزرگ هیچی نیست... چه ایرادی نظر شما کسی رو زیر سوال ببره؟ اتفاقا همین خوبه که هرکس نظر خودشو بده بدون اینکه قصد توهین به سایر نظرات رو داشته باشه... اونوقت خواننده بیاد نظرات رو بخونه، شاید یکی از این نظرات براش تاثیر گذار بود من خودم به شخصه دوست دارم انواع نظر ها و تفکرات رو بشنوم و بهشون فکر کنم 7 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ مهم نیست که اون دنیا چی میشه شما تو این دنیا تو الان که هستی سعی کن خوب باشی چرا مهم نیست .. من دارم تو این دنیا تلاش میکنم و زحمت میشکم. اما شاید قراره ما روزی بمیریم و همه چی شاید تموم بشه .. 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ چرا مهم نیست .. من دارم تو این دنیا تلاش میکنم و زحمت میشکم. اما شاید قراره ما روزی بمیریم و همه چی شاید تموم بشه .. خب مهم نیست دیگه اگر دنیایی باشه وقتی شما خوب بودی تو این دنیا دیگه مشکلی نداری اگر هم که نباشه که حداقلش اینه که وجدانت راحت بوده..... شما اگر هم تلاش می کنی تو این دنیا واسه راحتی و آسایش خودته نه به خاطر اون دنیا 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ بعد مرگ یه راس می ریم جهندم بعد اونجا دمار از روزگارمون درمیارن:167::icon_pf (34): :w00: 8 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ فكر كنم دوباره زنده ميشيم هي ميميريم اخرش تبديل به خاك مرغوبي ميشيم براي كشاورزي و به اين صورت چرخ گردون ميچرخه 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من همیشه دوس داشتم بدونم کسایی که به کما میرن چه اتفاقی واسشون میوفته...چون یجورایی مابین مرگ و زندگی هستن 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من همیشه دوس داشتم بدونم کسایی که به کما میرن چه اتفاقی واسشون میوفته...چون یجورایی مابین مرگ و زندگی هستن وقتی مغز کار نکنه،هیچ حس و حالی هم نیست. سر منشا همه عواطف و تفکر و خواب و.... مغز است،که انسان های کم دانش در گذشته،آنرا به چیزی مثل روح نسبت میدادن. وقتی مغز از کار بیوفته،سیاهی مطلق است و سکوت. 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی مغز کار نکنه،هیچ حس و حالی هم نیست.سر منشا همه عواطف و تفکر و خواب و.... مغز است،که انسان های کم دانش در گذشته،آنرا به چیزی مثل روح نسبت میدادن. وقتی مغز از کار بیوفته،سیاهی مطلق است و سکوت. یعنی روح وجود نداره؟ 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی روح وجود نداره؟ نه. فعلا وجود چیزی به نام روح از نظر علمی ثابت نشه و روز به روز از شمار چیزهایی که در قدیم به روح نسبت میدادن،داره کم میشه. مهمترینش مسئله خوابه،که در قدیم اونرو اثر خروج روح از بدن میدونستند. اما امروز کم کم داره مشخص میشه،خواب تنها تحت تاثیر یک سری واکنش ها در مغز است. 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من همیشه دوس داشتم بدونم کسایی که به کما میرن چه اتفاقی واسشون میوفته...چون یجورایی مابین مرگ و زندگی هستن خوب 4 ساله دارن از اینجور فیلمها به خورد مردم میدن تو ماه رمضون خوب یکیشو میدیدی 10 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من تا چیزی رو نبینم و تجربه نکنم یا علم به وضوح با دلیل و مدرک برام اثبات نکنه باور نمیکنم... در حال حاضر علم و عقلم بهم میگه تمامی فعالیت های انسان نتیجه پیامهای عصبی و پاسخ به محیط هست که از یک مرکز کنترل به نام مغز نشات میگره که با نابودی و خاموشی اون سیستم بدن به طور کلی خاموش و نابود میشه... 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ به چیزای خوب فکر کن. مرگ که چیز خوبی نیست؟ به زندگی بیاندیش که ارزانی توست. به دوست داشتن. به وفای به عهد. مرگ بد و زشته. بهش فکر نکن. فقط به زندگی بیاندیش 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ تصاویر/ این قافله عمر عجب میگذرد! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده