Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ اسی جان هوس و عشق دوتا مقوله جدا از هم میدونم وقتی طرف دوست داشته باشی بعد هوس جنسی خیلی خیلی کمرنگ میشه این وسط هوس جنسی هم بحثی از عشقه دیگه ، عاشق تابلو نقاشی نمیشی که بشینی بهش زل بزنی فقط. به قول سعدی: اگر آدمی به چشم است و دهان و گوش و بینی ........ چه میان نقش دیوار و میان آدمیت. هوس اگر به فساد منجر بشه بده، در راستای عشق امری خوب است. 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ اجاره خونه نمیخواد بدن،از ابوی محترمشون پول بگیرن.... :icon_pf (34):یا بروند مدتی در خانه پدر یا مادر یکی زندگی کنند. قدیمی ها اینکارو میکردنا...... :JC_thinking: جهیزیه عروس گلو نخواستیم،از دوماد شاخ شمشاد هم مهریه نخوان. قدیمی ها تموم شدن الان جدیدی ها هستن پس حق طلاق هم به خانوم ها بدن 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ هوس جنسی هم بحثی از عشقه دیگه ، عاشق تابلو نقاشی نمیشی که بشینی بهش زل بزنی فقط. به قول سعدی: اگر آدمی به چشم است و دهان و گوش و بینی ........ چه میان نقش دیوار و میان آدمیت. هوس اگر به فساد منجر بشه بده، در راستای عشق امری خوب است. گفتم هست ولی خیلی کمرنگ میشه پای یه چیزای دیگه میاد وسط چجوری بهت بگم مثل هوای هم داشتن به فکر هم بودن تفاهم داشتن و یک دل بودن و خیلی چیزای دیگه عشق که با هوس جنسی شکل نمیگیره هوس اگر به فساد منجر بشه بده، در راستای عشق امری خوب است. موافقم کاملا 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ اسی جان هوس و عشق دوتا مقوله جدا از هم میدونم وقتی طرف دوست داشته باشی بعد هوس جنسی خیلی خیلی کمرنگ میشه این وسط What? 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ چـقـدر خـوبـه . . . یـکـی بـاشـه یـکـی بـاشـه کـه بـغـلـت کـنـه . . . سـرتـو بـزاری... روی سـیـنـش آرومـت کـنـه . . . حـُرم نـفـس هـاش تـنـت ُ داغ کـنـه . . . عـطـر دسـتـاش مـوهـاتـو نـوازش کـنـه . . . چـقـدر خـوبـه . . . چـقـدر خـوبـه کـه آروم دم گـوشـت بـگـه غـصـه نـخـوری هـا . . . 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ چـقـدر خـوبـه . . .یـکـی بـاشـه یـکـی بـاشـه کـه بـغـلـت کـنـه . . . سـرتـو بـزاری... روی سـیـنـش بابا این چی میگه (+18) :icon_pf (34): سرتو بذار رو شونه هام،خوابت بگیره..... 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ بابا این چی میگه (+18) :icon_pf (34): سرتو بذار رو شونه هام،خوابت بگیره..... کجاش +18؟به این خوبی 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ کجاش +18؟به این خوبی توبه بر لب ، سُبحه بر دست ، دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می آید ز استغفار ما....... در آغوش رفته و راس مبارک را در انجا گذاشته و خوشحال و خندان و بازی با موها ....... :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ توبه بر لب ، سُبحه بر دست ، دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می آید ز استغفار ما....... در آغوش رفته و راس مبارک را در انجا گذاشته و خوشحال و خندان و بازی با موها ....... :icon_pf (34): الان این -18 ها از من و شما کلی واردترن..:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ چـقـدر خـوبـه . . .یـکـی بـاشـه یـکـی بـاشـه کـه بـغـلـت کـنـه . . . سـرتـو بـزاری... روی سـیـنـش آرومـت کـنـه . . . حـُرم نـفـس هـاش تـنـت ُ داغ کـنـه . . . عـطـر دسـتـاش مـوهـاتـو نـوازش کـنـه . . . چـقـدر خـوبـه . . . چـقـدر خـوبـه کـه آروم دم گـوشـت بـگـه غـصـه نـخـوری هـا . . . هرم واقعا قشنگه چرا ما رو تو این موقعیت قرار میدی؟:w00: 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ الان این -18 ها از من و شما کلی واردترن..:icon_pf (34): نشر گناه ، از خود گناه به مراتب بدتر است. الان دوستانی آن نوشته را بخوانند و حالی به حالی شوند،چه کسی مسئول است؟ :JC_thinking: آفتاب آمد دلیل آفتاب: چرا ما رو تو این موقعیت قرار میدی؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ نشر گناه ، از خود گناه به مراتب بدتر است. الان دوستانی آن نوشته را بخوانند و حالی به حالی شوند،چه کسی مسئول است؟ :jc_thinking: حالا این یه بار رو بیخیال این فکر و مسئولیت شو شما!از این حال معنوی استفاده کن!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ حالا این یه بار رو بیخیال این فکر و مسئولیت شو شما!از این حال معنوی استفاده کن!! حال معنوی بدون ابزار معنویت ممکن نیست..... این فرد حال معنوی میدهد و ابزارش را دریغ میکند با این مطلبش. 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ حال معنوی بدون ابزار معنویت ممکن نیست..... این فرد حال معنوی میدهد و ابزارش را دریغ میکند با این مطلبش. :ws28: ای پسرای بی جنبه!! 8 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ چـقـدر خـوبـه . . .یـکـی بـاشـه یـکـی بـاشـه کـه بـغـلـت کـنـه . . . سـرتـو بـزاری... روی سـیـنـش آرومـت کـنـه . . . حـُرم نـفـس هـاش تـنـت ُ داغ کـنـه . . . عـطـر دسـتـاش مـوهـاتـو نـوازش کـنـه . . . چـقـدر خـوبـه . . . چـقـدر خـوبـه کـه آروم دم گـوشـت بـگـه غـصـه نـخـوری هـا . . . این مکثی که بین دو جمله کردی بسی جای تامل داره ! 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ نوشته تاثيير گزار و قشنگيه اما بهتر بود قانون كپي برداري رعايت ميشد و پايان متن اسم وبلاگ يا نويسنده نوشته ميشد تا كار غير اخلاقي نباشه با تشكر 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28:ای پسرای بی جنبه!! او را خود التفات نبودی به صید من . من خویشتن اسیر کمند نظر شدم. تقصیر ما نبود که مرض قند گرفتیم،حلوای نذری بسیار شیرین بود. 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ او را خود التفات نبودی به صید من . من خویشتن اسیر کمند نظر شدم. تقصیر ما نبود که مرض قند گرفتیم،حلوای نذری بسیار شیرین بود. یعنی با حلوا حلوا کردن دهنت شیرین میشه؟!!؟ قوه تخیلت خیلی قویه ها حاجی!! 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ نوشته تاثيير گزار و قشنگيه اما بهتر بود قانون كپي برداري رعايت ميشد و پايان متن اسم وبلاگ يا نويسنده نوشته ميشد تا كار غير اخلاقي نباشه با تشكر خودش نوشته :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده