رفتن به مطلب

آدم اســـت دیگر...

ارسال های توصیه شده

ماهی 500 حقوق بگیره شمام بری سر کار ماهی 500 حقوق بگیری میشه زندگی کرد.نمیشه؟چرا فقط اون بره سر کار؟مگه فقط زندگی اونه؟

من تو يكي از پستام جواب دادم كه خودم شاغل هستم اما همه حقوقم ميره واسه شهريه دانشگاه و كرايه اين جور چيزام

بعدم بهتون گفتم كه زن و مرد بايد دوشادوش هم كار كنن و سختي هاي زندگي را پشت سر بگذرونن

نميدونم چرا همه چپكي ميخونن پستامو:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم قبول دارم که نمیشه.اما اگه خودت رو بذاری جای پسرا متوجه میشی.من خودم مخالفم با ازدواج.اما کسایی که میخوان ازدواج کنن واقعا لازم نیست از اول همه چی داشته باشن.چون من دارم میبینم اینا رو.چقدر بودن کسایی که چون شرایط مالی خوبی نداشتن نتونستن ازدواج کنن. باور کن یه پسر تو اون شرایط از خودش هیچی نداره.تو فکر کن 23 سالگی تموم بشه درسش.ارشد هم که نخونه 2 سال باید بره خدمت.میشه 25 سال.به فرض محال که فردای روز فارغ التحصیلیش بره سر کار چند سال کار کنه تا بتونه اون شرایط رو فراهم کنه.میدونی یکی از شروط من واسه ازدواج چیه؟این که زنم کار کنه.البته دلایل زیادی دارم واسه این حرف.اما همون جنبه ی مالی رو هم در نظر بگیری یه نفر نمیتونه واقعا.مگه چقدر پول میدن آخه فکر میکنی؟بابای من 28 سال سابقه کار داری با مدرک لیسانس تازه با اضافه کار حقوقش میرسه به یک و سیصد.

تازه این بعد 28 سال سابقه کاره.اونی که تازه میخواد بره سر کار چقد بهش میدن؟500 تومن.مگه نباید 200 تومن کرایه خونه بده؟300 تومن باقیمانده رو چیکار میکنه ها؟خرج یه ادم مجرد ماهی اینقدره اونوقت این چیکار کنه؟

من نمیگم زندگی کردن برای شما اسونه و توقعاتتون رو صفر کنید.اما دخترا هم باید سهمی داشته باشن تو زندگی.من همیشه مدافع حقوق خانوم ها بودم.اما در این مورد من میگم نباید انتظار داشته باشن از اول زندگیشون عالی باشه.باید تلاش کرد اگه میخوان ازدواج کنن.اگه هم ازدواج نکنن که چه بهتر.

درسته خب منم قبول دارم

و تو پست قبلمم گفتم

دخترا هم میتونن اینو تحمل کنن و کنار بیان ولی خب شرط داره:

به شرطی که طرف مقابل واقعا "مرد" باشه

یعنی قابل اعتماد باشه. طوری باشه که بتونی بهش تکیه کنی

تکیه به خودش و تواناییهاش و صداقت و علاقه‌اش بهت و وفاداری و تلاش صادقانه اش برای ساخت زندگی بهتر برای تو، نه پولش و ماشینش و ...!!

وقتی کسی بتونه این اعتماد رو به من نوعی بده، مطمئنا منم باهاش کنار میام. چون خودم دلم میخواد با اون باشم!! چون مطمئنم این کنار اومدنم بعدا برای خودمون خوبه. برای خودم و زندگیمون. ولی اگه حتی لحظه ای این حس در شخص بوجود بیاد که با وجود این همه گذشت اخرش جوابش بدخلقی و خیانت و دورویی و عدم صداقته خب مطمئنا دیگه خودشو وسیله سوءاستفاده قرار نمیده!

اونم تو مملکت ما که هیچ قانونی برای حمایت از زن وجود نداره! واسه همین اولش سختگیری خیلی بیشتره. چون با وجود تمام تلاش برای انتخاب بهتر بازم تا زیر یه سقف نری نمیتونی از انتخابت ممطئن بشی و تمام کمال از خودت مایه بذاری و گذشت کنی!

• Like 8
لینک به دیدگاه
چرا من اصلا اون موقع ها به این چیزا فکر نمیکردم؟ !!1:banel_smiley_4:

از بس که خانومی.

یه کلاس آموزشی بذار واسه بعضیا.:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مثل اینکه من سوال پرسیدم خانم. :banel_smiley_4:

اونايي رو كه ميدونستم گفتم اما تا حالا ماست و پنير و گوشت و برنج نخريدم از كجا بدونم خوراك ماهيانه بطور متوسط چند ميشه:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

زندگی آنقدر ها هم سخت نیست....

خودتان قضاوت کنید که کدامیک شاد تر است و کدامیک بی خیال تر.....

y4ehhxy11wujvc4ky7d.jpg

7wetmanlz40rain6t4o.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
فیلم خارجی که نگاه می کنی تازه می فهمی

عهههههه چقدر ما ادما فرقمونه!

هم سن و سالای ما کجا و

من به قول بابام فقط دارم سماق می مکم!!:sigh:

به ابوی محترم بفرما شرایط اینجا و اونجا رو یه مقایسه کنن متوجه میشن چرا اختلاف اینقدر زیاده

رفقا اینقدر خودتون رو اذیت نکنید!! همگی با هم مجرد میمونیم خیلیییییییییی هم خوب!

اره بخدا.خرجمون هم کمتره.ماهی یه بار میتونیم بریم مسافرت.دور همیم خوش میگذره

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگر فکر میکردی الان بوی ترشی اینجا رو برداشته بود. :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
درسته خب منم قبول دارم

و تو پست قبلمم گفتم

تکیه به خودش و تواناییهاش و صداقت و علاقه‌اش بهت و وفاداری و تلاش صادقانه اش برای ساخت زندگی بهتر برای تو، نه پولش و ماشینش و ...!!

وقتی کسی بتونه این اعتماد رو به من نوعی بده، مطمئنا منم باهاش کنار میام. چون خودم دلم میخواد با اون باشم!! چون مطمئنم این کنار اومدنم بعدا برای خودمون خوبه. برای خودم و زندگیمون. ولی اگه حتی لحظه ای این حس در شخص بوجود بیاد که با وجود این همه گذشت اخرش جوابش بدخلقی و خیانت و دورویی و عدم صداقته خب مطمئنا دیگه خودشو وسیله سوءاستفاده قرار نمیده!

اونم تو مملکت ما که هیچ قانونی برای حمایت از زن وجود نداره! واسه همین اولش سختگیری خیلی بیشتره. چون با وجود تمام تلاش برای انتخاب بهتر بازم تا زیر یه سقف نری نمیتونی از انتخابت ممطئن بشی و تمام کمال از خودت مایه بذاری و گذشت کنی!

چقدر فهمیدن همین بخش موضوع یعنی شناخت و اعتماد به طرف سخت شده واسه نسل ما

از بس که خانومی.

یه کلاس آموزشی بذار واسه بعضیا.:ws3:

چون طرفشو خوب شناخته....

• Like 7
لینک به دیدگاه

همين شما اومدي اينا همه واسه من شير شدن ديگه:banel_smiley_4:

20 دقيقه هست ساعت كاريم تموم شده هي نميذارن برم خونه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من تو يكي از پستام جواب دادم كه خودم شاغل هستم اما همه حقوقم ميره واسه شهريه دانشگاه و كرايه اين جور چيزام

بعدم بهتون گفتم كه زن و مرد بايد دوشادوش هم كار كنن و سختي هاي زندگي را پشت سر بگذرونن

نميدونم چرا همه چپكي ميخونن پستامو:banel_smiley_4:

بله میدونم شاغل هستین.حالا یه سوال.فکر کنین شما با همین شرایطی که الان دارین متاهل هم باشید و شوهرتون هم درامدشون اونقدر نباشه که بتونین زندگی رو بچرخونید.حاضرید از دانشگاه انصراف بدین که بتونین حقوقتون رو برای زندگیتون استفاده کنید؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
اونايي رو كه ميدونستم گفتم اما تا حالا ماست و پنير و گوشت و برنج نخريدم از كجا بدونم خوراك ماهيانه بطور متوسط چند ميشه:banel_smiley_4:

25 میلیون تومان پول نقد برای شروع و ماهی 1.5 حداقل برای گذران زندگی.

حالا اون جوون مفلوک از کجا بیاره؟

زندگی آنقدر ها هم سخت نیست....

خودتان قضاوت کنید که کدامیک شاد تر است و کدامیک بی خیال تر.....

y4ehhxy11wujvc4ky7d.jpg

7wetmanlz40rain6t4o.jpg

چه خشکل شدی اسی. :banel_smiley_4:

این برای اینکه دیگه مارو با گوسفند مقایسه نکنی. :167:

• Like 6
لینک به دیدگاه
درسته خب منم قبول دارم

و تو پست قبلمم گفتم

توام باید از نظر اون قابل اعتماد باشی و این اعتماد هم به وسیله ی شناخت به وجود میاد که اون دیگه ماجراش جداس.

• Like 2
لینک به دیدگاه
همين شما اومدي اينا همه واسه من شير شدن ديگه:banel_smiley_4:

20 دقيقه هست ساعت كاريم تموم شده هي نميذارن برم خونه:banel_smiley_4:

من نمیدونم چرا اینقدر دوست دارم اینجا اسپم کنم. :banel_smiley_4:

اتفاقا ما هم منتظریم تو کی میری. :banel_smiley_4:

ضمنا "این" رو به در و تخته و پنجره میگن. :banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه
بله میدونم شاغل هستین.حالا یه سوال.فکر کنین شما با همین شرایطی که الان دارین متاهل هم باشید و شوهرتون هم درامدشون اونقدر نباشه که بتونین زندگی رو بچرخونید.حاضرید از دانشگاه انصراف بدین که بتونین حقوقتون رو برای زندگیتون استفاده کنید؟

2ترم ديگه درسم تمومه هنوزم از دانشگاه وام نگرفتم پس ميتونم از اونم استفاده كنم كه حقوقم بمونه

و هم اينكه ميتونم مثل سابق كه سركار نميرفتم روزاي تعطيل كلاس خصوصي بذارم واسه بچه ها و پول بگيرم

و كاراي تحقيقاتي بچه ها رو با قيمت كمتر انجام بدم

اينا همش ميشه كمك خرج

• Like 3
لینک به دیدگاه
25 میلیون تومان پول نقد برای شروع و ماهی 1.5 حداقل برای گذران زندگی.

حالا اون جوون مفلوک از کجا بیاره؟

يادم نمياد جايي گفته باشم 25 ميليون پول نقد!!!!!!!!!!

وقتي يه عده فقط ميخوان حرف خودشونو به كرسي بنشونن پس بهتره كه هيچي نگم

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...