رفتن به مطلب

آدم اســـت دیگر...

ارسال های توصیه شده

آره ميرسه ولي اون خانم دختر چند سال بايد خونه باباش منتظر بمونه؟

نامزدي 4-5 خوبه؟ يا 10 ساله؟

به نظر شما چه تضميني وجود داره كه اين بنده خدا با همون دختر خانم ازدواج كنه؟

به نظر شما نامزدي طولاني مشكل نميشه؟

نه. قرار نیست کسی که هم سربازی نرفته و هم کار نداره و هم درسش تموم نشده بره خواستگاری. ولی لازم نیست از همون اول زندگی هم بتونه یه ماشین بالای 12 تومن و یه خونه 120 متری جای خوب اجاره کنه.

در اون صورت هم زیاد طول نمیکشه.23 سالگی درسش تمام میشه.دو سال میره خدمت.2 سال هم ارشد میخونه(اینجور ادما میخونن)میشه 27 سال.بعد 1 سال دوندگی میره سر کار.2 سال اول ماهی 500 بهش میدن.ماهی 300 پس انداز میکنه که توی دو سال میشه 3 میلیون و 600 هزار تومن.دو سال بعدی حقوقش رو میکنن 600 تومن که چون جوگیر شده بازم ماهی 300 پس انداز میکنه که بازم تو دو سال 3 میلیون و 600 هزار تومن.تا حالا تو 4 سال 7 میلیون و 200 هزار تومن پس انداز کرده و سنش هم رسیده به 32.حالا چند حالت پیش میاد.یا اینکه خیلی تو مود ازدواج هست و از بی پولی خودکشی میکنه.یا اینکه تو این فازا نیست و زندگیشو ادامه میده.یا یه دختر پولدار عاشقش میشه و باباهه خرجشو میده و میبرش سر کار.یا اینکه همینجوری ادامه میده تا 40-42 سالگی بعد یه دونه پراید مدل 70 اطاق عوض میخره چکی یه خونه کلنگی 50 متری هم اجاره میکنه و ازدواج میکنه.بعد یه سال بچش به دنیا میاد ماشین رو میفروشه.بعد اگه شانس بیاره از سر کار اخراجش نکنن همینجوری زندگیش ادامه پیدا میکنه و هر سال اثاث کشی میکنه.اگرم از سر کار اخراج شد معتاد میشه و دزدی میکنه و زن و بچشو به خاطر اعتراضاشون کتک میزنه بعد چند سال هم زنه طلاق میگیره و دست بچه رو میگیره و میره.حالا طرف رسیده به 50 سال.حالا یا به کاراش ادامه میده و یه روز تو اشغالا جنازشو پیداش میکنه که پر دستاش جای سرنگ هست.یا اینکه میره ترک میکنه و بعد 1 سال دنبال کار کردن نگهبان یا ابدارچی میشه و تو یه اطاق 2*2 به خوبی و خوشی زندگیشو ادامه میده و چند سال بعد تو اطاقش جنازشو در حالی پیدا میکنن که یه جعبه خالی قرص قلب تو دستش هست

از 12 سالگی؟بابا مردی تو

ر.ک به اول پست

دوست عزیز یه جور دیگه حساب کنید لطفا. طرف میخواد درس بخونه ولی شهریه دانشگاهو نداره بده. مجبوره کار کنه. اونم کار نیمه وقت. درسش بیشتر طول میکشه چون داره کار هم میکنه. ارشد رو که با این شهریه های بالاش اصلا بیخیال شید لطفا. باز به همون دلیل که کار میکنه معدلش نمیتونه خیلی بالا باشه و باید بیفته کلی دنبال کار تا بالاخره گیرش بیاد. ولی با حقوق و مزایای پایین. حالا دیگه خانواده اش ازش انتظار دارن درسش تموم شده و سر کار میره و حقوق میگیره یه مقدار هم برای اونها هزینه کنه. پس از پس انداز خبری نیست. تازه اینهمه جون کنده و سختی کشیده شاید بخواد یه کمم برای خودش خرج کنه. دو تا مسافرت بره حقوق یک ماهش از بین میره و باید برای گذران امورات تو همون ماه بدهکار بشه. پس حقوق ماه بعدش هم پرت میشه. همینطوری هزینه رو هزینه. اگر با این توقعات بالایی که خانما دارن ازدواج نکنه و معتاد هم نشه و خودکشی نکنه یا خسته نشه یا بیماری روحی روانی نگیره شاید تو 50 سالگی بتونه با قرض و قسط و یه خونه و یه ماشین بخره.

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

توجیه نکن.

قبول کن قضاوتت اشتباه بوده. :banel_smiley_4:

همه پستامو خوب نخوندي درست و باحوصله بخون ميبيني كه نه انتظارات زيادي بوده نه توجيه الكي:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

طرف میخواد درس بخونه ولی شهریه دانشگاهو نداره بده. مجبوره کار کنه. اونم کار نیمه وقت.

ولی با حقوق و مزایای پایین.

از پس انداز خبری نیست.

دو تا مسافرت بره حقوق یک ماهش از بین میره و باید برای گذران امورات تو همون ماه بدهکار بشه. پس حقوق ماه بعدش هم پرت میشه. همینطوری هزینه رو هزینه. اگر با این توقعات بالایی که خانما دارن ازدواج نکنه و معتاد هم نشه و خودکشی نکنه یا خسته نشه یا بیماری روحی روانی نگیره شاید تو 50 سالگی بتونه با قرض و قسط و یه خونه و یه ماشین بخره.

مستقیم کشتارگاه........ :sigh::4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شوما فعلا جواب اون بنده خدا رو بده تکلیف مشخص شه:w02:

كددوم بنده خدا؟

كار داشتم الان اومدم دارم جواب همتونو ميدم :banel_smiley_4:

چند نفر به يه نفر؟

يه دفعه همه آقايون انجمن رو صدا كنين بريزن رو سرمن:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
كددوم بنده خدا؟

چند نفر به يه نفر؟

حواست باشه خلاصه... :banel_smiley_4:

اینجا پسرای باغیرتی داره... :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه. قرار نیست کسی که هم سربازی نرفته و هم کار نداره و هم درسش تموم نشده بره خواستگاری. ولی لازم نیست از همون اول زندگی هم بتونه یه ماشین بالای 12 تومن و یه خونه 120 متری جای خوب اجاره کنه.

.

تو كدوم پستم نوشتم كه ماشين داشته باشه؟

كي گفتم جاي خوب خونه اجاره كنه؟

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
كددوم بنده خدا؟

چند نفر به يه نفر؟

حاج آقا رو میگم بابا

تاحالا 30 بار پرسیده وکیلم؟ :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
مستقیم کشتارگاه........ :sigh::4564:

الان از دندون پزشکی میام. یه دونه دندونم کارش تموم شد. دو تا دیگه هم دارم. جمعا میشه 450 تومن. حقوق یه ماه یه کارگره. اگه دو تا اتفاق اینطوری هم براش پیش بیاد دیگه تمومه فلسفه زندگی یارو. اگه نخواد درست کنه در اثر فشار و استرس طرف موهاشم میریزه دیگه هیچکس زن آدم کچل و بی دندون هم نمیشه. به همین راحتی به همین خوشمزگی. :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
حواست باشه خلاصه... :banel_smiley_4:

اینجا پسرای باغیرتی داره... :banel_smiley_4:

من بحث كردن درست رو قبول دارم اگه همتونم بياين ولي درست و حساب شده بحث كنيد جواب همتونو ميدم:banel_smiley_4:

پس خودتون حواستون باشه:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو كدوم پستم نوشتم كه ماشين داشته باشه؟

كي گفتم جاي خوب خونه اجاره كنه؟

:banel_smiley_4:

شما محبت کنید یه عدد به من بدید راجع به اون ویژگی هایی که گفتید. مثلا چه مقدار پول نقد و درآمد ماهیانه منظورتونه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
حاج آقا رو میگم بابا

تاحالا 30 بار پرسیده وکیلم؟ :ws3:

من ديگه ساعت كاريم داره تموم ميشه بايد برم خونه بهش بگو فردا بياد :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بیعرضه نمیدونیم! ولی خب اینم قبول داری که نمیشه راحت تو این شرایط تن به ازدواج داد؟

دخترای امروزی هم بلدن و میتونن بشرطی که مردشون "مرد" باشه

همون ویژگیهایی که تو هم گفتی داری ولی خب خیلیها اینطور نیستن.

خب باشه به ندرت پیدا میشه :ws3:

منم قبول دارم که نمیشه.اما اگه خودت رو بذاری جای پسرا متوجه میشی.من خودم مخالفم با ازدواج.اما کسایی که میخوان ازدواج کنن واقعا لازم نیست از اول همه چی داشته باشن.چون من دارم میبینم اینا رو.چقدر بودن کسایی که چون شرایط مالی خوبی نداشتن نتونستن ازدواج کنن. باور کن یه پسر تو اون شرایط از خودش هیچی نداره.تو فکر کن 23 سالگی تموم بشه درسش.ارشد هم که نخونه 2 سال باید بره خدمت.میشه 25 سال.به فرض محال که فردای روز فارغ التحصیلیش بره سر کار چند سال کار کنه تا بتونه اون شرایط رو فراهم کنه.میدونی یکی از شروط من واسه ازدواج چیه؟این که زنم کار کنه.البته دلایل زیادی دارم واسه این حرف.اما همون جنبه ی مالی رو هم در نظر بگیری یه نفر نمیتونه واقعا.مگه چقدر پول میدن آخه فکر میکنی؟بابای من 28 سال سابقه کار داری با مدرک لیسانس تازه با اضافه کار حقوقش میرسه به یک و سیصد.

تازه این بعد 28 سال سابقه کاره.اونی که تازه میخواد بره سر کار چقد بهش میدن؟500 تومن.مگه نباید 200 تومن کرایه خونه بده؟300 تومن باقیمانده رو چیکار میکنه ها؟خرج یه ادم مجرد ماهی اینقدره اونوقت این چیکار کنه؟

من نمیگم زندگی کردن برای شما اسونه و توقعاتتون رو صفر کنید.اما دخترا هم باید سهمی داشته باشن تو زندگی.من همیشه مدافع حقوق خانوم ها بودم.اما در این مورد من میگم نباید انتظار داشته باشن از اول زندگیشون عالی باشه.باید تلاش کرد اگه میخوان ازدواج کنن.اگه هم ازدواج نکنن که چه بهتر.

• Like 8
لینک به دیدگاه
من بحث كردن درست رو قبول دارم اگه همتونم بياين ولي درست و حساب شده بحث كنيد جواب همتونو ميدم:banel_smiley_4:

پس خودتون حواستون باشه:banel_smiley_4:

جواب ممدرضا رو ندادی...

وکیله؟ :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما محبت کنید یه عدد به من بدید راجع به اون ویژگی هایی که گفتید. مثلا چه مقدار پول نقد و درآمد ماهیانه منظورتونه.

خواهر من يه خونه خيلي كوچيك(1خوابه با يه پذيرايي نقلي) اجاره كرده با 3 ميليون پول پيش و 250000 تومن اجاره (البته بگم 3 ماه تموم رفته دنبال خونه تا اين گيرش اومده ازين كمتر نيست اينجا)

پول آب و برق و گاز و تلفن را هم خيلي صرفه جويي كني آيا كمتر از 50 تومن ميشه؟

مايحتاج زندگي خودت دستت تو خرجه ماهي چند خرج خوراك و پوشاك ميشه؟ البته نه ولخرجي

حالا خدا كنه قسط و اين جور چيزا نداشته باشه و سالي يه بار هم مريض نشن

اين حداقل خرج يه خونه هست

حالا اين شادوماد ماهي چند حقوقش باشه خوبه؟:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه
دوست عزیز یه جور دیگه حساب کنید لطفا. طرف میخواد درس بخونه ولی شهریه دانشگاهو نداره بده. مجبوره کار کنه. اونم کار نیمه وقت. درسش بیشتر طول میکشه چون داره کار هم میکنه. ارشد رو که با این شهریه های بالاش اصلا بیخیال شید لطفا. باز به همون دلیل که کار میکنه معدلش نمیتونه خیلی بالا باشه و باید بیفته کلی دنبال کار تا بالاخره گیرش بیاد. ولی با حقوق و مزایای پایین. حالا دیگه خانواده اش ازش انتظار دارن درسش تموم شده و سر کار میره و حقوق میگیره یه مقدار هم برای اونها هزینه کنه. پس از پس انداز خبری نیست. تازه اینهمه جون کنده و سختی کشیده شاید بخواد یه کمم برای خودش خرج کنه. دو تا مسافرت بره حقوق یک ماهش از بین میره و باید برای گذران امورات تو همون ماه بدهکار بشه. پس حقوق ماه بعدش هم پرت میشه. همینطوری هزینه رو هزینه. اگر با این توقعات بالایی که خانما دارن ازدواج نکنه و معتاد هم نشه و خودکشی نکنه یا خسته نشه یا بیماری روحی روانی نگیره شاید تو 50 سالگی بتونه با قرض و قسط و یه خونه و یه ماشین بخره.

چرا اینقدر اذیت میکنی طرف رو؟10 تا دیاز 100 کافیه.من تست کردم جواب میده.فقط شانس بیاره سرخر پیدا نشه اونموقع:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خواهر من يه خونه خيلي كوچيك(1خوابه با يه پذيرايي نقلي) اجاره كرده با 3 ميليون پول پيش و 250000 تومن اجاره (البته بگم 3 ماه تموم رفته دنبال خونه تا اين گيرش اومده ازين كمتر نيست اينجا)

مايحتاج زندگي خودت دستت تو خرجه ماهي چند خرج خوراك و پوشاك ميشه؟ البته نه ولخرجي

ماهی 500 حقوق بگیره شمام بری سر کار ماهی 500 حقوق بگیری میشه زندگی کرد.نمیشه؟چرا فقط اون بره سر کار؟مگه فقط زندگی اونه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

مثل اینکه من سوال پرسیدم خانم. :banel_smiley_4:

چرا اینقدر اذیت میکنی طرف رو؟10 تا دیاز 100 کافیه.من تست کردم جواب میده.فقط شانس بیاره سرخر پیدا نشه اونموقع:banel_smiley_4:

:ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه

فیلم خارجی که نگاه می کنی تازه می فهمی

عهههههه چقدر ما ادما فرقمونه!

هم سن و سالای ما کجا و

من به قول بابام فقط دارم سماق می مکم!!:sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...