Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ رجوع شود به پست 58 همون اندازه که از طرفت انتظار داری طرفت هم باید از تو انتظار داشته باشه.قبول داری اینو؟ 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ رجوع شود به پست 58 منم ماهی 100 تومنو دارم از صبح خروس خون تا آخر شبم کار میکنم، بقیه گزینه هارم تقربیا دارم وکیله؟ 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ شوهر شما بيشتر گزينه هارو داشته قرمزرارو كاملا داشته آبي هارو هم تقريبا شما هم تو سختي ها كنارش بودين حالا كدوم يكي از پسراي اين دوره و زمونه اين طوري ان كه ما دخترا باشيم؟ من اینطوریم. 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ همون اندازه که از طرفت انتظار داری طرفت هم باید از تو انتظار داشته باشه.قبول داری اینو؟ دقيقا همين طوره تو سختي ها و مشكلات زندگي زن و شوهر بايد دوشادوش هم باشن نميشه كه به نفر به تنهايي همه سختي هارو متحمل بشه 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ منم ماهی 100 تومنو دارم از صبح خروس خون تا آخر شبم کار میکنم، بقیه گزینه هارم تقربیا دارم وکیله؟ مگه نديدي گفت ماهي 100 تومن اونم چندسال پيش كفاف زندگي رو نميداده هردوشون به يه كار ديگه دست زدن 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ چه طوري هستي؟ اینطوری که تو میگی: حالا كدوم يكي از پسراي اين دوره و زمونه اين طوري ان كه ما دخترا باشيم؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ دی جی اسی تقدیم میکند: http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=662276&postcount=34 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ مگه نديدي گفت ماهي 100 تومن اونم چندسال پيش كفاف زندگي رو نميداده هردوشون به يه كار ديگه دست زدن خب 100 تومن الانم کفاف زندگی رو نمیده هر دومون به یه کار دیگه دست میزنیم وکیله؟ 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اینطوری که تو میگی: پس برو زن بگير 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ پس برو زن بگير پس نگو همچین پسری پیدا نمیشه. 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ایول همین جوری ادامه بدید یه عروسی افتادیم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ شوهر شما بيشتر گزينه هارو داشته قرمزرارو كاملا داشته آبي هارو هم تقريبا شما هم تو سختي ها كنارش بودين حالا كدوم يكي از پسراي اين دوره و زمونه اين طوري ان كه ما دخترا باشيم؟ بله قبول دارم شوهرم این شرایط و داشت ولی مهم اینه دختر های الان نمیتونن با این شرایط بسازن نزدیک عروسیمون یکی از بستگان نزدیک فوت میکنه خانواده گفتن عروسی 40 روز عقب بیفته من گفتم نمیخوام میریم کیش و میایم زندگی و شروع میکنیم یه لباس عروس پوشیدم رفتم آرایشگاه و چند تا عکس و به 60نفر هم ولیمه دادیم صبحش هم رفتیم کیش اگر 100 بار دیگه بدنیا بیام همین کار و میککنم 7 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ خب 100 تومن الانم کفاف زندگی رو نمیدههر دومون به یه کار دیگه دست میزنیم وکیله؟ روشن سازي كن دقيقا چه كاري؟ من خودم الان شاغلم اما حقوقم همش ميره واسه دانشگاه و كرايه و خوراك و پوشاكم چيزي نميمونه ازش تازه باصرفه جويي كمم ميارم اگه يه كار بهتري سراغ داري بگو ما هم بيايم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ النکاح سنتی و من رغب عن سنتی فلیس منی.... دوشیزه محترمه و داماد محترم چه کسانی هستند،زود باشید مجلسی دیگر باید باشم در شب و بعدش هم جایی نماز میت دارم..... سریعتر لطفا...... 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ پس نگو همچین پسری پیدا نمیشه. تو اولين پستم كه گفتم اگر اين شرايط را دارين اون وقت بهش بگين 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ تو اولين پستم كه گفتم اگر اين شرايط را دارين اون وقت بهش بگين توجیه نکن. قبول کن قضاوتت اشتباه بوده. 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بله قبول دارم شوهرم این شرایط و داشت ولی مهم اینه دختر های الان نمیتونن با این شرایط بسازن نزدیک عروسیمون یکی از بستگان نزدیک فوت میکنه خانواده گفتن عروسی 40 روز عقب بیفته من گفتم نمیخوام میریم کیش و میایم زندگی و شروع میکنیم یه لباس عروس پوشیدم رفتم آرایشگاه و چند تا عکس و به 60نفر هم ولیمه دادیم صبحش هم رفتیم کیش اگر 100 بار دیگه بدنیا بیام همین کار و میککنم خيلي از دخترا هم هستن با اين شرايط كنار ميان 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ روشن سازي كن دقيقا چه كاري؟ من خودم الان شاغلم اما حقوقم همش ميره واسه دانشگاه و كرايه و خوراك و پوشاكم چيزي نميمونه ازش تازه باصرفه جويي كمم ميارم اگه يه كار بهتري سراغ داري بگو ما هم بيايم شوما فعلا جواب اون بنده خدا رو بده تکلیف مشخص شه 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ البته من به خانوما حق میدم که این انتظارات رو داشته باشن. متاسفانه سیاست دولت جوری هست که این اجازه رو به پسرا نمیده و دخترا باید این رو درک کنن و اگه یه پسر تو سن 5-26 سالگی چیزی نداشته باشه اونو بی عرضه ندونن بیعرضه نمیدونیم! ولی خب اینم قبول داری که نمیشه راحت تو این شرایط تن به ازدواج داد؟ چه زن بسازی بودی شقایق.یه ذره یاد بده به این دخترای امروزی. دخترای امروزی هم بلدن و میتونن بشرطی که مردشون "مرد" باشه همون ویژگیهایی که تو هم گفتی داری ولی خب خیلیها اینطور نیستن. پس نگو همچین پسری پیدا نمیشه. خب باشه به ندرت پیدا میشه 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده