الهام. 8079 ارسال شده در 10 آبان، 2011 آرهغیر از الهام دیگه کی زمین خورد؟ هیشکی هیشکی...فخط خودم من تا اخرش نبودم که...تا اون جا که بودم فقط الهام... خورده زمین؟ یا شایعه اس؟ میگن خورده.....خب کسایی که اومده بودن رو لیست کن :4chsmu1:راس میگه حالا کی گفته زمین خورده؟ همه میگن...شما چطور؟؟ الهامه...زهرا داری میری و من برنده نشدم:w821::w821: :cryingf: پس چند نفر در میتینگ به زمین خوردن نه خیییییییییییییر فقط یه نفررررررررررررررررررر:w00: الهام حیف که من دیر راهنمایی زمین خوردن صاحب عکس رو دیدم....الهام بچه ها شک نکنید :girl_blush2: نچ ... :icon_pf (34): میگم الهام نیست ... هست هست هست:w589: الهامخود خودشه :girl_in_dreams: خب راست میگه دیگه الهام خورده زمین توی میتینگ ولی زهرا پرتو نژاده نذار گمراهت کنن... حدستو خراب نکن
partow 25305 ارسال شده در 10 آبان، 2011 زهرا partow :icon_pf (34): زهرا هستش پرتووووووووو :icon_pf (34): زهرا :icon_pf (34): امتیاز امتیاز چی؟ هست هست هست:w589: :girl_in_dreams: نذار گمراهت کنن... حدستو خراب نکن :167: همه میگن الهام .. منم میگم الهام تو با طناب بقیه خودتو ننداز تو چاه ... الهام نیست ... :icon_pf (34): میدونسم آخر ی روزی برنده میشم
!Hooman 10133 ارسال شده در 10 آبان، 2011 :icon_pf (34): تو با طناب بقیه خودتو ننداز تو چاه ... الهام نیست ... :icon_pf (34): زهرا تو همش جلو پیشرفتمو بگیر :w00: الهامه الهامه الهامه . . . امتیاز منو بده
partow 25305 ارسال شده در 10 آبان، 2011 زهرا تو همش جلو پیشرفتمو بگیر :w00:الهامه الهامه الهامه . . . امتیاز منو بده به حرفای من گوش کن تا پیشرفت کنی ...
goddess_s 16415 ارسال شده در 10 آبان، 2011 زهرا خود خودتی! خید خیدشههههههههههههههههههههه همون که من میخواستم!
partow 25305 ارسال شده در 10 آبان، 2011 زهرا خود خودتی!خید خیدشههههههههههههههههههههه همون که من میخواستم! نه ... من نیستم ...:icon_pf (34): بچه ها .. تو میتینگ بوده ... ولی خیلی کم ... فکر کنم یه بار یا دوبار اومده بوده ...
ارسال های توصیه شده