pianist 31129 ارسال شده در 9 آبان، 2011 خب سوالم اینه: تو آخرین میتینگ اومده؟؟ اگه اومده صبح اومده یا بعداز ظهر؟؟ :4chsmu1:
الهام. 8079 ارسال شده در 9 آبان، 2011 من زودتر گفتم ... ولی اشکال نداره ... منو حانی نداریم ... آره عزیزم...توام برنده ای خب سوالم اینه: تو آخرین میتینگ اومده؟؟ اگه اومده صبح اومده یا بعداز ظهر؟؟ :4chsmu1: بله بله... از صبح اومد...جزو نفرات آخری بود که رفت راهنمایی: هنوز از راه نرسیده خورد زمین:girl_in_dreams:
کتایون 15176 ارسال شده در 9 آبان، 2011 بذار فکر کنم... یه ذره راهنمایی کن سپیده... هر چی فسفر داشتم سر این تشخیص هویت از دست دارم...
partow 25305 ارسال شده در 9 آبان، 2011 زهرا پرتو زاده ای فافا .. من نیستم ... کتایون تو که نیستی؟:ws2: راست میگه .... کتی تویی؟
کتایون 15176 ارسال شده در 9 آبان، 2011 راست میگه .... کتی تویی؟ اوهوم اوهوم خودمم... سپیده امتیاز بچه ها رو بده...
partow 25305 ارسال شده در 9 آبان، 2011 اوهوم اوهوم خودمم...سپیده امتیاز بچه ها رو بده... :icon_pf (19):
کتایون 15176 ارسال شده در 9 آبان، 2011 :icon_pf (19): خب به افتخار برنده ی این دوره از مسابقات... هوراااااااااااااااا...
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2011 ::شیما:: نیست؟ شیما تازه شرکت کرده 3تا بگذره بعد دوباره بیاد:girl_yes2: الهام. ؟؟؟ :shad: راهنمایییی نوچ راهنمایی هم به موقعش خب پرتو دیگه از هر 100 کاربر در انجمن یکیش اسمش زهراست ... :4chsmu1: پرتو نه بابا پرتو نیست .. حدساتونو حروم نکنین یا منم یا مامانم تو که نیستی مامانت کیه؟ الهام برنده این دوره مسابخه تشخیص هویت :حانییییییییییییییییییییی:aghosh: یعنی مسابقه تمومید؟ من میشناسمش!!؟؟ بذار فکر کنــــــــــــــــــم من زودتر گفتم ... ولی اشکال نداره ... منو حانی نداریم ... عمرا بذارم کسی حقتو بخوره کتایونه؟:w127: کتایونم نیست :shad:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2011 نمیدونم:persiana__hahaha: منم نمیدونم :JC_thinking: چه رشته ایی هستش؟؟ مهندسه دخترم :dancegirl2: راهنمایی ها خیلی کمه خب زیادش میکنم خب سوالم اینه: تو آخرین میتینگ اومده؟؟ اگه اومده صبح اومده یا بعداز ظهر؟؟ :4chsmu1: نه تو میتینگ آخر نبوده زهرا پرتو زاده آره عزیزم...توام برنده ای بله بله... از صبح اومد...جزو نفرات آخری بود که رفت راهنمایی: هنوز از راه نرسیده خورد زمین:girl_in_dreams: ملت رو گمراه نکن الهام :w127:چقد اشنا میزنه!!!!!!! یعنی چقدر؟ بذار فکر کنم...یه ذره راهنمایی کن سپیده... هر چی فسفر داشتم سر این تشخیص هویت از دست دارم... باشه باشه راهنمایی هم میکنم:girl_yes2: کتایون تو که نیستی؟:ws2: :4chsmu1:
ارسال های توصیه شده