pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ خب سوالم اینه: تو آخرین میتینگ اومده؟؟ اگه اومده صبح اومده یا بعداز ظهر؟؟ :4chsmu1: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من زودتر گفتم ... ولی اشکال نداره ... منو حانی نداریم ... آره عزیزم...توام برنده ای خب سوالم اینه: تو آخرین میتینگ اومده؟؟ اگه اومده صبح اومده یا بعداز ظهر؟؟ :4chsmu1: بله بله... از صبح اومد...جزو نفرات آخری بود که رفت راهنمایی: هنوز از راه نرسیده خورد زمین:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بذار فکر کنم... یه ذره راهنمایی کن سپیده... هر چی فسفر داشتم سر این تشخیص هویت از دست دارم... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ کتایون تو که نیستی؟:ws2: از کجاااااا فهمیدی؟ زرنگ شدیااااا... لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ زهرا پرتو زاده ای فافا .. من نیستم ... کتایون تو که نیستی؟:ws2: راست میگه .... کتی تویی؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگه .... کتی تویی؟ اوهوم اوهوم خودمم... سپیده امتیاز بچه ها رو بده... لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اوهوم اوهوم خودمم...سپیده امتیاز بچه ها رو بده... :icon_pf (19): لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (19): خب به افتخار برنده ی این دوره از مسابقات... هوراااااااااااااااا... لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی مسابقه جذاب و فسفر سوزونیه!!! البته که همینطوره .... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ::شیما:: نیست؟ شیما تازه شرکت کرده 3تا بگذره بعد دوباره بیاد:girl_yes2: الهام. ؟؟؟ :shad: راهنمایییی نوچ راهنمایی هم به موقعش خب پرتو دیگه از هر 100 کاربر در انجمن یکیش اسمش زهراست ... :4chsmu1: پرتو نه بابا پرتو نیست .. حدساتونو حروم نکنین یا منم یا مامانم تو که نیستی مامانت کیه؟ الهام برنده این دوره مسابخه تشخیص هویت :حانییییییییییییییییییییی:aghosh: یعنی مسابقه تمومید؟ من میشناسمش!!؟؟ بذار فکر کنــــــــــــــــــم من زودتر گفتم ... ولی اشکال نداره ... منو حانی نداریم ... عمرا بذارم کسی حقتو بخوره کتایونه؟:w127: کتایونم نیست :shad: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم:persiana__hahaha: منم نمیدونم :JC_thinking: چه رشته ایی هستش؟؟ مهندسه دخترم :dancegirl2: راهنمایی ها خیلی کمه خب زیادش میکنم خب سوالم اینه: تو آخرین میتینگ اومده؟؟ اگه اومده صبح اومده یا بعداز ظهر؟؟ :4chsmu1: نه تو میتینگ آخر نبوده زهرا پرتو زاده آره عزیزم...توام برنده ای بله بله... از صبح اومد...جزو نفرات آخری بود که رفت راهنمایی: هنوز از راه نرسیده خورد زمین:girl_in_dreams: ملت رو گمراه نکن الهام :w127:چقد اشنا میزنه!!!!!!! یعنی چقدر؟ بذار فکر کنم...یه ذره راهنمایی کن سپیده... هر چی فسفر داشتم سر این تشخیص هویت از دست دارم... باشه باشه راهنمایی هم میکنم:girl_yes2: کتایون تو که نیستی؟:ws2: :4chsmu1: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده