Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2011 از کجاااااا فهمیدی؟زرنگ شدیااااا... به هرحال یا تویی یا منم دیگه این یه اصله:persiana__hahaha: ای فافا .. من نیستم ... :persiana__hahaha: راست میگه .... کتی تویی؟ زهرا پایه ثابته همه حدساست اوهوم اوهوم خودمم...سپیده امتیاز بچه ها رو بده... ااا مگه تو بودی؟:persiana__hahaha: :icon_pf (19): من بهت افتخار میکنم زهرا:aghosh: خب به افتخار برنده ی این دوره از مسابقات...هوراااااااااااااااا... فاطیما؟؟؟؟ یعنی شبیهه فاطیماست؟:JC_thinking: خیلی مسابقه جذاب و فسفر سوزونیه!!! شما نمیخوای فسفر بسوزونی؟ البته که همینطوره .... :4chsmu1:
partow 25305 ارسال شده در 9 آبان، 2011 شبیه الهامه:w127: میبینم که صاحب عکس پیدا شد ... الهامممم با سه رای موافق :shad:
partow 25305 ارسال شده در 9 آبان، 2011 یعنی من نبودم؟عجیبه هاااااااا... پس الهامه... آره .... با سه رای الهامه ...
partow 25305 ارسال شده در 9 آبان، 2011 خیلی آشنااااااااااااااااااست!میتنگ نمایشگاه کتاب بوده؟ نمیدونم والا ... نبوده ... قیافش خیلی آشناسسسسسسسسسسس خو الهامه ؟ الهام؟ اتفاقاً نظر من هم به الهام نزدیک تره ...
partow 25305 ارسال شده در 9 آبان، 2011 زهرا پرتو نژاد بابا یکم منطقی باشید ... خیلی وقته عضوه هاااا ولی یه مدته فعالیتش زیاد شده من که فعالیتم کم شده ... :icon_pf (34):
الهام. 8079 ارسال شده در 9 آبان، 2011 میبینم که صاحب عکس پیدا شد ... الهامممم با سه رای موافق :shad: :shad: یعنی من نبودم؟عجیبه هاااااااا... پس الهامه... :shad:آرههههههههههههه آره .... با سه رای الهامه ... :shad::shad: قیافش خیلی آشناسسسسسسسسسسس خو الهامه ؟ :shad::shad::shad: الهام؟ اتفاقاً نظر من هم به الهام نزدیک تره ... :shad::shad::shad: تو که نیستی مامانت کیه؟ یعنی مسابقه تمومید؟ :shad::shad::shad:بله بلهههههههههه مامانمم منه!! ملت رو گمراه نکن الهام پس چیکار کنم؟؟؟:JC_thinking:
partow 25305 ارسال شده در 10 آبان، 2011 پس زهرا پرتو پوره باور کن من نیستم ... :icon_pf (34): کسی تا حالا حدس درست نزده ...
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 آبان، 2011 حیف که من دیر راهنمایی زمین خوردن صاحب عکس رو دیدم....الهام بچه ها شک نکنید
partow 25305 ارسال شده در 10 آبان، 2011 الهام نچ ... :icon_pf (34): حیف که من دیر راهنمایی زمین خوردن صاحب عکس رو دیدم....الهام بچه ها شک نکنید میگم الهام نیست ...
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 10 آبان، 2011 خب راست میگه دیگه الهام خورده زمین توی میتینگ ولی زهرا پرتو نژاده
partow 25305 ارسال شده در 10 آبان، 2011 الهامخود خودشه نه .. الی نیست ... خب راست میگه دیگه الهام خورده زمین توی میتینگ ولی زهرا پرتو نژاده هیچکدام ...
ارسال های توصیه شده