مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نازی باز اومدم:4chsmu1: شوما اهل مطالعه هستی؟ چه نوع کتابایی رو میخونی؟ افق پیش روی رشته ی صنایع رو چه طور میبینی؟ نقاط ضعف وقوت تالار صنایع چیه؟ چرا از مفاهم والای مهندسی صنایع کم تر تو کشور ما استفاده میشه؟ چه دوره هایی آموزشی رو در رابطه با رشتت دیدی؟ از شغلی که داری راضی هستی؟ اگه در اینده وزیر صنایع بشی اولین اقدامت چیه؟ یه معادل برای کلمات زیر بوگو محمد ادمینییان اینترنت متکدی کنترل کیفیت آماری 5s نقشه جامع علمی کشور گشت ارشاد triz شهرسازی رونالدینیو پدر پسر شجاع ماه رمضون دریاچه ارومیه قاچاق بنزین بازم میام میسوزونمت:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ 1-آیا اهل فیلم دیدن هستی اگر بله،به چه فیلمهایی علاقه داری؟ 2- سه تا از بازیگرای مورد علاقتو نام ببر(خارجی یا ایرانی)؟ 3- چقدر سینما میری؟ 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ 1-چه رنگیو بیشتر میپسندی؟ 2-چقدر به لباس پوشیدن و شیک بودن خودت اهمیت میدی؟ 3-عطرای مورد علاقت چیان؟ ادامه دارد..... 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ مدیر بسیار خوب و دوست داشتنی تالار صنایع که با شور و نشاط و انرژی خودش انگیزه زیادی برای ما کاربرا برای فعالیت و حضور در سایت ایجاد میکنه.راستش رو بگو ببینم؟؟؟ چه نقشه ای با میلی برام کشیدین؟ 1-بیشتر چه کتابایی میخونی؟ من بیشتر کتاب هایی که با نثرش بتونم کنار بیامم... معمولاً هم کتاب هایی رو میخونم که حس کنم بهش نیاز دارم... مثلاً اگر به مدت روحیم اوکی نباشه سعی میکنم از این کتابای طنز و یا کتابهایی در ارتباط با انرژی مثبت و اینا بخونم... 2-آیا دوست داری ادامه تحصیل بدی ؟ از دوست داشتن آره دارم... اما فعلاً شرایطم اوکی نیست... راستش دوست دارم توی سیر شغلیم به جایی برسم و بعد ادامه بدم... 3-اگر مهندس صنایع نمیشدی دوست داشتی چی کاره بشی؟ عمران... خیلی زیاد عمران رو دوست دارم... احساس می کنم بعد از صنایع رشته ای هستش که بهم انرژی میده... میسییی مهلدادی افتخار دادی بهم:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نازی باز اومدم:4chsmu1:شوما اهل مطالعه هستی؟ چه نوع کتابایی رو میخونی؟ اینو جواب دادم اما کامل ترش: کتابهای کوئیلو، مدیریتی، مجله هم زیاد میخونم...خصوصاً مجلاتی مثل موفقیت... افق پیش روی رشته ی صنایع رو چه طور میبینی؟ راستش این سوال رو باید از اساتید بپرسی نه من. اما در حد خودم فکر کنم خصوصاً اگر توی همین فیلد کاری من اجازه بدن به مهندسای صنایع بسیار ساختار زیبایی رو در صنایع گوناگون میتونیم شاهد باشیم... نقاط ضعف وقوت تالار صنایع چیه؟ swot؟:4chsmu1: پیسرم همیشه میگن اول نقاط قوت بعد ضعف... تأثیرگذاری زیادی داره این ترتیب. خوب نقطه قوت تالار، وجود کاربران مسئول، طالب نشر علم، خلاق، فعال و ... نقاط ضعفش هم: راستش قبلاً زیاد بود اما الان خیلی کم شده، شاید نقطه ضعفش، عدم ایجاد ارتباط موثر با رشته های دیگه باشه... چرا از مفاهم والای مهندسی صنایع کم تر تو کشور ما استفاده میشه؟ استفاده میشه اما نمدونن این چه مفهومیه!:4chsmu1: چه دوره هایی آموزشی رو در رابطه با رشتت دیدی؟ دوره های: SCM مدیریت استراتژیک TQM P6 اینارو گواهینامه هاشون رو دارم... از شغلی که داری راضی هستی؟ دوسش دارم اما شرایط کاری زیاد خوب نیست( حقوق و ساعت کاری و ...) اما واقعاً این فیلد خوبه، میدونی اونقدر مدام در حال تجزیه و تحلیلی که نا خودآگاه من بعضی روزا میبینم توی زندگیم هم اعمالش میکنم و بعداً بهش پی میبرم.. اگر صبر داشته باشی توی این فیلد میتونی بیشتر از اینکه صنایع رو ارتقاء بدی، خودت و فرهنگ زیستی خودت رو بالا ببری اگه در اینده وزیر صنایع بشی اولین اقدامت چیه؟ :4chsmu1: ملزم میکنم در هر سازمانی( اعم از خرد و بزرگ و...) مهندس صنایع داشته باشه! حتی اگر شده ( طبق این آگهی های مذخرف) در حد منشی... اما باشه یه معادل برای کلمات زیر بوگو محمد ادمینییان= مظلوم اینترنت= بی اعتماد متکدی=مایه شرمساری ایرانی کنترل کیفیت آماری= QC 5s =کشتین منو با این نقشه جامع علمی کشور= نیدوم! گشت ارشاد= مبارزه با حفظ حریم شخصی از نت کش رفتمtriz= Teoriya Resheniya Izobrototelskikh Zadatch شهرسازی= کارا و اثربخش کردن ساختار شهری رونالدینیو= وای خندون پدر پسر شجاع= پدر پسر شجاع نه من ماه رمضون= مثل بقیه ماه های سال دریاچه ارومیه= اورمیا نمکی قاچاق بنزین= گرفتن حق بازم میام میسوزونمت:4chsmu1: :w74: 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ 1-آیا اهل فیلم دیدن هستی اگر بله،به چه فیلمهایی علاقه داری؟اوهوم.خیلی زیاد. من عاشق فیلم غرور و تعصب، کازینو رویال و البته فیلم های ترسناک... فیلم گرگ و میشم دوست دارم کلاً فیلم های خارجی میبینم... یه فیلمم الان یادم افتاد: the back up plan با بازی جنیفر لوپز عالیه . حتماً ببینش... اونقدر زیبا به نقد جامعه زنان میپردازه و البته خیلیم میخندونه که واقعاً از جنیفر خوشم اومد! 2- سه تا از بازیگرای مورد علاقتو نام ببر(خارجی یا ایرانی)؟ رابرت دنیرو نیکول کیدمن اسماشون یادم رفته 3- چقدر سینما میری؟ خیلی کم... زیاد فیلم ایرانی دوست ندارم و اگرم برم دوست دارم با کسی برم که همش حرف نزنه و نقد نکنه میسیییی:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ 1-چه رنگیو بیشتر میپسندی؟من رنگ سبز رو کلاً دوست دارم اما برای هر چیزی یه رنگ رو میپسندم:persiana__hahaha: 2-چقدر به لباس پوشیدن و شیک بودن خودت اهمیت میدی؟ خیلی زیاد. فکر میکنم اگر به خودم علاقه دارم باید به خودم برسم... حالا متناسب با جا و مکان... 3-عطرای مورد علاقت چیان؟ وایییی عاشق : اکلت لانوین بلک ایکس اس چنل مردونه! و تروساردی جینز ادامه دارد..... چه خبره؟؟؟ چی ادامه داره؟؟؟ مهلداد میارمت رو صندلی کبابت میکنمااااااا:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر تو یه مهندس صنایع واقعی باید چه ویژگیهایی داشته باشه؟ اصولا ادم ارومی هستی یا زود از کوره درمیری؟ وقتی عصبانی میشی چیکار میکنی؟ وقتی غمگین میشی چیکار میکنی؟ چه غذاهایی بلدی بپزی؟ چه حرفی یا پیشنهادی برای هم رشته ایهات داری؟ قشنگترین شعری که خوندی چی بوده؟ یه بیت ازش رو بنویس از دید یه مهندس صنایع انجمن نواندیشان رو توصیف کن؟ با تحقیق در عملیات یه جمله بساز اگر ادیسون نبود چی میشد؟ یه لطیفه بوگو به نظرت چرا اینقدر تو کشور ما مردم عمل زیبایی دماغ انجام میدن ؟ اگر بن لادن بهت پیشنهاد ازدواج میداد قبول میکردی؟ معیارات برای ازدواج چیه؟ هر یک از ویژگیهای زیر رو به یه کاربر اختصاص بده: مهربون جدی خوش تیپ عصبانی بامرام متخصص شوخ مظلوم فعال زیاد خوشحال نباش بازم میام:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ سلام خانم مدیر به نظرتون تو زندگی آدم موفقی بودید؟ به همه آرزوهاتون تو تحصیل رسیدید؟ تو زندگی زود رنج هستید یا نه؟ چه قدر از اشتباه دیگران می گذرید؟ آیا دوست ماندگار داشتید؟ نظرتون درباره این کلمات چیه مهندس خوش فکر مهرداد مینا جوجو ایران مهندسی صنایع شرکت های خصوصی قیمت ها زندگی لیگ برتر شغل آرمانی یه مهندس صنایع چیه؟ ممنون خانم مدیرمن قصد سوزاندن ندارم 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ فقط من دارم سه سوالی میپرسم!!!!! 1-از چه تفریحی بیشتر لذت میبری یا اینجوری بپرسم،چه تفریحاتیو دوست داری؟(مثلا خرید کردن..) 2-چه غذائیو خیلی دوست داری؟ 3- ده سال دیگه خودتو تصور کن...،فکر کن ده سال رفتی به جلو ...،برامون شرح بده شرایطت و زندگیت و ظاهرت جه جوری شده باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر تو یه مهندس صنایع واقعی باید چه ویژگیهایی داشته باشه؟خوب از نظر من: فن بیان داشته باشه بسیار آدم معقولی باشه و سعی کنه بدونه چی رو کجا باید بگه... مسائل رو بتونه تحلیل درست کنه روابط عمومی بالایی داشته باشه فنون مدیریت رفتار انسانی رو بدونه( به صورت کاربردی) دانشش رو روز نگه داره استفاده از دانشش رو بلد باشه ... اصولا ادم ارومی هستی یا زود از کوره درمیری؟ متاسفانه من زودرنج هستم و واقعاً به صورت جدی دارم روش کار میکنم تا تقلیلش بدم... چون اگر بخوام موفق باشم باید سعی کنم پذیرایی هر برخوردی در نوع خودش باشم... الان خوب شدم و تقریباً میگم که کارم روم تاثیر گذاشته و سعی میکنم اول تحلیل کنم بعد تصمیم وقتی عصبانی میشی چیکار میکنی؟ اگر محیط باز باشه سعی میکنم کمی قدم بزنم تا آروم شم. اگر نباشه ترجیح میدم بحث رو نگهدارم و کمی در سکوت باشم تا بتونم ذهنم رو متمرکز کنم... وقتی غمگین میشی چیکار میکنی؟ اممم. سعی میکنم برم پارک یا جایی که سبز باشه...با ادمای شاد برخورد کنم و یا اینکه کمی تنهایی... چه غذاهایی بلدی بپزی؟ همه رو بلدم جز شامی کباب و فسنجون چه حرفی یا پیشنهادی برای هم رشته ایهات داری؟ حقیقت جامعه رو گاهی بپذیرید قشنگترین شعری که خوندی چی بوده؟ یه بیت ازش رو بنویس اممم. الان یادم نیست که اما از سهراب بود... از دید یه مهندس صنایع انجمن نواندیشان رو توصیف کن؟ از اینجا به بعد رو بعد جواب میدم...چقدر زیاد سوال مینویسییی:w74: با تحقیق در عملیات یه جمله بساز تحقیق در عملیات فقط با پوران پژوهش! اگر ادیسون نبود چی میشد؟ الان کامم روشن نبود:persiana__hahaha: یه لطیفه بوگو بلد نیستم به نظرت چرا اینقدر تو کشور ما مردم عمل زیبایی دماغ انجام میدن ؟ چون این خطه اکثراً بینی هاشون مشکل داره! اونم بخاطر نژاد آریایی هاست. اگر بن لادن بهت پیشنهاد ازدواج میداد قبول میکردی؟ :w00: معیارات برای ازدواج چیه؟ :4chsmu1: هر یک از ویژگیهای زیر رو به یه کاربر اختصاص بده: مهربون: فرناز جدی: ادمین خوش تیپ:پیمان عصبانی: بامرام:خوش فکر متخصص:مهلداد شوخ:مینا جوو مظلوم:مهرآذین فعال:بازم میلی زیاد خوشحال نباش بازم میام:Ghelyon: :persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ سلام خانم مدیر به نظرتون تو زندگی آدم موفقی بودید؟علیک سلام...:persiana__hahaha: بودم؟؟؟ موفق بودن برای گذشتست؟یا حال؟ فکر میکنم توی زندگیم الان موفق هستم تا جایی که تلاش کردم... به همه آرزوهاتون تو تحصیل رسیدید؟ نه تو زندگی زود رنج هستید یا نه؟ جواب دادم... چه قدر از اشتباه دیگران می گذرید؟ بسته به این که اون شخص چه نسبتی باهام داره و اشتباهش در چه حدی هست میتونم گذشت کنم. آیا دوست ماندگار داشتید؟ بله... فقط 2 نفر. که واقعاً دوسشون دارم نظرتون درباره این کلمات چیه نههههههههههه تولوخداااا مهندس خوش فکر :persiana__hahaha: مهرداد مینا جوجو :persiana__hahaha: ایران :w768: مهندسی صنایع :aghosh: شرکت های خصوصی :w888: قیمت ها :w74: زندگی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لیگ برتر شغل آرمانی یه مهندس صنایع چیه؟ شغل ارمانی برای هر شخص تعریف میشه... ارمان هر فردی جداست... ممنون خانم مدیرمن قصد سوزاندن ندارم اره جون خودتتتتتتتت:brodkavelarg: 5 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ فقط من دارم سه سوالی میپرسم!!!!!آی گفتی... مهندسان صنایع عزیز قوانین رو خودتو باید اول از همه رعایت کنینا:167: 1-از چه تفریحی بیشتر لذت میبری یا اینجوری بپرسم،چه تفریحاتیو دوست داری؟(مثلا خرید کردن..) اممم. من خارج از شهر رفتن، یا جاهای طبیعی مثل آبشار و اینجور جاهارو دوست دارم... خصوصاً برم بازی هم کنم.:4chsmu1: 2-چه غذائیو خیلی دوست داری؟ قورمه سبزی مامان. بعدش دلمه برگ کلم بعدش شامی کباب مامان:dancegirl2: 3- ده سال دیگه خودتو تصور کن...،فکر کن ده سال رفتی به جلو ...،برامون شرح بده شرایطت و زندگیت و ظاهرت جه جوری شده باشه؟ :persiana__hahaha: 10 سال دیگه ارشدم رو گرفتم! در زمینه bpr میتونم حرفی برای گفتن داشته باشم! در زمینه کنترل پروژه اول راه هستم.احتمالاً 1 دونه بچه دارم که شاید 6 سالش باشه. وضع مالیم خیلی بهتر شده.. درآمد ماهیانه ام باید به بالای 2 برسه... حتماً اون زمان بینش و آگاهیم از زندگی بسیار بالاتر رفته و .... سوالای خوبی میپرس مرسی 5 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلاممم به به نازی جوون همشهری خودممم 1.کدوم دانشگاه درس خوندی؟ 2.چرا تو شهر خودمون کار نمیکنی؟ 3.چند سالته؟(این از اون سوالا بودااا ) 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خوب خانوم مدیر تالار صنایع من سوالامو با دید شهرسازی می پرسم کدومو ترجیح میدی ؟ خونه ویلایی یا آپارتمانی ؟ زندگی در مرکز شهر یا حومه ؟ واسه گردش تو شهر از ماشین استفاده میکنی یا پیاده ؟ واسه گردش تو شهر مرکز تجاری شهر رو ترجیح میدی یا پارکها و فرهنگسراها ؟ زندگی تو شهر کوچک یا شهر بزرگ ؟ کدومشون برات جذاب تره ؟ موزه ، فرهنگسرا ، مراکز خرید ، پارک ، سینما و تاتر هنگام تردد از خیابان ها چه قدر به قوانین احترام میذاری ؟ نظیر عبور از خط عابر پیاده و پل هوایی و انتظار جهت سبز شدن چراغ مخصوص عابرین پیاده ؟ تخیلت در چه حدیه ؟ دنیاهای فانتزی رو دوست داری یا نه ؟ فعلا همینا رو بگو تا ببینم چی میشه 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلام چرا نیمدی معدن؟ چرا نمیری دنبال ویلن؟ چرا کارت رو عوض نمیکنی وقتی ناراضیی؟ اصن چرا کار میکنی؟ خب برو پیش مامانت اینا اونجا کار کن مجله چی شد؟ دیگه چه خبر؟ یه شکلک برام بذار 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اولین سری چهار پایه ی داغ با حضور نازنین کبیر(nazfar)، مدیر با جذبه و کاردان تالار صنایع برگزار می شود سلام ملیکم . شاد و پاینده باشی. و اما سوالات بر اساس سنت پیشین صندلی داغ می پرسم، فقط سوالات مدیریتی. 1- گاهی دیدم ک مدیر پروژه همه کاره پروژه است . یعنی کارش خیلی درسته تو تخصص ی رشته و علاوه بر مدیریت اون کار رو هم عملا خودش انجام می ده و نیروی کار هم رو همین حساب خیلی ب خودش فشار نمی یاره؛ در نتیجه همه بار کار عملا روی دوش مدیره .( نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه ) برای دوری از این مشکل چ بادی کرد ؟ 2- مدیریت علمه یا هنر؟ 3- مهندس صنایع کیه ؟ مرسی. همیشه موفق و سر بلند باشی. :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلاممم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v به به نازی جوون همشهری خودممم 1.کدوم دانشگاه درس خوندی؟ همون جا!:4chsmu1: 2.چرا تو شهر خودمون کار نمیکنی؟ من میخواستم جایی کار کنم که بتونم توش چیزی به دانشم اضافه کنم و اون دانش سطحیم رو بتونیم عمقی کنم و به کار بگیرمش! این چیزیه که جزو آرزوهای من بود و خوب اونجا من خیلی دنبال کار گشتم، یا باید پارتی داشته باشی و یا اینکه بری توی کارخونه ای که توش 2 نفر کارشناسی هم نیست!!! و خوب برای من که تازه میخواستم کار کنم این کافی نبود. 3.چند سالته؟(این از اون سوالا بودااا ) توی پروفم هست.27 میسی اومدیییییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوب خانوم مدیر تالار صنایعمن سوالامو با دید شهرسازی می پرسم :4chsmu1: کدومو ترجیح میدی ؟ خونه ویلایی یا آپارتمانی ؟ ویلایی( آخه اینم سواله؟؟؟ مثل اینه بپرسی قفس رو دوست داری یا باغ):4chsmu1: زندگی در مرکز شهر یا حومه ؟ مرکز واسه گردش تو شهر از ماشین استفاده میکنی یا پیاده ؟ این مساله خوب بستگی به عاملای مختلفی داره من جمله روحیم توی اون روز و همین طور هوا یا مسافت. اما عموماً ماشین واسه گردش تو شهر مرکز تجاری شهر رو ترجیح میدی یا پارکها و فرهنگسراها ؟ من عاشق پارک هستم... کلاً فضای باز... مراکز تجاری رو وقتی واقعاً بخوام خریدی داشته باشم میرم نه برای تفریح زندگی تو شهر کوچک یا شهر بزرگ ؟بزرگ... بخاطر رشتم بیشتر و همین طور بینش افراد کدومشون برات جذاب تره ؟ موزه ، فرهنگسرا ، مراکز خرید ، پارک ، سینما و تاتر موزه های طبیعی و یا پارک هنگام تردد از خیابان ها چه قدر به قوانین احترام میذاری ؟ نظیر عبور از خط عابر پیاده و پل هوایی و انتظار جهت سبز شدن چراغ مخصوص عابرین پیاده ؟ تقریباً زیاد...:w768: تخیلت در چه حدیه ؟ دنیاهای فانتزی رو دوست داری یا نه ؟ راستش یه زمانی بود وقتی به دوستم میگفتم من برای کارم تهران رو انتخاب کردم بهم میگفت تو تو توهمی!!! اما حالا همون جایی هستم که فکرش رو میکردم... گرچه این زیاد تخیلی نیست اما خوب رای اونا بود!!! آره من دنیای فانتزی خودم رو دارم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فعلا همینا رو بگو تا ببینم چی میشه مرسی اومدی سوالات جالب بود 5 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلام:4chsmu1: چرا نیمدی معدن؟ رشته معدن؟ خوب برای دختر جایی نداشت:4chsmu1: چرا نمیری دنبال ویلن؟ امسشو نیار اشکم درمیاد... خوب باید یه سری مسائل ایجاد شه... الان وقتش نیست چرا کارت رو عوض نمیکنی وقتی ناراضیی؟ کارمو دوست دارم فقط مشکل اینه که حقوق رعایت نمیشه... شاید بیشتر واسه این موندم که اون مقدار دانشی رو که میخوام کسب کنم... اصن چرا کار میکنی؟ خب برو پیش مامانت اینا اونجا کار کن من عاشق کار کردنم... ضمن اینکه اینجا بودنم استقلال طلبی من هست مجله چی شد؟ در دست احداث:persiana__hahaha: دیگه چه خبر؟سلامتی رهبر:4chsmu1: یه شکلک برام بذار :aghosh:سوالات خوف بود میسیییییییی سلام ملیکم . شاد و پاینده باشی. و اما سوالات بر اساس سنت پیشین صندلی داغ می پرسم، فقط سوالات مدیریتی. 1- گاهی دیدم ک مدیر پروژه همه کاره پروژه است . یعنی کارش خیلی درسته تو تخصص ی رشته و علاوه بر مدیریت اون کار رو هم عملا خودش انجام می ده و نیروی کار هم رو همین حساب خیلی ب خودش فشار نمی یاره؛ در نتیجه همه بار کار عملا روی دوش مدیره .( نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه ) برای دوری از این مشکل چ بادی کرد ؟ خوب ببین اگر اون فرد مدیر هست باید بتونه فشار رو تقسیم کنه... به افراد مسئولیت بده و عملکرد بخواد... وقتی دیده بشه که ارزیابی وجود داره نیروی انسانی هم تلاش میکنه... یا سیستم های پاداش و ... 2- مدیریت علمه یا هنر؟ بخشیش علم هست و اصلش هنر:4chsmu1: 3- مهندس صنایع کیه ؟ هواااااا. این همه... میلی، مینا، ... همه مهندس صنایع:persiana__hahaha: مرسی. همیشه موفق و سر بلند باشی. :flowerysmile: قبونتتتتتتتتتتتت میسی اومدی اذیتت کنم:dancegirl2: 5 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ میسی اومدیییییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خواهش میکنم... بازم میام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده