spow 44198 ارسال شده در 7 آبان، 2011 بعضی از روانشناسان دوست دارند بین هر کاری که آدم انجام میدهد با روح و روان او ارتباطی کشف کنند. آنها حتی علاقهمندان به انواع بستنی را روانشناس کردهاند. بد نیست نتیجهٔ این تحقیقات را بدانید: اگر بستنی پستهای دوست دارید، شنوندهٔ خوبی هستید و تحملتان زیاد است. در نتیجه، مشکلات را با شکیبائی پشتسر میگذارید و کمتر خشمگین میشوید. شما فردی بسیار احساساتی هستید، مشکلات و موقعیتهای دیگران را بهخوبی درک میکنید و به همین دلیل روابط خوبی با اطرافیانتان دارید. اگر بستنی وانیلی دوست دارید، فردی تنوعطلب هستید و اغلب اوقات براساس انگیزههای آنی عمل میکنید. از ریسک کردن نمیترسید و از آنجا که توقع زیادی از خود دارید، اهداف بزرگی هم برای خودتان در نظر میگیرید. روابط نزدیک خانوادگی برای شما لذتبخش است. اگر بستنی گردوئی دوست دارید، منظم و محتاط هستید و از آنجا که خیلی کمالگرائید، به جزئیات خیلی اهمیت میدهید و هیچوقت از قوانین تخطی نمیکنید. وظیفهشناسی، اخلاقگرائی و محافظهکاری از ویژگیهای بارز شماست. از رقابت کردن با دیگران بهخصوص در ورزش لذت میبرید و دوست دارید همیشه رئیس باشید. اگر بستنی توتفرنگی دوست دارید، خجالتی هستید، احساساتی بسیار قوی دارید، دقیق و مشکوک و خودرأی هستید، کاملاً درونگرائید و معمولاً به خاطر ضعفها و اشتباهاتتان خود را سرزنش میکنید. اگر بستنی شکلاتی دوست دارید، فردی سرزنده و خلاق هستید و بهندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و وجود شما در مهمانیها و مجالس فضا را شاد میکند. کارهای یکنواخت شما را کسل میکند و از اینکه همیشه در مرکز توجه دیگران باشید، لذت میبرید. اگر بستنی موزی دوست دارید، فردی آسانگیر هستید و بهراحتی خودتان را با شرایط جدید تطبیق میدهید. دست و دلباز هستید و صداقت و همدلی شما زبانزد خاص و عام است. اگر بستنی با طعم قهوه دوست دارید، حافظهٔ خوبی دارید؛ هیچوقت اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمیکنید. زیاد به گذشته فکر میکنید و از مرور کردن خاطرات لذت میبرید. تا حدی درونگرا هستید و احساسات خود را بهراحتی بروز نمیدهید. 22
TrueBlue 1583 ارسال شده در 7 آبان، 2011 اگر بستنی شکلاتی دوست دارید، فردی سرزنده و خلاق هستید و بهندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و وجود شما در مهمانیها و مجالس فضا را شاد میکند. کارهای یکنواخت شما را کسل میکند و از اینکه همیشه در مرکز توجه دیگران باشید، لذت میبرید. 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 7 آبان، 2011 اگر بستنی با طعم قهوه دوست دارید، حافظهٔ خوبی دارید؛ هیچوقت اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمیکنید. زیاد به گذشته فکر میکنید و از مرور کردن خاطرات لذت میبرید. تا حدی درونگرا هستید و احساسات خود را بهراحتی بروز نمیدهید. 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2011 من همه طعم هاشو دوست دارم ومعمولا هم مخلوطشو سفارش میدم چرا اینا به این مسئله نپرداختن؟ 5
TrueBlue 1583 ارسال شده در 7 آبان، 2011 من همه طعم هاشو دوست دارم ومعمولا هم مخلوطشو سفارش میدمچرا اینا به این مسئله نپرداختن؟ شما موجودی هستید که همه این خصوصیات در شما یافت میشه :icon_pf (34): 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2011 شما موجودی هستید که همه این خصوصیات در شما یافت میشه :icon_pf (34): :ws28: یاد کتاب انگیزه های روانی سارتر افتادم 1
M!Zare 48040 ارسال شده در 18 آبان، 2011 من همه طعم هاشو دوست دارم ومعمولا هم مخلوطشو سفارش میدمچرا اینا به این مسئله نپرداختن؟ منم همش رو دوست دارم... خصوصیات معجون خورا رو نگفته 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آبان، 2011 من هم توت فرنگی هم قهوه دوست دارم ؛ هر دوش هم درست بود
goddess_s 16415 ارسال شده در 20 آبان، 2011 من فقط موزی رو دوست ندارم! علاوه بر اینا شاتوت و سیب سبزم دوست دارم!:4chsmu1: 1
felorans666 12046 ارسال شده در 20 آبان، 2011 اگر بستنی وانیلی دوست دارید، فردی تنوعطلب هستید و اغلب اوقات براساس انگیزههای آنی عمل میکنید. از ریسک کردن نمیترسید و از آنجا که توقع زیادی از خود دارید، اهداف بزرگی هم برای خودتان در نظر میگیرید. روابط نزدیک خانوادگی برای شما لذتبخش است. اگر بستنی شکلاتی دوست دارید، فردی سرزنده و خلاق هستید و بهندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و وجود شما در مهمانیها و مجالس فضا را شاد میکند. کارهای یکنواخت شما را کسل میکند و از اینکه همیشه در مرکز توجه دیگران باشید، لذت میبرید. 1
کتایون 15176 ارسال شده در 20 آبان، 2011 اگر بستنی شکلاتی دوست دارید، فردی سرزنده و خلاق هستید و بهندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و وجود شما در مهمانیها و مجالس فضا را شاد میکند. کارهای یکنواخت شما را کسل میکند و از اینکه همیشه در مرکز توجه دیگران باشید، لذت میبرید. و اگر بستنی با طعم قهوه دوست دارید، حافظهٔ خوبی دارید؛ هیچوقت اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمیکنید. زیاد به گذشته فکر میکنید و از مرور کردن خاطرات لذت میبرید. تا حدی درونگرا هستید و احساسات خود را بهراحتی بروز نمیدهید. نميشه كه هم برون گرا باشم هم دورن گرا 2
ارسال های توصیه شده