M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ ترسیدم پای سیستم غش و ضعف کنی:icon_pf (34): فكر كنم امروز ايمانم خيلي قوي شده حتي ليوان آب و چايي هم وسوسم نكرد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دوس دارم داد میزنم بی فرهنگ قربتی:w13: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بی فرهنگ قربتی:w13: تا اينا همو نكشتن بياين اينجارو قفلش كنين لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ تا اينا همو نكشتن بياين اينجارو قفلش كنين تو طرف منی دیگه نه بیا ؟:pichak29: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ با نزدیک تر شدن زمان افطار اینا میچسبه لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بی فرهنگ قربتی:w13: :banel_smiley_4: آخه من چی بگم؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ درود بر روزه داران..امروز هوا خیلی گرم بود..شربت واستون آوردم لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ آدم وقتی تو خونه میشینه اصلا تشنش نمیشه ولی عوضش گشنش میشه :icon_pf (34): گشنگی قابل تحمله ولی تشنگی اصلا... دیروز تا شب سر ساختمون بودم تو گرما مردم از تشنگی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ آدم وقتی تو خونه میشینه اصلا تشنش نمیشه ولی عوضش گشنش میشه :icon_pf (34): گشنگی قابل تحمله ولی تشنگی اصلا... دیروز تا شب سر ساختمون بودم تو گرما مردم از تشنگی :icon_pf (34): اخی شما مردا سر کار میرید سختتونه لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اخی شما مردا سر کار میرید سختتونه آره واقعا لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اخی شما مردا سر کار میرید سختتونه آره واقعا شما خانوما که نمیرین سر پروژه وسط آفتاب و گرما.... :w00: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ شما خانوما که نمیرین سر پروژه وسط آفتاب و گرما.... :w00: شما واسه چی میرید لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ شما واسه چی میرید یه مهندس عمران همیشه تو شرایط سخت کار میکنه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ یه مهندس عمران همیشه تو شرایط سخت کار میکنه :icon_pf (34): یه مهندس بنا همیشه در شرایط سختی کار میکنه(شوخی کردم قصد جسارت ندارم) لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ یه مهندس بنا همیشه در شرایط سختی کار میکنه(شوخی کردم قصد جسارت ندارم) :w888: بازم حسادت به رشته عمران. این بار از طرفه یه مکانیک:vahidrk: من هم شوخی کردم البته :ws3: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ آخی بچه ها منم دعا کنین... دعای من: همیشه شاد باشی :dancegirl2: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ :8713::8713: این دم افطاری شکلک آخوند نذار حالم بد میشه :mornincoffee: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده