Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ با توجه به عکس زیر،حق را به چه کسی میدهین؟ آیا فرهاد مجیدی حق دارد از دست ایرانی ها عصبانی باشد؟ چه بر سر ما آورده اند که باید از اعراب دفاع کنیم و خود را از یاد ببریم؟ مقصر اصلی کیست؟ 22 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ کسی که بخاطر یه سری مسائل، کشورشو میفروشه به نظرم یه خائن ِ!!!! 10 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دلیلشو نمیدونم چی بوده ولی حرکتش اصلا درست نبوده به نظرم اونم جلوی یه سری بیگانه خداقل اگه خودش یه ایرانی هست اجترامشو نگه میداشت 10 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ هیچ عاملی جز بی شعوری خود ادم نمی توانه باعث وطن فروشی بشه . هر چقدر از هر کس ناراضیه دلیلی نداره به خاک و ملتش توهین کنه . 9 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من هرچقد خواستم یه پست بدم و یه مقدار جواب نشد که نشد و همش هنگ کرد 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ یه دوستی داشتم خانوادش داغوون بود 5 تا بچه بودند، پدر و مادرش از هم جدا شده بودند، پدرش معتاد بود و مادرش بعد از جدایی رفت زن دوم یه مرد شد که خودش 6 تا بچه داشت! دوستم تو چنین شرایط اسف باری بزرگ شد اما خوب بزرگ شد به معنای کلمه شریف ازدواج کرد خانواده ی همسرش خیلی با احترام باهاش برخورد می کردن ازش پرسیدم همیشه اینطورن یا جلوی ما آبرو داری می کنن ؟ گفت همیشه اینطورن گفتم خانوادت رو نمی زنن تو سرت؟ گفت من از ابتدا وقتی در مورد خانوادم باهاشون صحبت می کردم انگاری دارم در مورد با ارزش ترین چیز عالم حرف می زنم و هرگز از ضعفاشون نگفتم و با این کارم بهشون اجازه ندادم به اصل من توهین کنن! مجیدی اشتباه کرد اون در واقع به اصل و هویت خودش توهین کرد. بله کشور ما ، سیاست ما، دولتمردای ما ، مسئولین ما، همه و همه پر از ایرادن اما این ایراد ها باید بین خودمون بمونه و خودمون باید حلش کنیم 11 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ کار بسیار زشتی انجام داده..اما مطمئنا از روی احساسات گفته و الان پشمونه از حرفاش به هر حال اون موقع جوان بوده و ناپخته..به عنوان یه ایرانی که بهم توهین شده بخشیدمش...خدا از تقصیرات همه ما بگذره... 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نوشته های بین دو سطر درشت ابی واضح دیده نمیشن . کسی میتونه بخونه ؟ 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ با توجه به عکس زیر،حق را به چه کسی میدهین؟ آیا فرهاد مجیدی حق دارد از دست ایرانی ها عصبانی باشد؟ چه بر سر ما آورده اند که باید از اعراب دفاع کنیم و خود را از یاد ببریم؟ مقصر اصلی کیست؟ ممکنه حق داشته باشه عصبانی باشه اما حق نداره از ایرانی ناراحت باشه ما شرایط موجود رو نمی خوایم هیچ کدوم اینکه به خاطر محدودیت ها و اینکه یه جای دیگه بهت پول و امکانات می دن این کارو بکنی فقط یه معنی می ده جاه طلبی! خیلی ها هستند که با وجود مانع های نا به حق و سنگین هنوز ایرانی اند هنوز خودشون رو گم نکردن بلاخره بین آدم ها باید یه فرقی باشه 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اون عکس روی پیرهنش کیه؟ شیخ خلیفه آل عرب ، رئیس باشگاه و اون منطقه. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نوشته های بین دو سطر درشت ابی واضح دیده نمیشن . کسی میتونه بخونه ؟ میشه قشنگ خوندش که !!!!! :JC_thinking: در کل یک خبرنگار از مجیدی به خاطر دعوت نشدنش به تیم ملی سوال میکنه..... 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بابا استقلالی هستش دیگه تحویل نگیرین 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ میشه قشنگ خوندش که !!!!! :jc_thinking: در کل یک خبرنگار از مجیدی به خاطر دعوت نشدنش به تیم ملی سوال میکنه..... جدی میگم من نمیتونم کامل بخونمش . لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اینو کی (چه زمانی) گفته؟ جدیدا گفته؟ آخه همین چند روز پیش بود میگفت اگه کیروش دعوت کنه میام تیم ملی! اگه واقعا همچین حرفی رو زده باشه براش متاسفم! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اینهم جملات مجیدی که واضح نیست: من دیگه دوست ندارم برگردم ایران چه برسه بخوام برای تیمش هم بازی کنم! خارج از اتاق کنفرانس وقتی یک خبرنگار ایرانی پرسید،چرا جلوی عربها اینطوری گفتی،مگر تو ایرانی نیستی؟ با لحنی زننده و تهاجمی گفت: به تو ربطی نداره،گور بابای ایران و ایرانی. 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اینهم جملات مجیدی که واضح نیست: من دیگه دوست ندارم برگردم ایران چه برسه بخوام برای تیمش هم بازی کنم! خارج از اتاق کنفرانس وقتی یک خبرنگار ایرانی پرسید،چرا جلوی عربها اینطوری گفتی،مگر تو ایرانی نیستی؟ با لحنی زننده و تهاجمی گفت: به تو ربطی نداره،گور بابای ایران و ایرانی. فکر نمیکنم یه ورزشکار در سطح ملی این حرف رو زده باشه .اگر گفته احتمالا به علتی عصبی بوده . 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ فکر نمیکنم یه ورزشکار در سطح ملی این حرف رو زده باشه .اگر گفته احتمالا به علتی عصبی بوده . خوب معلومه که عصبانی بوده. از اون حرفا بودا،همه ما وقتی عصبانی میشیم حرف تند میزنیم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده