الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ حالا ما فرض کنیم،همه این زنان به خاطر کمک خرج خانواده میان این شغل ها را انجام میدن. چرا امروز شغل کافی برای مرد نیست که دیگر نیاز نباشه همسرش هم کارهای دشوار را انجام بده. مسلما وقتی شرکتی مثل ایران خودرو خانم استخدام میکنه با ماهی 350 هزار تومان از تو خود دانشگاه ما،نمیاد آقا را با حقوق 700 هزار تومان نگه داره . اخراجش میکنه. جفت آقا و خانم هم توانایی دارند. اما خانم به پول کم راضی میشه،اما آقا راضی نمیشه،همین تعادل جامعه را بهم میزنه. دقيييييييييييقا! اونوخ وقتي خواستگار مياد واسشون انتظاراتشونم رفته بالا بايد شغل همسرشون از خودشون بهتر باشه از اونطرف خود اون خانم جاي يه بنده خداي ديگه اي رو گرفته كه به خاطر نداشتن شغل مناسب نميتونه زن بگيره!!! 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ حالا ما فرض کنیم،همه این زنان به خاطر کمک خرج خانواده میان این شغل ها را انجام میدن. چرا امروز شغل کافی برای مرد نیست که دیگر نیاز نباشه همسرش هم کارهای دشوار را انجام بده. مسلما وقتی شرکتی مثل ایران خودرو خانم استخدام میکنه با ماهی 350 هزار تومان از تو خود دانشگاه ما،نمیاد آقا را با حقوق 700 هزار تومان نگه داره . اخراجش میکنه. جفت آقا و خانم هم توانایی دارند. اما خانم به پول کم راضی میشه،اما آقا راضی نمیشه،همین تعادل جامعه را بهم میزنه. اهان!اصل مطلبتو بگو! خب پ میرسیم به همون فرمول زن باید بشینه کنچ خونه و از وقتی زنا رفتن تو مشاغل جای مردا تنگ شد و تعادل به هم ریخت!! اونم به خاطر همون مرداییه که کار یکسان رو از به زن حقوق کمتر میدن و به مرد بیشتر و در واقع زنان رو استثمار میکنن شما که انتظار نداری زنی که فوق لیسانس مکانیک خونده بشینه کنج خونه؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دقيييييييييييقا!اونوخ وقتي خواستگار مياد واسشون انتظاراتشونم رفته بالا بايد شغل همسرشون از خودشون بهتر باشه از اونطرف خود اون خانم جاي يه بنده خداي ديگه اي رو گرفته كه به خاطر نداشتن شغل مناسب نميتونه زن بگيره!!! :banel_smiley_4: نمونه زن متحجر و نااگاه خیلی کنترل کردم خودمو الهام و گرنه خیلی چیزا اومد که بگم بهت 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:نمونه زن متحجر و نااگاه خیلی کنترل کردم خودمو الهام و گرنه خیلی چیزا اومد که بگم بهت چرا اونوخ؟ جلو خودتو نگير خو...بگو!!! 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااای خداااااااااااااا امروز تا سر حد مرگ با این آخونده استاد اندیشمون فک زدم سر این مسئله آخونده دیگه میخواست منو بکشه آخر سر میگفت خواهر شما همش میخوای جو رو خراب کنی هر چی بد بختیا زیر سر شما فمنیستاست اصلا کی گفته شما زن ها مظلوم واقع شدید ما مردها به نام آقاییم وگرنه غلامی بیش نیستیم در خانه .منم یهویی اینجوری شدم باباااااااااا اگه تو بیرون بودن و سر کار رفتن و درس خوندن و تبادل اطلاعات کردن سختیه و تو خونه نشستن و بچه داری کردن و عقب موندن از جامعه زندگی راحت ما ترجیح میدیم سختی بکشیم و این به خودمون مربوطه و خاااااک بر سر اون زنی که با وجود برتری طبیعی و زیستی نسبت به مرد نتونه حقشو از مردا بگیره خااااااااااااک بر سر همون زنی که تو این تاپیک ازش گفته شد از دست شوهرش گریه میکنه به جای اینکه مشکلشو حل کنه و حقشو از شوهرش بگیره خااااااااک بر سر اون زنی که هم بچه میاره هم خرید خونه رو میکنه به نظر من حقوق زن و مرد نباید برابر باشه زن چون برتری های طبیعی داره باید از حقوق ویژه نسبت به مردها برخوردار باشه... (با کسی بحثی ندارم نظرمو گفتم نمیخوام بحث کنم چون این قصه سر دراز دارد از این بحث تکراری خسته ام فقط اینو میگم که نه به تساوی حقوق زن و مرد در غرب و حقارت های زنان غربی معتقدم و نه حقارتی که زنان گذشته در ایران به خاطر قدرت بازوی مردها داشتن و حالا آخوندا میخوان مغز پسرا رو شست و شو بدن و زنان رو به همون حقارت پیشین برگردونن ) 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ پس از خوندن پستهای یک سری شما بزرگواران میل شدیدی به مردن پیدا کردم. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بانوان محترم، لطفا کمی آرامتر نظرات خود را بیان بفرمائید، با تشکر. 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشه اعصاب نمیذارن که واسه آدم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشه اعصاب نمیذارن که واسه آدم منتقدی همیشه حرفش قابل قبولتره برای بقیه که با آرامش و در منطق حرفشو بیان کنه. درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ منتقدی همیشه حرفش قابل قبولتره برای بقیه که با آرامش و در منطق حرفشو بیان کنه.درسته؟ بله بلهههههههه 100% خوب من در حال حاضر اعصاب ندارم شمام اگه صبح از ساعت 9 تا 1 سر کلاس درس شیرین اندیشه اسلامی 2 مینشستی ازین بحث ها میکردی اونم با یه آدم زبان نفهم حالت از من بدتر بود الان:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ خب ظاهرا بحث شغل پیش اومده خانم ها فرض کنین تو شرایط برابر با ی اقایی برای استخدام قرار دارین حالا به نظرتون کدوم یکی انتخاب میشین و چرا 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ خواهرای عزیز توجه داشته باشن، توانائی های زن و مرد توی موارد مختلف فرق می کنه. منظور اینه که زن و مرد همونقدر که از لحاظ جسمی با هم متفاوتند، در نقش های اجتماعی که تمایل دارند بازی کنند متفاوتند. حقوق زن و مرد، باید مساوی باشه، کاملا صحیح و انسان پسندانه است. اینکه راه های پیشرفت توی زمینه های مختلف بر روی زنان بسته بشه مثل تکجنسیتی کردن بعضی رشته ها، کاملا هم خلاف حقوق مسلم انسانیه. اما مسئله ای که هست، توجه به این نکته اس که گذار از زندگی سنتی به زندگی امروزی توی جامعه ایرانی، چندان هم نتونسته ارزش زن رو به اون ببخشه. به هر حال جنبش مدرن با اینکه چیزهای زیادی در اروپا بخشید، قربانی های زیادی هم داد. اینجا هم گرچه ما داریم ادای مدرنیست ها رو توی جامعه مون در میاریم اما در هر صورت، یه سری چیزا رو باید قربونی کنیم. جالب اینجاس، که دیدگاه فمنیستی ای که الان در ایران مرسومه، متاثر از موج دوم فمنیستی توی دنیاست. در حالیکه موج سوم فمینستی در دنیا با بحث بازگشت به ارزشهای خانوادگی و تاکید بر لطافت و احساس های زنانگی، از سال 80 به بعد شکل گرفته. موج سوم فمنيسم از اوايل دهه 1990 آغاز مي شود. فمنيسم كه در دهه 1960 و 1970 در اوج خود به سر مي برد در اواخر قرن بيستم با مشكلات زيادي مواجه شد و در نتيجه در سرازيري انحطاط افتاد. شكافها و دسته بندي هاي آشكاري در درون جنبش زنان بوجود آمد. دولتهاي تاچر و ريگان در دهه 1980، آشكارا با اين نهضت ستيز كرده و خواستار اعاده از دست رفته «ارزشهاي خانوادگي» شدند. فمنيست ها كه به بسياري از اهداف اصلي شان دست يافته بودند، آنقدر به سمت افراط پيش رفتند كه حتي نهضت مردان در حال شكل گيري بود. اين مسائل باعث شد كه فمنيسم در اوايل دهه 1990 يك فرايند اعتدال را تجربه كند. جناح مبارز و انقلابي آن كنارگذاشته شده و به ستايش و اهميت به دنيا آوردن فرزند و نقش مادري پرداخته اند. انديشه هاي برخي از پست مدرنها همچون ميشل فوكو و ژاك دريدا در برانگيختن اين موج تأثير به سزايي داشته است. علاوه بر اين خانم جين بتكه الشتين با نوشتن كتاب «مرد عمومي، زن خصوصي» (1981) تلاش نمود ديدگاههاي افراطي و راديكال در موج دوم را تعديل نمايد. بر خلاف موج دوم، فمنيست ها در اين موج بر ظاهر زنانه و رفتار ظريف تأكيد مي ورزند. آنان معتقد به احياي مادري بوده و از خانواده فرزند محور و همچنين زندگي خصوصي دفاع مي كنند. در هر صورت، مسئله ی حیثیت زن در اجتماع، مسئله ایه که توی جامعه ایرانی باید به آن به دیده ی اغماض نگاه کرد. زن ها حق انتخاب شغل، حق مشارکت در قدرت، حق انتخاب راه زندگی به صورت کاملا آزاد رو باید داشته باشند. بانوان محترم، اینجا ایران است! حکومت مطلقه ی جنس خشن! عکس العملتون هم آدمو یاد بتي فريدن میندازه! :mpr: 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ جالب اینجاس، که دیدگاه فمنیستی ای که الان در ایران مرسومه، متاثر از موج دوم فمنیستی توی دنیاست.چون دیدگاه های مردم در مورد زنان در ایران هم یه 50 سالی نسبت به دنیا عقبه . با این که من فمنیسم بودن در مورد خودم رو رد میکنم ولی این عکس العمل ها رو عادی میدونم ، چون تمام محدودیت هایی که برای زنان ایجاد میکنن یه نام مادری و خانواده و مسایل مربوط یه اون هست . 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اون قشری که شما میگی مجبورن،خیلی کمتر هستند. من اکثر این دخترهایی که تو بوتیک ها کار میکنن را میدونم تو چه فازی هستند متاسفانه..... تو ظاهرو میبنی و میگی تو چه فازین از ته دلشون و مشکلاتشونم خبر داری که اینقدر مطمئن حرف میزنی؟ مطمئنا اون فازی که ازش حرف میزنی تو بوتیک کار کردن لازم نداره!! راههای زیاد دیگه ای هست که راحتتره و زحمتی هم نداره و خستگی و سروکله زدن با مشتری و صاحبکار و صاحب مغازه رو نداره!!! اگه میبینی کسی به اینکار رو اورده دردی داشته که اومده. حالا اینکه تو اینکار چ مسائل دیگه ای مطرحه و تن به چه کارهایی میدن بحثش جدا از این تاپیکه حالا ما فرض کنیم،همه این زنان به خاطر کمک خرج خانواده میان این شغل ها را انجام میدن. چرا امروز شغل کافی برای مرد نیست که دیگر نیاز نباشه همسرش هم کارهای دشوار را انجام بده. مسلما وقتی شرکتی مثل ایران خودرو خانم استخدام میکنه با ماهی 350 هزار تومان از تو خود دانشگاه ما،نمیاد آقا را با حقوق 700 هزار تومان نگه داره . اخراجش میکنه. جفت آقا و خانم هم توانایی دارند. اما خانم به پول کم راضی میشه،اما آقا راضی نمیشه،همین تعادل جامعه را بهم میزنه. لزوما کمک خرج بودن نیست همینکه دستشون تو جیبشون باشه و خودشون یه پس اندازی داشته باشن بزرگترین انگیزه است! اینکه کاسه گدایی و التماس واسه گرفتن پول از مردی نداشته باشن که بعدشم کلی منت سرش بذارن که چقدر پول دادم و هرچی در میارم میدم شما و همش خرج میکنی و عشق خریدی!!!!! و بعدم واسه هر قرونی که خرج میکنن توضیح بدن که واسه چی بوده؟ لزومش چی بوده؟ چرا این؟ چرا اون نه؟ و ... !!!! اگه قانونی تو کشور بود که تمام زنان خانه دار هرماه حقوق میگرفتن یه چیزی! ولی این نهایت خودخواهیه که بخوای زن تو خونه باشه تا کار واسه توی مرد باشه و بعدم منت تورو بکشه و زیردست تو باشه واسه پول گرفتن! 6 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ به هر حال، ما الان اينجاييم و داريم از خوشبختي خفه مي شويم. رئيس شركت به مان بن فروشگاه سپه داده و ما خيلي احساس شخصيت مي كنيم. ده تا نايلون پر از روغن و شامپو و وايتكس و شيشه شور و كنسرو و رب و ماكاروني خريده ايم و داريم به زحمت نايلون ها را مي بريم و با بقية همكارهاي شركت كه آن ها هم بن داشته اند و خوشبختي، داريم غيبت رئيس كارگزيني را مي كنيم و اداي منشي قسمت بايگاني را درمي آوريم و بلندبلند مي خنديم و بارهايمان را مي كشيم سمت خانه. چقدر مادربزرگ بدبخت بود كه در آن خانه مي شست و مي پخت. حيف كه زنده نماند ببيند ما به چه آزادي شيريني دست يافتيم. ما چقدر رشد كرديم. اگه اینطوری که اینجا بیان شده که همیشه حقیقت مطابق با اینا نیست، واضح هست که خوب نیست:w00:ضمن اینکه حضور خیلی از خانما تو برخی کارا واقعا باعث میشه خیلی از خصوصیاتشون کمرنگ بشه نه اینکه در مورد همه خانما صدق بکنه اما خودم دیدم که حضور یه خانم در کارهای سخت اجرایی میتونه خیلی از خصلتای زنانه شو تغییر بده نه اینکه از بین بره به دلیل شرایط حاکم کمرنگ تر بشه و این یه حقیقته به نظرم. ولی اصلا دلیل این نیست که یه خانم نتونه در عرصه اجتماع و کار حضور داشته باشه خانمی که حداقل 16 سال تحصیل کرده و و در اجتماع حضور داشته رو نمیشه یه دفعه محکوم کرد به اینکه حالا که درست تموم شده و... باید بشینی تو خونه . اصلا کارکردنش بیرون خونه علاوه بر اینکه باعث استقلالش میشه باعث میشه شرایط همسرشو بیشتر درک کنه و از نظر روحی هم میتونه خیلی بهش کمک کنه فقط وقتی این مطلوب میشه که اولین و حداقل وظایفشو بتونه انجام بده همونطور که یه آقا باید انجام بده. 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اهان!اصل مطلبتو بگو! خب پ میرسیم به همون فرمول زن باید بشینه کنچ خونه و از وقتی زنا رفتن تو مشاغل جای مردا تنگ شد و تعادل به هم ریخت!! اونم به خاطر همون مرداییه که کار یکسان رو از به زن حقوق کمتر میدن و به مرد بیشتر و در واقع زنان رو استثمار میکنن شما که انتظار نداری زنی که فوق لیسانس مکانیک خونده بشینه کنج خونه؟؟ کجا گفتم زن بشینه کنج خونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! استفاده از روش مغلطه برای اثبات یک حرف کار جالبی نیست وگرنه من خودم تو این کار تبحر دارم. گفتم به خاطر اینکه به هر چیزی راضی میشن: خودشان زمینه لازم برای استثمار خودشان را فراهم میکنند. یعنی اگر شرکت مد نظر بنده یک خانم و آقا میخواد،به هر کدام به جاب اینکه 700 تومان بده،چون میبینه زن هرچی بهش بده قبول میکنه،میاد دوتا زن استخدام میکنه به جفتشون 600 هم نمیده. در واقع این خود زنان هستند که ارزش خودشان را میارن پایین وگرنه اگر طرف ارزش خودش را نگه میداشت،برای شغل منتش را هم میکشیدند. 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشه فرض کنی جنگی نبوده و نیست. ظلمی که به مردها شده در طول تاریخ، هرگز به زنان نشده. مردها به صورت میلیونی کشته شده اند،تا حالا میلیاردها مرد سلاخی شده اند در جنگ ها و .... اما زن ها نهایتا در طول تاریخ از شوهرشان کتک خورده اند یا اگر بلایی سرشون اومده،به این میزان گسترده نبوده. تو همون جنگ هم زنا و بچه های زیادی کشته شدن و علاوه بر کشته شدن مورد تجاوز هم واقع شدن و کنیز و غنیمت هم شدن و قحطی هم تحمل کردن اونم جنگی که مردها به راه انداختن نه زن ها . اگه مردها کشته شدن خود کرده را تدبیر نیست اما زن ها قربانی خواست مردها شدن جنگ تو فضا انجام ندادن که تو همون شهری که زن ها و بچه ها زندگی می کردن انجام دادن 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ لزوما کمک خرج بودن نیست همینکه دستشون تو جیبشون باشه و خودشون یه پس اندازی داشته باشن بزرگترین انگیزه است! اینکه کاسه گدایی و التماس واسه گرفتن پول از مردی نداشته باشن که بعدشم کلی منت سرش بذارن که چقدر پول دادم و هرچی در میارم میدم شما و همش خرج میکنی و عشق خریدی!!!!! و بعدم واسه هر قرونی که خرج میکنن توضیح بدن که واسه چی بوده؟ لزومش چی بوده؟ چرا این؟ چرا اون نه؟ و ... !!!! متاسفانه اینجا همه جوگیر شدند و یک چیزی گفتند،در حالیکه کاملا مشخصه جبهه من چیه. من فقط میخواستم به خود دوستان ثابت کنم که یکسری فمنیست دو آتشه هستند. دقیقا مانند مسلمانان دو آتشه که تا بر خلاف منطقشون حرف میزنی،رگ های گردن بیرون میزند و تهمت ها و انگ هاشون شروع میشود. اما در مورد کاسه گدایی و.... شما معنی برده داری نوین میدونین یعنی چی؟ یعنی مثل سگ از آدم کار میکشن، یک دهم اون کارش را هم بهش مزد نمیدن. چرا،چون طرف خودش قبول کرده به تو سری خوردن،حالا با هزارتا مشکلی هم که داره. این ذلت ها جمع شده که جامعه را به اینجا رسونده،طرف میگه من نوکری فلانی را بکنم و 100 تومان بگیرم و دستم تو جیبم باشه،برام کافیه. نمیگه اگه من به حقارت تن در ندهم طرف ممکنه بیاد،منت مرا هم برای کار بکشه. 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ شما الان میری وسط سه تا پسر جوان به عنوان لباس فروش کار میکنی،شخصیت پیدا میکنی؟ راننده اتوبوس میشی براتون شخصیت میاره یا مسئول جمع آوری بلیط بودن؟ متاسفانه دیدگاه ها به زندگی اینقدر مادی شده که هر کاری برای پول در آوردن جز شخصیت و استقلال محسوب میشه. کار هر کس،بیشتر نشانده شخصیت اوست. خیلی از شغل ها به وجود زنان نیاز هست،اما خیلی از شغل ها واقعا نیاز نیست و متاسفانه خانم ها اصرار دارند وارد اون مشاغل هم بشوند !!!! استقلال الزاما به معنای استقلال مادی نیست،مگر اینکه مرد اون خانواده آدمی باشه اهل تحقیر کردن و منت گذاشتن. هیچ شغلی برای هیچ جنسی عیب و بی شخصیتی نیست چه فرقی بین بلیط جمع کن با یه مهندس هر دو برای جامعه مفیدن مشکل ما اینه که داشتن بعضی شغل ها عیب می دونیم 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ کجا گفتم زن بشینه کنج خونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! استفاده از روش مغلطه برای اثبات یک حرف کار جالبی نیست وگرنه من خودم تو این کار تبحر دارم. گفتم به خاطر اینکه به هر چیزی راضی میشن: خودشان زمینه لازم برای استثمار خودشان را فراهم میکنند. یعنی اگر شرکت مد نظر بنده یک خانم و آقا میخواد،به هر کدام به جاب اینکه 700 تومان بده،چون میبینه زن هرچی بهش بده قبول میکنه،میاد دوتا زن استخدام میکنه به جفتشون 600 هم نمیده. در واقع این خود زنان هستند که ارزش خودشان را میارن پایین وگرنه اگر طرف ارزش خودش را نگه میداشت،برای شغل منتش را هم میکشیدند. اسی یعنی اگه زن میشست تو خونه و برده مرد میشد و مثل قدیم از جانب مرد تحقیر میشد،استثمار بوجود نمیومد؟! اونکه به هرچیزی راضین و حتی حاضرن مزدی کمتر از زحمتی که میکشن بگیرن از ناچاریه! این بحث بنظر من فقط جوابش همینه: ناچاری دلیلشم تو پست قبلیم گفتم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده