رفتن به مطلب

آیا مایلید با دوست خود ازدواج کنید؟

pari daryayi

آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟  

93 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟

ارسال های توصیه شده

خانومای محترمه آیا شما حاضرین با دوست پسرتون ازدواج کنین؟

چرا بله و چرا خیر؟

چرا که نه

من اصلا میگم یه مدت باید دوستی باشه تا شناخت کامل داشته باشیم بعد اگه خواستیم ازدواج کنیم

البته دوستی ها هم مرزی داشته باشن

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منظورم دقیقا دوست دختر به تمام معناست

نه یه دوست مثل خودمون که فقط در حد آشنایی و تعارف و این حرفا باشه

می خوام بدونم پسران چیزی رو که خودشون رعایت نمی کنن چرا می خوان همسرشون رعایت کرده باشه!!!

به قول تاپیک با کسی نبوده باشه!! تا باهاش ازدواج کنن!

خب پس روشن شد جریان.

اول بگم من توی این رابطه که میگی فقط با رابطه ج ن س ی مخالفم و با بقیه اتفاقاتی که ممکنه بیوفته مشکلی ندارم حتی یه سریشو برای شناخت بهتر لازم میدونم البته توصیه میکنم این رابطه براساس اعتقادات دو طرف باشه و حرمتها و خط قرمز ها رعایت بشه(حرمتها و خط قرمزا براساس اعتقاداتشون مشخص بشه)

دوما من که با اون تاپیک کلا مخالف بودم و هستم و خواهم بود.

سوما نظر من اینه که اگه رابطه عاطفی بینشون دوستی و یا وابستگی بود بهتره بعد از شناخت هم دیگه بیان عوامل و معیارهاشون رو بذارن وسط و طرفشون رو با اونا مقایسه کنن و از نظر کمی و کیفی برتری بین خوبیها و بدی های طرف رو بر اساس اون معیارهای علقی و عاطفی بسنجن. اگه خوبی چربید ازدواج کنن.

اما اگه پای عشق وسط بود نمیدونم والا ......... هرچند همه اینجا دیگه میزنن تو دهنم اما میگم وقتی پای عشق وسطه چون کیفیت معیار خیلی بالاتره میشه از خیلی چیزا چشم پوشی کرد و با راه حلهایی اون مشکلات رو برطرف کرد. اما شماها به حرف من گوش ندیدن.

الآن نپرسی فرق بین دوست داشتن و وابستگی و عشق چیه. چند جا تعریفمو گفتم هرچند نمیشه تعریف روشنی داد یه جوریایی حسیه جریان. :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من یه چیز بگم

کسی ناراحت نشه،منظور خاصی ندارم

در رابطه با روابط جن سی در دوستی های هدفمند و کاملا برنامه ریزی شده

من نمیدوونم یا بعضیا دارن خودشونو به اوون راه می زنن یا اینکه واقعا اهمیت این مسئله رو در زندگی درک نکردند!

حق میدم چون هنوز وارد زندگی مشترک نشدن

من یه مقایسه بین طلاق های آلمان با ایران داشتم

در اینجا که آمار طلاق بسیار پایین هست و علت طلاق ها نداشتن تفاهم روانی در زندگی هست.

اما در ایران آمار طلاق سر به فلک می کشه و حدود 15 درصد از طلاق ها نارضایتی جنسی طرفین هست که اینا ریشه در برخی افکارات پیش پا افتاده در دین تحریف شدمون داره.

هرچی بگم بازم بعضیا حرف خودشونو میزنن!

• Like 10
لینک به دیدگاه
من یه چیز بگم

من نمیدوونم یا بعضیا دارن خودشونو به اوون راه می زنن یا اینکه واقعا اهمیت این مسئله رو در زندگی درک نکردند!

در اینجا که آمار طلاق بسیار پایین هست و علت طلاق ها نداشتن تفاهم روانی در زندگی هست.

اما در ایران آمار طلاق سر به فلک می کشه و حدود 15 درصد از طلاق ها نارضایتی جنسی طرفین هست که اینا ریشه در برخی افکارات پیش پا افتاده در دین تحریف شدمون داره.

اون 15 درصد خیلی بیشتره البته :a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
اون 15 درصد خیلی بیشتره البته :a030:

خداییش نمیدونم چرا ما ایرانیا هنوز برخی چیزا رو در نظر نمی گیریم

خیلی موونده تا ما بعضی چیزا رو بفهمیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
من یه چیز بگم

مهندس جان فقط 15 %؟

یه روانشناسی گفتش 70 % دلیل پنهان طلاق ها در ایران نارضایتی جنسیه!

• Like 11
لینک به دیدگاه
جناب نوترون استاد ما میگفت بالای 90% از طلاقها.

بیا!

واقعا خودسانسوری تا کی!

بابا رابطه ی جنسی نیاز به مشاوره ی یک س ک س تراپیست داره بخدا!

این هاله ی بیخود قباحت برای چیه آخه؟

• Like 9
لینک به دیدگاه

من بارها به این قضیه فکر کردم

باید گاهی وقتا رک حرف زد. شرمنده دوستان

یه بار من واسه یه اتفاقی تو المان پیش روانشناس رفتم

از همه چیز گفتم از دوری از سختی و ...

بهم گفت در هفته چندبار با معشوقه خود...

گفتم به علت دووری هیچی و از طرفی من به روابط پایبندم ، نمیخوام ...

بهم گفت شما هیچ مشکلی نداری فقط برو این درد و درمان کن

جوونای ما متاسفانه متاسفانه به کاری اسف ناک نر دست بردند و اوون هم خودارضایی هست ، هم در بین دختران زیاده و هم در بین پسرها

از طرفی پسرها شاید موقعیتشو نداشته باشند و دخترها ترسی ناشی از برقراری رابطه

مغز ،روح و همه چی خودمون رو تو این راه از دست میدیم بدون آنکه بریم دنبال کسی که دووس داریم

متاسفانه بیشتر بار این موقعیت وحشتناک رو دین تحریف شده و ن ظام می کشه

شک نکنید جدایی دو جنس مکمل یعنی نابودی شما

برای چی ما نمی تونیم خووب فکر کنیم و هرچند دقیقه به این قضیه فک می کنیم؟همه اینها بازی هست!

یه توصیه:برید و طرفتونو پیدا کنید گرچه هیچی نداشته باشه،همین کافیه که در کنارش احساس آرامش کنید

تا جوون هستیم قدر بدوونیم.

همه الان یا دنبال پولن،یا قیافه یا مدرک درست حسابی...فقط دارید خودتونو گول می زنید

تو اینجا ها آدم های خوش هیکل فقط برای فیلم های پورن هست نه چیز دیگه!

امیدوارم فلج نشیم با این همه بار روانی

• Like 22
لینک به دیدگاه
بیا!

واقعا خودسانسوری تا کی!

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بیا!

واقعا خودسانسوری تا کی!

همین الان هم زوج هایی که میخوان ازدواج کنن الزامیه که تو مراکز بهداشت مشاوره قبل از ازدواج درباره مسایل جنسی و حتی آموزش س.ک.س ارائه بشه بهشون و حتی تو برخی از مراکز فیلمهای آموزش س.ک.س رو هم به زوجها میدن ولی متاسفانه تا جایی که من دیدم تو خیلی از مراکز هم ماماها زیاد جدیش نمیگیرن و بیشتر رو تنظیم خانواده تاکید میکنن.

• Like 8
لینک به دیدگاه
همین الان هم زوج هایی که میخوان ازدواج کنن الزامیه که تو مراکز بهداشت مشاوره قبل از ازدواج درباره مسایل جنسی و حتی آموزش س.ک.س ارائه بشه بهشون و حتی تو برخی از مراکز فیلمهای آموزش س.ک.س رو هم به زوجها میدن ولی متاسفانه تا جایی که من دیدم تو خیلی از مراکز هم ماماها زیاد جدیش نمیگیرن و بیشتر رو تنظیم خانواده تاکید میکنن.

متاسفانه همونطور که می گید به این موضوع ها اهمیت نمیدن

اما من فکر می کنم نیازی به تصمیم گیری بعضی ها برای این مسئله نداریم!

خودمون باید بخایم و عمل کنیم

• Like 7
لینک به دیدگاه
متاسفانه همونطور که می گید به این موضوع ها اهمیت نمیدن

اما من فکر می کنم نیازی به تصمیم گیری بعضی ها برای این مسئله نداریم!

خودمون باید بخایم و عمل کنیم

موضوع اینه که برای بسیاری از مردم ما تو شهرهای کوچیک و روستاها مخصوصا، صحبت درباره مسایل جنسی تابوئه. تو همین مراکز بهداشت خیلی از دخترایی که برای مشاوره میومدن، حتی موقع صحبت درباره روشهای پیشگیری هم رو میگرفتن و ریز میخندیدن. خجالت زده میشدن. تا وقتی که تو تلویزیون پایین تنه نادیده گرفته میشه و وقتی که یه پسربچه از ش.ش.لش حرف میزنه برنامه رو قطع میکنن وضعیت بهتر نمیشه.

تو مراکز بهداشتی هرچقدر هم که برای عادی سازیه صحبت از س.ک.س حرف بزنن و آموزش بدن تاثیر جندانی نداره.

یه مثال میزنم براتون: ثابت شده که بچه های تازه متولد شده رو نباید قنداق کرد چون خیلی ضرر داره، من دیشب پیش دوستم که ماماست تو زایشگاه بودم، دوستم یه بچه رو به دنیا آورد، مادر بچه همون موقع به خدمه گفت که بچه رو قنداق کنه، من از دوستم پرسیدم مگه به مادرا نمیگین که بچه شون رو قنداق نکنن، گفت ما میگیم گوش نمیکنن و حرفمون تاثیری نداره. تو بخش واکسیناسیون یه بیمارستان مسئول بخش حتی با مادرایی که بچه هاشون رو قنداق میکردن دعوا میکرد ولی من که تاثیری نمی دیدم.

به نظر من نیازه به تصمیم گیریه عده ای. تا وقتی که ارزش یه دختر تو تریبونهای رسمی به یه تکه گوشته (منظورم بکارته) وضع به همین منوالی میمونه که هست.

• Like 11
لینک به دیدگاه
موضوع اینه که برای بسیاری از مردم ما تو شهرهای کوچیک و روستاها مخصوصا، صحبت درباره مسایل جنسی تابوئه. تو همین مراکز بهداشت خیلی از دخترایی که برای مشاوره میومدن، حتی موقع صحبت درباره روشهای پیشگیری هم رو میگرفتن و ریز میخندیدن. خجالت زده میشدن. تا وقتی که تو تلویزیون پایین تنه نادیده گرفته میشه و وقتی که یه پسربچه از ش.ش.لش حرف میزنه برنامه رو قطع میکنن وضعیت بهتر نمیشه.

تو مراکز بهداشتی هرچقدر هم که برای عادی سازیه صحبت از س.ک.س حرف بزنن و آموزش بدن تاثیر جندانی نداره.

یه مثال میزنم براتون: ثابت شده که بچه های تازه متولد شده رو نباید قنداق کرد چون خیلی ضرر داره، من دیشب پیش دوستم که ماماست تو زایشگاه بودم، دوستم یه بچه رو به دنیا آورد، مادر بچه همون موقع به خدمه گفت که بچه رو قنداق کنه، من از دوستم پرسیدم مگه به مادرا نمیگین که بچه شون رو قنداق نکنن، گفت ما میگیم گوش نمیکنن و حرفمون تاثیری نداره. تو بخش واکسیناسیون یه بیمارستان مسئول بخش حتی با مادرایی که بچه هاشون رو قنداق میکردن دعوا میکرد ولی من که تاثیری نمی دیدم.

به نظر من نیازه به تصمیم گیریه عده ای. تا وقتی که ارزش یه دختر تو تریبونهای رسمی به یه تکه گوشته (منظورم بکارته) وضع به همین منوالی میمونه که هست.

بله متاسفانه اینقد فاصله دو جنس از هم زیاد شده که ...

درست می فرمایید در حال حاضر در جامعه کنونی ما دختران بیشتر نگاه و کاربرد ابزاری دارند.

دریغ از اینکه دختران جامعه ما می تونن انقلابی به وجود بیارن

دختران و پسران ما هنوز جنس مکمل را درک نکردند.

اممیدوارم روزی برسد در ایران که وقتی دو عاشق بر لبان یکدیگر بوسه می زنن ،نگاه مردم نفرت بار تر از نگاه به فردی در بالای چوبه دار نباشد!

• Like 11
لینک به دیدگاه
جناب نوترون استاد ما میگفت بالای 90% از طلاقها.

ولی به نظر من 99 درصد طلاق ها بخاطر این موضوع هست :banel_smiley_4::banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

قربون برم تاپیک رو که از شیر مرغ تا انواع وابستگی جون آدمیزاد به روابط جنسی توش پیدا میشه

فقط خواستم بگم خیلی از حرفا ممکنه روی کاغذ و به شکل منطقی درست باشه

ولی وقتی پای عمل میرسه باور کنید هر کدوم از ماها هزاران هزار تبصره برای انجام یا رعایت همین حرفا که اینجا زدیم میاریم!!

ماها هیچ کدوم تو دنیای فردی خودمون که زندگی نمی کنیم داریم تو جامعه زندگی می کنیم!

و زندگیمون متاثر از فرهنگ خانواده و جامعه مونه

تاثیر چیزی به اسم فرهنگ رو فقط می شه روی کاغذ یا صفحه مجازی اینترنت حذف کرد و ایده آلیستانه نظر داد

اما وقتی میای عمل کنی می بینی که نمیشه!!

چرا چون باید با n تا نظر مخالف وابسته به فرهنگ مبارزه کنی!

نمونه اش همین که همه رو میارن به دوستی و ارضای هر نیازی از این طریق و به تعویق انداختن ازدواج تا مناسب شدن شرایط!!

می دونم درد دل زیاد دارین به امید روزی که بشه هر حرفی رو راحت و بدون ترس زد ولی

به هر حال در قالب موضوع بحث کنیم ممنون:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
من بارها به این قضیه فکر کردم

باید گاهی وقتا رک حرف زد. شرمنده دوستان

یه بار من واسه یه اتفاقی تو المان پیش روانشناس رفتم

از همه چیز گفتم از دوری از سختی و ...

بهم گفت در هفته چندبار با معشوقه خود...

گفتم به علت دووری هیچی و از طرفی من به روابط پایبندم ، نمیخوام ...

بهم گفت شما هیچ مشکلی نداری فقط برو این درد و درمان کن

جوونای ما متاسفانه متاسفانه به کاری اسف ناک نر دست بردند و اوون هم خودارضایی هست ، هم در بین دختران زیاده و هم در بین پسرها

از طرفی پسرها شاید موقعیتشو نداشته باشند و دخترها ترسی ناشی از برقراری رابطه

مغز ،روح و همه چی خودمون رو تو این راه از دست میدیم بدون آنکه بریم دنبال کسی که دووس داریم

متاسفانه بیشتر بار این موقعیت وحشتناک رو دین تحریف شده و ن ظام می کشه

شک نکنید جدایی دو جنس مکمل یعنی نابودی شما

برای چی ما نمی تونیم خووب فکر کنیم و هرچند دقیقه به این قضیه فک می کنیم؟همه اینها بازی هست!

یه توصیه:برید و طرفتونو پیدا کنید گرچه هیچی نداشته باشه،همین کافیه که در کنارش احساس آرامش کنید

تا جوون هستیم قدر بدوونیم.

همه الان یا دنبال پولن،یا قیافه یا مدرک درست حسابی...فقط دارید خودتونو گول می زنید

تو اینجا ها آدم های خوش هیکل فقط برای فیلم های پورن هست نه چیز دیگه!

امیدوارم فلج نشیم با این همه بار روانی

من نمی شناسمتون ولی یه سوال ازتون دارم

شمایی که تو فرنگ هستین بهتر می تونید بهم جواب بدین

ایا واقعا اونجا هر دختر پسری که باهم دوستن حتما حتما تو رابطه شون مسایل ج هس؟

یعنی واقعا نمیشه تو این دنیای صاب مونده دو نفر پیدا بشن که همدیگرو واسه غیر این چیزا بخوان ؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...