رفتن به مطلب

آیا مایلید با دوست خود ازدواج کنید؟

pari daryayi

آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟  

93 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به شرطي كه دوست پسرت بي هيچ دليلي ولت نكنه.........:banel_smiley_4:

اسمش روشه

دو نفر دوست میشن با هم بخندن شاد باشن حتما نباید ازدواج باشه تهش:banel_smiley_4:

ممکنه بهم نخورن:ws3:

دوستت میتونه ازت از لحاظ فرهنگی دینی فرق داشته باشه اما همین دوست بیاد بشه همسرت

واست تبعات داره

اونجا تو با یه دوست رو به رویی اینجا با خونوادش:banel_smiley_4: اختلافا نمود پیدا میکنه میشه عذاب:ws37: عشق همیشه کافی نیست

• Like 9
لینک به دیدگاه
اسمش روشه

دو نفر دوست میشن با هم بخندن شاد باشن حتما نباید ازدواج باشه تهش:banel_smiley_4:

دوستت میتونه ازت از لحاظ فرهنگی دینی فرق داشته باشه اما همین دوست بیاد بشه همسرت

واست تبعات داره

اونجا تو با یه دوست رو به رویی اینجا با خونوادش:banel_smiley_4: اختلافا نمود پیدا میکنه میشه عذاب:ws37: عشق همیشه کافی نیست

من ادميم كه واسه هر چيزي دليل مي خوام.:banel_smiley_4:

اما اون دليلي نداشت:ws44:

• Like 5
لینک به دیدگاه
به شرطي كه دوست پسرت بي هيچ دليلي ولت نكنه.........:banel_smiley_4:

تا منظورت از دلیل چی باشه؟ دلیل از نظر خودش یا از نظر شما؟

قطعا واسه خودش دلیل داره که کسی رو که دوست داره میخواد ولش کنه اما اینکه شما اون دلیل رو بخوای بفهمی و براش احترام قائل شی یه بحث دیگست.

• Like 4
لینک به دیدگاه
اسمش روشه

واست تبعات داره

اگه بخوایم ریاضی با صحبت های دوستمون برخورد کنیم من 95 درصد موافقم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
من ادميم كه واسه هر چيزي دليل مي خوام.:banel_smiley_4:

اما اون دليلي نداشت:ws44:

دلیل داشت و واسه شما منطقی و قابل قبول نبود یا اصلا نبود؟

یه سوال تو اون رابطه شما عاشق تر بودی یا طرف مقابل؟

در ضمن اگه واسه هر چیزی دلیل میخوای و این مسئله این قدر واست مهمه باید اینو خوب به طرفت بفهمونی

• Like 5
لینک به دیدگاه

دوستان محترم دلداری الکی به کسی ندین به جای این حرفایی که فکر میکنم تو خون ما ایرانی هاست بهتر نیست سعی کنیم روش درست برخورد با مشکلات، روش صحیح انسان شناسی، نحوه صحیح برقراری ارتباط با جنس مخالف و در نهایت روش صحیح انتخاب فردی برای زندگی رو آموزش بدیم؟

البته همه باید اینو بدونن هیچ کس تا ابد برای هیچ کسی نمیمونه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
پریاول دوستشو برا من پیدا کن بعد من میام نظرمو میگم :persiana__hahaha:

قربونت اگه پیدا کردی یه سفارشم واسه ما بکن :persiana__hahaha:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دلداری نیست:ws37:

گاهی حضور بعضیا اوایل خوبه بعد میبینی به ضررته بهتره برن بیرون :ws37:

بعضی وقتا همه چی خوبه اما بنا به دلایل شخصی نمیشه:ws37:

حالا یکی بره فاجعه نمیشه که یکی دیگه میاد:ws37:

مشکل اینه اول نمیگیم هدفمون چیه از دوستی:ws37:

اولا این نوع فکر کردن میتونه طبعات بدی واسه کسی که ضربه خورده ( البته تقصیر خودشه چون مهارت هایی که باید یاد می گرفته یاد نگرفته) داشته باشه و واسه فرار از غم یا به خاطره انتقام یا .... تو چاهی به مراتب بزرگتر از اونی که قبلا توش بوده بیوفته.

در ضمن به نظر من تعیین هدف تو دوستی کار بیهوده ای است چون این زمان و رفتارهای اجتماعی هست که هدف رو تعیین و موجب رسیدن یا عدم رسیدن به هدف میشه.

هدف گذاری از ابتدا کاملا اشتباه است.

همه این مشکلات همونطور که قبلا گفتم حول و حلیم و ... و عدم آموزش مهارت زندگی و البته فرهنگ ایرانی است.

• Like 4
لینک به دیدگاه
اولا این نوع فکر کردن میتونه طبعات بدی واسه کسی که ضربه خورده ( البته تقصیر خودشه چون مهارت هایی که باید یاد می گرفته یاد نگرفته) داشته باشه و واسه فرار از غم یا به خاطره انتقام یا .... تو چاهی به مراتب بزرگتر از اونی که قبلا توش بوده بیوفته.

در ضمن به نظر من تعیین هدف تو دوستی کار بیهوده ای است چون این زمان و رفتارهای اجتماعی هست که هدف رو تعیین و موجب رسیدن یا عدم رسیدن به هدف میشه.

هدف گذاری از ابتدا کاملا اشتباه است.

همه این مشکلات همونطور که قبلا گفتم حول و حلیم و ... و عدم آموزش مهارت زندگی و البته فرهنگ ایرانی است.

من نگفتم بره یکی پیدا کنه واسه فراموشی اون که:w16:

میگم هر کی میره بعدها جاش یکی دیگه میاد بعد به احساس چند سال قبل نگاه میکنیم خندمون میگیره:banel_smiley_4:

اتفاقا فکر میکینی

بعضیا هستن اون اول جو زدن میگن من میخوام باهت ازدواج کنم بعد یه مدت میبینن طرف اونی نیست که تو فکرشونه ، میززن زیر همه چی ، حالا احساس طرف مقابل چی میشه

ادم نباید اولش بگه واسه ازدواح

باید بگه دوست معمولی:banel_smiley_4:(همون حرف قرمز خودت اما بعضیا با دروغ میان جلو و احساس بقیه رو به بازی میگیرن)

معمولا پسرا میان به دخترا میگن من میخوامت میخوام باهات ازدواج کنم حالا ده تا دوست دختر دیگه هم همینا روو گفته ها

مشکل ما وابستگی که زود میاد بدون منطق:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

خب اولا بايد ببينيم كي همچين حماقتي ميكنه و با من دوست ميشه چون پسرا بعده يه ماه دلمو ميزننو حوصلشونو ديگه ندارم

بعدشم اگه با يكي دوست شدمو دلمو نزدو دوستش داشتمو پسر خوبي بودو همه ي اون معيارهاي منو داشت باهاش ازدواج ميكنم البته اگه بخواد

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه اولین پست من تو این تاپیکو یه باردیگه بخونی متوجه میشی منم همینو میگم.

اما میگم باید یاد بگیریم به جای فراموشی اتفاقات تلخ باید یاد بگیریم اتفاق تلخی واسمون اتفاق نیوفته.

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب اولا بايد ببينيم كي همچين حماقتي ميكنه و با من دوست ميشه چون پسرا بعده يه ماه دلمو ميزننو حوصلشونو ديگه ندارم

بعدشم اگه با يكي دوست شدمو دلمو نزدو دوستش داشتمو پسر خوبي بودو همه ي اون معيارهاي منو داشت باهاش ازدواج ميكنم البته اگه بخواد

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

واعظان!

• Like 2
لینک به دیدگاه
من نگفتم بره یکی پیدا کنه واسه فراموشی اون که:w16:

میگم هر کی میره بعدها جاش یکی دیگه میاد بعد به احساس چند سال قبل نگاه میکنیم خندمون میگیره:banel_smiley_4:

اتفاقا فکر میکینی

بعضیا هستن اون اول جو زدن میگن من میخوام باهت ازدواج کنم بعد یه مدت میبینن طرف اونی نیست که تو فکرشونه ، میززن زیر همه چی ، حالا احساس طرف مقابل چی میشه

ادم نباید اولش بگه واسه ازدواح

باید بگه دوست معمولی:banel_smiley_4:(همون حرف قرمز خودت اما بعضیا با دروغ میان جلو و احساس بقیه رو به بازی میگیرن)

معمولا پسرا میان به دخترا میگن من میخوامت میخوام باهات ازدواج کنم حالا ده تا دوست دختر دیگه هم همینا روو گفته ها

مشکل ما وابستگی که زود میاد بدون منطق:w16:

یعنی حرف من این قدر بحث برانگیز بود؟:ws52:

حرفای هر دو شما درسته،خودم خیلی وقته به این نتیجه رسیدم.:w16:

اما یه دوستی ساده ارزش یه دروغ بزرگ مثل ازدواج رو نداره.........:ws46:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...