amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ برام جای سواله...چرا ایرانیا اینقدر به کمیت "هوش" آلرژی دارن؟! :| آیا واقعاً پارامتر مهمیه واسه موفق شدن؟ IQ بالا شما رو موفق تر میکنه یا EQ؟ :| برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ برام جای سواله...چرا ایرانیا اینقدر به کمیت "هوش" آلرژی دارن؟! :|آیا واقعاً پارامتر مهمیه واسه موفق شدن؟ iq بالا شما رو موفق تر میکنه یا eq؟ :| برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام eq قابل کسب کردن هست (تفاوت اصلی اون با iq ) برای کامل نبودن آی کیو یک مثال معروف هست که مربوط میشه به باهوش ترین فرد جهان که با ضریب هوشی تقریبا 250 تا 300 در سن 6 سالگی در طول 7 ماه دیپلم می گیرد و بعد از چند سال از هاروارد فارغ تحصیل می شود و در نهایت بدون انجام دادن کار مفیدی در فقر بیماری می میرد البته نباید فراموش کرد موفقیت هر کس محدود به آی کیو شخص هست و فراتر از حد خود شخص امکان پذیر نیست(مثلا کسی با هوش اندازه ی من توانایی یک ریاضی دان بزرگ شدن رو نداره چون بعد از یه حدی نمی تونم بفهمم) 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ 138 شدم ماکسش چنده؟ ینی هوش من و تو به یه اندازه س؟ من باهوش ترم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ ینی هوش من و تو به یه اندازه س؟ من باهوش ترم خودکشی واجب شد 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ خودکشی واجب شد دلتم بخواد :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ :4564::4564:138 چرا آخه گریه میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ چرا آخه گریه میکنی؟ نکنم؟با این هوش افتضاح خواهرم 145شد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ نکنم؟با این هوش افتضاحخواهرم 145شد:icon_pf (34): 138 افتضاحه؟ خب در هر صورت هردوتون تو یه رنج هستین. تیزهوش! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ نکنم؟با این هوش افتضاحخواهرم 145شد:icon_pf (34): چرا آخه گریه میکنی؟ دلتم بخواد :vahidrk: البته من نمی دونم این دخترای باهوش کجا هستن که تا حالا گزارشی تحت عنوان دیده شدنشون گزارش نشده 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ 138 افتضاحه؟ خب در هر صورت هردوتون تو یه رنج هستین. تیزهوش! نخیر بالا تر از 140 نابغه است بعد فکر کنم لگاریتمی بالا میره یعنی 7 تا فاصله خیلیه 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ البته من نمی دونم این دخترای باهوش کجا هستن که تا حالا گزارشی تحت عنوان دیده شدنشون گزارش نشده قراره بیان جلو چشم شما و مردم؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ البته من نمی دونم این دخترای باهوش کجا هستن که تا حالا گزارشی تحت عنوان دیده شدنشون گزارش نشده نخیر بالا تر از 140 نابغه استبعد فکر کنم لگاریتمی بالا میره یعنی 7 تا فاصله خیلیه بالای 150 میشه نابغه! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ قراره بیان جلو چشم شما و مردم؟ نه حداقل تو دانشگاها دیده می شدن کافی بود 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ نه حداقل تو دانشگاها دیده می شدن کافی بود خواهریم سال آخره دبیرستان رفت دانشگاه حتما میگم بیاد پیشت. اسپم نکن:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ خواهریم سال آخره دبیرستان رفت دانشگاه حتما میگم بیاد پیشت.اسپم نکن:vahidrk: حالا شاید دانشگاه قبول نشد خودت اسپم نکن:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
faezeh1372 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ شانس آوردما.. من 111شد که باهوشم،خخخخخخ دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد/کسی را تحقیر نکن شاید محبوب خدا باشد/از کمک دریغ نکن شاید کلید بهشت باشد/سر نماز اول وقت حاضرشو شاید آخرین دیدارت با خدا در زمین باشد! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده