رفتن به مطلب

عمران؟معماری؟شهرسازی؟

وجود کدام یک از این 3 رشته در زندگی شما نقش حیاتی و مهمتر  

83 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. وجود کدام یک از این 3 رشته در زندگی شما نقش حیاتی و مهمتر

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 257
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ای بابا .. جناب وکیلی

شما دیگه چرا..

عزیزم من دوستهایی که وارد اد لیست کردم رو بشناسم هنر کردم( شما نگاه کنید ببینید من چند تا کلا توی اد لیستم دوست دارم)

نه قربونت..من هرگز این عمل رو مرتکب نشدم!

اگه شما یک نفر رو پیدا کردید که من ازش فقط دعوت کرده باشم که به این تاپیک صرفاً سر بزنه (اینکه به رشته ی خاصی رأی بده، پیشکش شما) من برای همیشه عطای انجمن رو به لقاء ش میبخشم ، از شما عذر خواهی می کنم و میرم...

دوست عزیز..من یه توصیه دوستانه هم برای شما دارم (به عنوان برادر کوچک تر)

ظاهراً شما خیلی زود حساس میشید و تهمت و افتراء به بقیه می زنید( نمونش تهمت دزدی به El roman و سایر مهندسین عمران، بعدش عذرخواهی از ایشون و مجدداً دلخوری از ایشون و تأیید حرف های قبلی!!!) الان هم که بمن گفتید مگه خودت اینکارو نکردی؟!!!!

من هزار بار دیگه از این قبیل حرفها کسی بهم بزنه به جای اینکه عصبانی یا ناراحت بشم فقط و فقط می خندم. اما دوست داشتم شما هم کمی در رفتارتون تجدیدنظر کنید..

موفق و در پناه حق باشید...:4uboxsmiley:

آقا اشتباه میکنین، خیلی زود قضاوت میکنین، شما نمیدونید که من اینا برام چقد مسخره س، در ضمن این عمرانیا بودن که زود جوش آوردن و اومدن جواب اون تاپیک عابدی رو اینجا زدن.

اولاً اگه بررسی کنید شاید خیلی از دوستان تو اد لیست من نباشن(اصلاً به این فکر نکرده بودم که به افرادی که توی اد لیستم هستن پیغام بدم)

دوماً من با جناب El roman هیچ مشکلی ندارم فقط یه جوری بدنوشته بودم اون جمله رو ، که معذرت هم خواستم و بهشون گفتم که منظورم فرد خاصی نبوده،

سوماً معذرت خواهی من از جناب El roman بخاطر نظراتم نبود بخاطر برداشتشون از اون جمله بود. هیچ دلیلی نمی بینم که نظر خودم رو بخاطر اینکه یه جمله رو بد نوشتم تغییر بدم.

اینکه به اد لیستام پیغام دادم رو یه توهین میدونم، منظورتون اینه که من فقط به دوستای خودم پیغام دادم، همین الان لیست اونایی رو که براشون پیغام فرستادم رو میزارم اگه خیلیاشون تو اون 200 نفر نبودن چی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

آخرین خبر:

بعد از افشای دست داشتن کاربری با نام م. الف ( در خرید رأی برای بچه های شهرسازی)

با حمله ی خودجوش بچه های نو اندیش به صفحه ی پروفایل ایشون رو به رو شدیم!:ws47:

اما متاسفانه ایشون به جای اینکه مدیر پاسخگویی باشند، در یک حرکت دیکتاتور مآبانه، اقدام به بستن پیغام های بازدید کننده کردند...:jawdrop:

تا قبل از بسته شدن پیغامهای بازدید کننده شعارهای:

محمد، محمد استعفا استعفا

و محمد حیا کن

نو اندیش رو رها کن مشاهد می شد.:ws47::ws47::ws47:

http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1

:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقا اشتباه میکنین، خیلی زود قضاوت میکنین، شما نمیدونید که من اینا برام چقد مسخره س، در ضمن این عمرانیا بودن که زود جوش آوردن و اومدن جواب اون تاپیک عابدی رو اینجا زدن.

اولاً اگه بررسی کنید شاید خیلی از دوستان تو اد لیست من نباشن(اصلاً به این فکر نکرده بودم که به افرادی که توی اد لیستم هستن پیغام بدم)

دوماً من با جناب El roman هیچ مشکلی ندارم فقط یه جوری بدنوشته بودم اون جمله رو ، که معذرت هم خواستم و بهشون گفتم که منظورم فرد خاصی نبوده،

سوماً معذرت خواهی من از جناب El roman بخاطر نظراتم نبود بخاطر برداشتشون از اون جمله بود. هیچ دلیلی نمی بینم که نظر خودم رو بخاطر اینکه یه جمله رو بد نوشتم تغییر بدم.

اینکه به اد لیستام پیغام دادم رو یه توهین میدونم، منظورتون اینه که من فقط به دوستای خودم پیغام دادم، همین الان لیست اونایی رو که براشون پیغام فرستادم رو میزارم اگه خیلیاشون تو اون 200 نفر نبودن چی؟

حاج امید آقای وکیلی

برادر من بی خیال بابا..

نه اصلا من هیچ قضاوتی نکردم...

شما هم خیالت راحت عزیز من...

نیازی هم به مدرک و سند هم نیست...

یا علی مدد

:aghosh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

عطف به نقل قول عطربارون،

آقای کیوان !

دعوت به شرکت در مسابقه از نظر شما مشکلی داره؟

در مورد اون سه نفری که امید بهشون گفته رای بدن، ضمن تشکر از شجاعتش برای بیان کردن صحبتش، خواستار حذف هر سه رای هستم.

مرسی عابدی ، ولی همون طور که گفتم یکیشون که میترا باشه به عمران رای داده!!!! این این رو میرسونه که خیلی خیلی به شوخی هم بهشون گفتم که به رشته ی شهرسازی رای بدن، تا اونجایی دوستمون رفته به عمران رای داده. همون طور که گفتن بچه ها همه ی اینا برای بازیه، اینکه کی برنده میشه مهم نیست مهم اینه که تو بازی دوستان خودشون باشن.

به جای اینکه انقد رو رشته تون تعصب داشته باشین بهتره نظر دوستاتون رو قبول کنین. قبول نداشتن این نظر سنجی یعنی عدم احترام به نظر دیگران!!!!!! و قبول پیش زمینه ی ذهنی خود.

در ضمن خواستد 2 رای رو کم کنید ولی به شرطی که رای میترا هم پاک بشه چون برای اون سه نفر یه پیغام داده شده بود.:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حاج امید آقای وکیلی

برادر من بی خیال بابا..

نه اصلا من هیچ قضاوتی نکردم...

شما هم خیالت راحت عزیز من...

نیازی هم به مدرک و سند هم نیست...

یا علی مدد

• Like 1
لینک به دیدگاه

این هم کسایی که براشون پیغام فرستادم : اگه کسی بیکار بود بره ببینه چند درصدشون تو اد لیست من هستن(کیوان جان من قول داده بودم که بزارم، بحث هیچی رو به میان نیار):ws3:

eqxpu8x8w12arkwgllol.jpg

ouecln09yjkr9w2zxx1l.jpg

x0iojvv2a09iljgdut4w.jpg

msv5so3ee99zxsse6x2z.jpg

کی بیکاره برا این همه پیغام خصوصی میده!!!!!!!!!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

برای سلامتی همه ی بچه های گل نو اندیش به ویژه دوستای خوبمون در رشته های معماری و شهرسازی و عمران اجماعاً صلوات:ws3:

اونایی هم که به صلوات اعتقادی ندارند؛ یه دقیقه سکوت کنند:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
با 2تا شوكولات! راي خود را ميفروشيييييييييم!

نبود؟؟؟ :ws3:

یک وعده ماکارونی در یک رستوران ایتالیایی :ws3:

عمرانو بزن عمرانو بزن :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...