رفتن به مطلب

آیا از روند تالار آزاد راضی هستید؟

شقایق31

آیا از تالار آزاد راضی هستید؟  

65 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا از تالار آزاد راضی هستید؟

• 5
    • 42
    • 5
    • 13

ارسال های توصیه شده

:w58:

آرش آخرین باری که سر زدی به دفتر تالار کی بود؟:ws38:

پس به امضام یه نگاه بنداز و رو عدد کلیک کن:ws3:

ولی متاسفانه یک سری همچنان بی ملاحظه هستند با چند نفر در روز میشه برخورد کرد؟ اگه بخوام بجنگم که میشه بازار شام:w02:

کلا مشکل رعایت نکردن قانون کپی رایت فقط مخصوص اینجا نیست به تنهایی هم قابل حل نیست حق با شماس باید این فرهنگ جا بیفته که مثلا صفحه فیس بوکی " اقا ما بد ، شما خوب " یا " یخچال نوشته ها "با .... اینا هر کدوم صاحب و نویسنده های دارن که قدرت حلاقیت بالایی داشتن که تونسته اینقدر جا بیفته و معروف بشه و ما اگه بخوایم کل مطالبشون را یک جا منتقل کنیم اینجا بدون اجازه کار درستی نیست..

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 81
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ولی انصافا خیلی وقته که از تنش و درگیری تو این تالار خبری نیست. ولی بیشترین حرف و انتقاد رو مدیران این تالار باید تحمل کنن....

:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
درود

لطفا گزینه ی "مسخره تر این وجود ندارد" را هم اضافه کنید

با تشکر

:rose:

شما از همه تالار ها از این کشور از این وضع ناراضی هستی من جای ادمین باشم عنوان کاربر همیشه معترض و با افتخار تقدیمت میکنم:rose:

راستی اگر مسخرس چرا همون انجمنی که مدیر ارشد هستی فعالیت نمیکنی:w02:

در کل از نظری که دادی سپاسگذارم و قابل احترامه برام:rose:

• Like 15
لینک به دیدگاه

تالار ازاد همیشه موارد و مشکلات خاص خودشو داشته که میتونم بگم بیشتر مشکلات انجمن از همین تالار پر رفت و امد شروع شده. مسائل خیلی زیادی داشتیم این مدت برای این تالار پردردسر و مدیران زیادی اومدن و رفتن که نتونستن خیلی مفید کار کنن . اما تو مدیریت جدید این تالار که مشخصا خود شقایق با حضور مفید خودش وقضاوتهای درستش تو این تالار تونسته تا حد زیادی از مشکلات این تالار کم کنه . ولی این تالار هنوز راه زیادی داره تا عالی شدن و عاری از هرگونه مسائل حاشیه ای که یک شخص به تنهایی نمیتونه حلش کنه بلکه نیاز به همراهی همه ما هست که از تالار استفاده میکنیم تا حرفامونو بزنیم . به امید موفقیت و روزهای بهتر

• Like 13
لینک به دیدگاه

بنظرم بهترشده البته من قبل از آشنایی وعضویت دراین انجمن تویه انجمن دیگه ای بودم که حالا میفهمم چقدر وقتمو حدر دادم چون اصلا درحد انجمن و بروبچز نواندیش ما نبودن:icon_pf (44):

• Like 6
لینک به دیدگاه

تالار ازاد همیشه موارد و مشکلات خاص خودشو داشته که میتونم بگم بیشتر مشکلات انجمن از همین تالار پر رفت و امد شروع شده. مسائل خیلی زیادی داشتیم این مدت برای این تالار پردردسر و مدیران زیادی اومدن و رفتن که نتونستن خیلی مفید کار کنن . اما تو مدیریت جدید این تالار که مشخصا خود شقایق با حضور مفید خودش وقضاوتهای درستش تو این تالار تونسته تا حد زیادی از مشکلات این تالار کم کنه . ولی این تالار هنوز راه زیادی داره تا عالی شدن و عاری از هرگونه مسائل حاشیه ای که یک شخص به تنهایی نمیتونه حلش کنه بلکه نیاز به همراهی همه ما هست که از تالار استفاده میکنیم تا حرفامونو بزنیم . به امید موفقیت و روزهای بهتر

:rose:

مرسی مهدی جان از شرکتت در این نظر سنجی:rose:

امیدوارم دوستان هم در بهتر شدن تالار کمک کنند تا روز بروز این انجمن پله های ترقی و بالا بره:rose:

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود

لطفا گزینه ی "مسخره تر این وجود ندارد" را هم اضافه کنید

با تشکر

چون گفتگوی ازاد رو برای کار برای مسخره و تند رو تشکیل ندادن از گذاشتن اون گزینه معزوریم شما اگه این گزینه ها به کارت نمیاد میتونی سنگین و رنگین رای ندی تا بعدا بیای بگی رای منو پس بده:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه

امیدوارم روزی واقعا یک گفتگوی آزاد در ایران داشته باشیم.(هر چند آزادی الان هم نزدیک به 100 درصده) اما خوب برای آزادی بیان 80 درصدی در ایران تلاش میکنیم.

کی گفته آزادی بیان نداریم اسی جان!!!؟؟

اتفاقاٌ داریم خیلی خوبشم داریم

ولی متأسفانه آزادی بعداز بیان نداریم:w16:

• Like 10
لینک به دیدگاه

از روند مباحث انطور که باید وشاید راضی نیستم واین برمیگرده به تنوع طلبی و سلیقه هرشخص وچون تضارب عقاید بالاست درنتیجه میشه سطحی از این مسئله رو انتظار داشت

اما از نظر مدیریتی مخصوصا از خودت وهرسه تا همکاری که داشتی وداری صمیمانه تشکر میکنم که جو به دور از تنشی رو پایدار کردید

شاد باشید وکامیاب:icon_gol:

رای هم نمیدم!

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام

به نظر من با مدیریت جدید، بیشتر مشکلات تالار که در گذشته همیشه گریبان گیر انجمن بود حل شد و یا حداقل کمتر شد. با توجه به تیم مدیریتی خیلی قوی و همیشه در صحنه این تالار، تقریبا" میشه گفت این تالار به حاشیه خاصی نرفت و در چهارچوب قوانین پیش رفت....

ضمن عرض خسته نباشید به مدیران این تالار هم در گذشته و کنونی، شما را به دیدن ادامه برنامه دعوت میکنم!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه

هر جائی که چند نفر انسان دور هم جمع میشن تا مشترکا کاری رو انجام بدن , مشکلاتی هم پیش میاد که مربوط به سلیقه شخصی و تنوع طلبی انسانهاست. تو خود خانواده هم این مسائل هست . یعنی درصد بالائی از چالش ها و درگیری ها طبیعی و مخصوص انسانهاست که نمیشه تو آمار لحاظ بشه. خوب این مسئله میتونه تو همین تالار هم که عینا شبیه یک جمع خانوادگی است , اتفاق هم بیفته.

مهم اینه که اون اتفاقات با سعه صدر و با گذشت متقابل حل و فصل بشه و یا عین اعضای خونواده که از اشتباهات سهوی همدیگه چشم پوشی میکنند اینجا هم همین فرهنگ حاکم بشه که تا مقدار بسیار زیادی هم همینطور شده. این فرهنگ داره اینجا حاکم میشه و این خیلی خوبه.

تالار گفتگوی آزاد در حال حاضر خیلی عالی اداره میشه . دلیلش هم همینه که شما میبینید اکثر مدیران ارشد و مدیران سایر تالار ها هم همیشه میان و شرکت میکنند که این مسئله نشاندهنده اعتماد همگانی بر این تالار هست. برای همین فاکتور هاست که من میگم بسیار عالی است.

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظر منم بهتر شده.....البته نه خیلی بهتر....یه جورایی من و یاد حال و هوای پارسال همین موقع ها میندازه....

اما ازت ممنونم شقایق جان.....توی این مدت من یکی شاهد تشنجی تو تالار نبودم و میدونم که این سخته:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

و اینکه اگه این روند ادامه داشته باشه بهتر هم میشه.....یه مدتی پیش سختگیری ها خیلی بیش از حد شده بود....اما العان شرایط حاکم رضایت کنندست

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظر من شقایق چون آدم خوش اخلاقیه رابطه ش با اکثر کاربرا هم خوبه معمولا کسی باهاش چپ نمی افته که بخواد اذیتش کنه خوشبختانه خودشم آدم عقده ای نیست که از ابزارهای مدیریتی بخواد در جهت خصومت شخصیش استفاده کنه ....بنابرین فکر میکنم از نظر مدیریتی تالار آزاد واقعا بهتر از قبل شده. همین جا به مدیرای این تالار خسته نباشید میگم :icon_gol:

اما با فروغ موافقم که کاربرای تالار آزاد خیلی منفعل شدن منم با محتوای تالار زیاد حال نمیکنم ، این رکود بحثهای تالار علتهای زیادی میتونه داشته باشه از جمله تکراری شدن بحثهای پرطرفدار سابق و بی انگیزه شدن بچه ها نسبت به یک سری از بحثها ، کوچ کردن کاربرا به فیــس بوک با توجه به آزادی بیشتر اونجا ، یکسان بودن خط فکری اکثر کاربرای انجمن (کمبود قطره!!) و...

با ایده ی پری هم در مورد ساختن دوباره ی تیم ویژه برای گفتگو آزاد به شدت مخالفم!:ws3:

این کارا باعث ایجاد چند دسته گی و باند بازی توی تالار میشه ، به نظر من مدیریت تالار به همین شکل فعلی موفق بوده.

• Like 11
لینک به دیدگاه
ز جمله تکراری شدن بحثهای پرطرفدار سابق و بی انگیزه شدن بچه ها نسبت به یک سری از بحثها ، کوچ کردن کاربرا به فیــس بوک با توجه به آزادی بیشتر اونجا ، یکسان بودن خط فکری اکثر کاربرای انجمن (کمبود قطره!!) و...

درسته تنها قطره سیاســـی ما حاجیه خانم بیتا فدکی هستند ، اما تعداد قطرات مذهبی خیلی بیشتر از آنچه هست که فکرش را بکنی.

قطره مذهبی هم خطرش خیلی بیشتر از قطره سیاســیه. :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

تالار آزاد مجموعه ای از کاربران و مدیرانش هست.

قطعا نقش اصلی تو پیشرفت تالار آزاد رو کاربران به عهده دارن، برگردیم به موضوعی که پری خانوم گفت در مورد کاربران ویژه برای ارتقاء سطحی کیفی تالار.

در کنارش حضور موثرت شقایق جان تو انجمن و تالار آزاد چه برای هدایت مباحث و چه به عنوان استارتر عالیه.

موضوعی که احتمالا خیلی ها اطلاعی ندارن ازش اینه که در کنار زندگی شخصی و رسیدگی به بچه هات، حضور موثری اینجا داری.

حس مسئولیت پذیریت و طبع نظر بلند تو برخورد با مسائل به دور از اعمال نظر سلیقه ای انصافا جای قدردانی داره.

در مجموع قطعا به گزینه بهتر شدن اوضاع رای می دم.

امیدوارم اوضاع بهتر و بهتر بشه :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
درسته تنها قطره سیاســـی ما حاجیه خانم بیتا فدکی هستند ، اما تعداد قطرات مذهبی خیلی بیشتر از آنچه هست که فکرش را بکنی.

قطره مذهبی هم خطرش خیلی بیشتر از قطره سیاســیه. :a030:

آره قطره های مذهــبی هم هستن ولی اعتماد بنفس بحث کردنو ندارن زیاد ...البته همون از دور هم نگاه کنن بحثها رو بعید نیست که روی یه سری از باورهاشون تاثیر بذاره کم کم detective.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من خیلی بهتر شده.

قبل از مدیریت جدید یه جوری بود که من خودم به شخصه رغبت نمیکردم پامو بذارم توی تالار.

میخوام یه تشکر خیلی خیلی ویژه از شقایق و وحید و حامد و ابوالفضل بکنم. :rose:

امیدوارم باکمک تک تک کاربرا بتونیم درمورد مسائل سیاسی غیر مستقیمو خیلی آروم و منطقی بحث کنیم. که با توجه به شرایط حاکم و محدودیتهایی که هست ؛ مشکلی نه برای انجمن و نه برای کاربراش پیش بیاد و بتونیم سطح آگاهیمون رو بالا ببریم و قدرت بحث کردن و نقد شدن خودمون و نظرات و عقایدمون رو پیدا کنیم.

یا حق :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره قطره های مذهــبی هم هستن ولی اعتماد بنفس بحث کردنو ندارن زیاد ...البته همون از دور هم نگاه کنن بحثها رو بعید نیست که روی یه سری از باورهاشون تاثیر بذاره کم کم detective.gif

نگو اینا رو !!جیـــــــــــــــــــــــزه!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...