viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ زیست شناسی نوین در سال 1859 با انتشار کتاب منشاء انواع داروین شروع شد. داروین در این اثر بزرگ ، نظریه اش در مورد تکامل را توصیف کرد. داروین در تایید ادعای تکامل گونه ها سه نوع شواهد را ارائه داد: 1.سیر تکاملی فسیلها در لایه های جدیدتر زمین شناختی را ثابت کرد. 2.شباهت های چشمگیر ساختاری گونه های زنده جانوری را که نشان میداد نیاکان مشترکی دارند،ارائه داد. 3.با برنامه های تولیدمثل انتخابی، تغییرات قابل توجه گیاهان و حیوانات را نشان داد. داروین میگفت تکامل از طریق انتخاب طبیعی رخ می دهد.او میگفت اعضای گونه ها از لحاظ ساختار ، فیزیولوژی و رفتار با یکدیگر فرق دارند.همچنین میگفت صفاتی که با بقا و تولیدمثل رابطه نزدیکی دارند، بیشتر احتمال دارد به نسل های بعد منتقل شوند. و اینکه تکرار انتخاب طبیعی در بین نسل ها به تکامل گونه هایی که در یک محیط خاص بیشتر زنده می مانند و بهتر تولیدمثل میکنند منجر میشود. ما انسانها با بررسی شواهد فسیلی و مقایسه گونه های موجود گذشته را بررسی میکنیم و قطعات پیشینه تکاملی گونه خود را کنار هم میچینیم: * حدود 180 میلیون سال قبل در اوج عصر دایناسورها رده جدیدی از مهره داران از گروهی از خزندگان کوچک پدید آمدند.در این رده جدید ماده ها از طریق ترشحات غدد خاصی به نام غدد پستانی به فرزندان خود شیر می دادند ، به همین دلیل به آنها پستانداران میگویند. * امروزه چهارده راسته از پستانداران وجود دارد. یکی از این راسته ها نخستی ها است. نخستیها شامل پنج خانواده میباشند: پیش نخستی ها، میمون های دنیای جدید، میمون های دنیای قدیم، میمون انسان نما وانسان گونه ها. *میمون های انسان نما (شامل گیبون ها، اورانگوتان ها، گوریل ها و شامپانزه ها) از میمون های دنیای قدیم پدید آمدند. میمون های انسان نما مثل میمون های دنیای قدیم ، دست های کشیده و پاهای عقبی دارند. میمونهای انسان نما بر خلاف میمون های دنیای قدیم دم ندارند و میتوانند فواصل کوتاهی را به شکل ایستاده طی کنند. * شامپانزه ها نزدیک ترین خویشاوندان زنده انسان هستند؛ تقریبا 90 درصد مواد ژنتیکی این دو گونه شبيه هم هستند. * ظهورانسان * خانواده ای از نخستی ها که انسان را نیز در برمی گیرد ، انسانگونه ها هستند. طبق یک دیدگاه انسانگونه ها شامل دو جنس می باشند: استرالوپیتکوس و همو (که خود شامل هموراکتوس و هموسایپنس است). آسترالوپیتکوس ها حدود 1/3 متر قد داشتند و مغز آنها نیز کوچک بود.اما تحلیل لگن و پای آنها نشان میدهد که راست می ایستاده اند. اولین گونه همو در حدود 2 میلیون سال قبل از آسترالوپیتکوس به وجود آمد. * برجسته ترین ویژگی گونه همو اولیه ، مغز بزرگ آنها بود(حدود 500 سانتی متر مکعب) ولی از انسانهای جدید (که مغز آنها 1330 سانتی متر مکعب است) کوتاه تربودند. طبق شواهد فسیلی موجود، هومو اولیه دویست هزار سال پیش به تدریج جای خود را به انسان های جدید(هموسایپنس) داد. * شگفت اینجاست که اگرچه پیشینه سه خصیصه بزرگ انسان –یعنی مغز بزرگ، راست ایستادن و دستان آزاد همراه با شستی که در مقابل انگشتان دیگر قرار میگیرد- به صدها هزار سال قبل برمیگردد ولی اکثر پیشرفتهای انسان (از قبیل تولیدات هنری مثل نقاشی های دیواری و حکاکی ها ، دامداری و کشاورزی و نوشتن ) اخیرا رخ داده است. پ.ن: این تحقیقم واسه درس اندیشه بود، ولی استاد به خاطر اینکه کلاس مختلط بود اجازه نداد ارائه بدم. منابعم کتابهای فیزیولوژیه گایتون و روانشناسیه فیزیولوژیک بودن. 13 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ یکی از اقوام که دبیرستانی بود میگفت دبیرشون گفته ما زیست شناسان این فرضیه رو رد می کنیم! آخر اعتماد به نفس!!!!!!!!! 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ تکامل هم یه فرضیه نیست یه نظریست و اثبات شده ... من که تا حالا جایی نخوندم تکامل اثبات شده باشه. پس یک کم بیشتر توضیح بدین،آدم از نسل چه موجوداتی هست. 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من که تا حالا جایی نخوندم تکامل اثبات شده باشه. پس یک کم بیشتر توضیح بدین،آدم از نسل چه موجوداتی هست. راستشو بخوای من ترم 6 تکامل پاس میکنم که اگه خواستی بیا ما واسه دوستامون خسیس اطلاعات نیستیم توضیح میدیم بیشتر ولی تکامل یه نظریست نظریه یعنی تا حدی به درجه اثبات نزدیک شده و خیلیا قبولش دارن خیلی از زیست شناسا البته من هنوز در اون حد نیستم با 2 سال درس خوندن در رشته زیست اونم سلولی و مولکولی و ذره بینی راجع به قبول کردن و نکردنش نظری بدم ولی خوب وقتی خوندمش به نظرم قابل قبول بود این که هیچه که میگن انسان از نسل اوانگوتان و ... حالا یه جا هست اگه یه روز پیدا کردم واستون میذارم میخونی اینجوری میشی 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ نظریه! نه! اصل علمی تکامل ثابت شده است. اختلافی وجود داره بین اسلام شناسان و دانشمندان! اسلام شناسان انسان رو جدای از تکامل میدونن و دلایل خاص خودشون رو هم میارن که برای خودش قابل تامله! تا زمانی که دانشمندا نتونن ثابت کنن، تکامل انسان فقط یه قصه باقی میمونه! اما انشالله ثابت میشه ... اسلام شناسان قبول دارند که بشری قبل از حضرت آدم بوده! اما این بشر رو جایگاهی براش تو این زمان پیدا نمیکنن! *در زمین نشانه هایی هست برای آنهایی که فکر میکنند!* 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده