fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ لعنت بر این نظام که برای جوون ها ازادی نمی گذارد........... من در شهرک غرب زندگی میکنم ............ هر روز بنده از این فرشته ها فیض می برم در این شهرک این منظره های کاملاً استبدادی ...........وعادی هستند ومبارکه :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اگه انسان بموقع قرصاشو نخوره هزیون میگه. دکتر ژیواگو 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت.... 7 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت.... اگه دیدگاه و نگرش ما نسبت به برخی مسائل واقعی گرایانه می بود امروزه دیدن دختر و پسر کنار هم در پارک و خیابان و ... امری عادی و خوشایند می بود. اگر ما با تنگ نظری و کوته عقلی بعضی ها به جایی نمی رسیدیم که بقول اسی عزیز از بین دو پایمان به جنس مخالف و زندگی نگاه کنیم امروزه با چنین مسائل سطحی و پیش پا افتاده روبرو نبودیم. کاش ما هم مثل ژاپن و آلمان و ترکیه و خیلی از کشورهای دیگه یه خورده شعور اجتماعی و درک اقتصادی و سازندگی داشتیم. ای کاش. 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ لعنت بر این نظام که برای جوون ها ازادی نمی گذارد...........من در شهرک غرب زندگی میکنم ............ هر روز بنده از این فرشته ها فیض می برم در این شهرک این منظره های کاملاً استبدادی ...........وعادی هستند ومبارکه :icon_pf (44): چه جالب بیتاب قبلا جای دیگه زندگی می کردی دکتر بودی یهو خونتونو عوض کردی تغییر رشته دادی گرافیک می خونی در مکتب شما دروغ یک حسن محسوب میشه مبارکتان باشد 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من هم از تو و فکر خرابت نفرت دارم ............هیچ بیزارم بیزارم :w00: ببخشید شما؟!!! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید شما؟!!! بیتاب هستن مامور مخصوص حاکم بزرگ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ما ازادی اختلاط دختر وپسر درپارک ها می خواهیم اینطور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدالعنت کند این نظام که نمی گذارد ما ازاد باشیم من دوست دارم تو شهر دوچرخه سواری کنم مشکل داره؟میخوای بگی تو پارگینگ بازی کنم پارکینگ نداریم هر وقت دولت پیست دوچرخه سواری بانوان گذاشت منم نمیرم تو پارک همینکارو کردید جوونا رو کشوندید تو خونه ها دیگه:w00:فکرشونو مسموم کردید اینقد گفتید دختر پسر دختر پسر پسرا میگن واییییییی دخترا الان چی هستن دخترا هم میگن وای مردا چه هیولایی هستن :w00: همه پتانسیل جوونیمو گرفتید ذلمون کردید:w00: کارمون شده نت نت نت:w00: 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر احمقانه هست دیدن 2 انسان شاد باهم را جرم شمردن 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ایول سرعت عمل !!! من الان در فکر اینم ، اینا با این سرعت عمل چرا هنوز پرونده کارای بد بسیاری که انجام دادن ( شیشه نوشابه و ندا و هاله و .... ) رو هواس 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده