Ehsan 112350 ارسال شده در 4 آبان، 2011 گویا قرار بعدی موکول شده به بعد از ماه رمضون یعنی دیگه باید ماشین لباس شویی رو روشن کنیم ؟!!! :JC_thinking: ای بابا !!! حالا این جماعت هم واسه ما به ارزش های دینی میخوان احترام بذارن !!!!!! پس همون بهتر که دستگیر بشن. یادم نمیره اونسالی که چهارشنبه سوری را یک هفته به خاطر مسائل مذهبی جلو انداختند. پس خلایق هرچه لایق. :zadan: 4
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 4 آبان، 2011 ای بابا !!! حالا این جماعت هم واسه ما به ارزش های دینی میخوان احترام بذارن !!!!!! پس همون بهتر که دستگیر بشن. یادم نمیره اونسالی که چهارشنبه سوری را یک هفته به خاطر مسائل مذهبی جلو انداختند. پس خلایق هرچه لایق. :zadan: ارزش دینی کیلو چنده بابا خب ماه رمضون برن بیرون نمیتونن هیچ کاری بکنن که 2
Ehsan 112350 ارسال شده در 4 آبان، 2011 ارزش دینی کیلو چنده باباخب ماه رمضون برن بیرون نمیتونن هیچ کاری بکنن که من متوجه نمیشم باور کن... اگر مشکل با یک تحجره ، که دیگه رمضان و غیر رمضان نداره. ماه رمضون کتک هم فکر کنم کمتر بزنند،چون ماه حرام است !!!! 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 4 آبان، 2011 من متوجه نمیشم باور کن... اگر مشکل با یک تحجره ، که دیگه رمضان و غیر رمضان نداره. ماه رمضون کتک هم فکر کنم کمتر بزنند،چون ماه حرام است !!!! آخه ماه رمضون احتمال گیر دادن زیاده ...بعدشم این همه آدم میرن بیرون باید یه چیزی بخورن توی ماه رمضون نمیشه که 5
Ehsan 112350 ارسال شده در 4 آبان، 2011 آخه ماه رمضون احتمال گیر دادن زیاده ...بعدشم این همه آدم میرن بیرون باید یه چیزی بخورن توی ماه رمضون نمیشه که به هر حال،اینکه آدم جلوی این متحجرین یک چیزی هم بخوره تاثیرش بیشتره.... بیشتر در آب و آتش ، آتش میگیرند و میسوزند. 2
masisabz 228 ارسال شده در 4 آبان، 2011 دوستان عزیز فقط یه لطفی کنید تاپیک و 30یا 30 نکنید حرفاتون و در لفافه بگید این همه دموکراسی منو کشت:ws28::ws28: باید چندتا ساندیس خورای مهندسانو راهی اینجا کنم 2
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 4 آبان، 2011 خدای منان را سپاس می گوییم که در این ماه حرام برای برادران ذلت کش نیروی انتظامی فرصتی حاصل کرد تا با دستگیری این عاملان تخریب اسلام پاداشی دریافت کنند + یه لوح تغدیر از بیت تا لقمه ای نان و بوقلمون بر سر سفره ی افتار ببرند خداوند لعنتشان کند 5
Cannibal 3349 ارسال شده در 4 آبان، 2011 جالب اینه که اینجا ایرانه و 1: بیشتر اسمها عربیه 2: بیشتر فامیلیها یه چیز عربی توش داره 3: چون عرب نمیتونه بگه گچ پژ ما الان به خودمون میگیم فارس و ....... 4: به عربا فکش میدیدم و افتخار میکنیم ایرانی هستیم 5(*دار)( گوشتو بیار کسی نشنوه): تازه افسارمونم دادیم دست یه عرب 3
mehdi.f 270 ارسال شده در 4 آبان، 2011 وااااای آدم با دیدن این خبرا کفری میشه:icon_pf (34): آخه نمیدونم این دولت......چه امکاناتی دراختیار جوونا گذاشته که جلو خنده و خوشحالی رو میگیرن 5
Fakur 9754 ارسال شده در 4 آبان، 2011 نمیدونی وقتی عکسا را دیدم خوشحال شدم . پر از رنگ شادی انرژی باور نکردنی بود واقعا زیبا بود . آدم باورش نمیشد اینجا ایرانه . ولی میدونم اولین و آخرین بار بود همچین اتفاقاتی میوفتاد. تازه به اینا گفتن که از طرف بیگانگان اومدم هنجار شکنی کنن و جامعه را به فساد بکشن . قرار شده به شدت باهاشون برخورد بشه مقابله با شادی کاری دیکتاتوری است. خود این اتفاق به خیلی از به اصطلاح مسئولین کشور نشون داد که نتونستن اراده انسان ها را در انسان واقعی بودن بشکنند. این حرکت اون مردم ثابت کرد که مردم به چیز هایی اهمیت میدهند که ارزش های خودشونم توش باشه. جائی که انسان نتونه خودش باشه یعنی یه جور دیکتاتوری وجود داره. 3
sookut 13735 ارسال شده در 4 آبان، 2011 بابا درکشون کنین خوب اینها میگن الان خشکسالیه واسه چی آب رو هدر میدین وگرنه نیتشون خیره الان هم خبر بازداشت شدن سه فعال محیط زیست رو شنیدم اعصابم به هم ریخت اونها رو هم به جرم حمایت از محیط زیست گرفتن: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=63349 3
masisabz 228 ارسال شده در 4 آبان، 2011 اگه از دید مسئولان به این کار نگاه کنیم واقعا کار خطرناکی برای نظام هست اگه این روند پیش بره و بچه ها بتونن همینطور اجتماعاتو سازماندهی کنن، ممکنه که این اجتماعات کم کم به سوی اجتماعات سیاسی کشونده بشه، که واقعا برای این آقایون باز جمع کردنش مشکله:167: 7
El Roman 31720 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 یکی دیده بیاد بگه چی مصاحبه کردنو شنیدن دیگه:w00: اعتراف میکنن که خیلی کار بدی کردن ، شرایط حجاب بد بوده ، خیلی بیش از حد صمیمی بودنو اینا 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 4 آبان، 2011 اعتراف میکنن که خیلی کار بدی کردن ، شرایط حجاب بد بوده ، خیلی بیش از حد صمیمی بودنو اینا استغفرالله یعنی همه این کارارو کردن باید اعدامشون کنن:icon_pf (34): 2
fadaki 607 ارسال شده در 4 آبان، 2011 حالم از اسلام به هم میخوره لطفا کسی از پست من نقل قول نگیره چون حوصله بحث ندارم و تاپیک مسیرش عوض میشه.هر کی هم میخواد ناراجت بشه، مشکل خودشه من هم از تو و فکر خرابت نفرت دارم ............هیچ بیزارم بیزارم :w00:
fadaki 607 ارسال شده در 4 آبان، 2011 ما ازادی اختلاط دختر وپسر درپارک ها می خواهیم اینطور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدالعنت کند این نظام که نمی گذارد ما ازاد باشیم 1
rezanassimi 9037 ارسال شده در 4 آبان، 2011 عکس این جنایت کاریا رو نذاز بیتا :icon_pf (34): خونم به جوش اومد :167: 1
fadaki 607 ارسال شده در 4 آبان، 2011 عکس این جنایت کاریا رو نذاز بیتا :icon_pf (34):خونم به جوش اومد :167: باز میگویند در کشور ازادی نیست ...................ده ها منظره نظیر اینها وجود دارد ومسئولین خود را به خ...ر.....ی.......ت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری