Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ شروط شما برای آغاز یک رابطه عاشقانه و دلیلتان برای پایان رابطه عاشقانه چه چیز هایی میتواند باشد؟ روابط عاشقانه انسان مثل یک سرمایه گذاری بزرگ روی وقت و احساسات است ، به همین دلیل است که برای بیشتر ما , شروع یک رابطه و پذیرفتن پایان یک رابطه بسیار سنگین است . و خوب میدانیم که : اساس یک رابطه ی سالم ، اعتماد است . خلق یک اعتماد عمیق به چه فاکتور هایی نیاز دارد؟ 22 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ دوست داشته باشید و عاشق نشید ؛ بخدا شریعتی یه چیزی میدونست که میگفت دوست داشتن برتر از عشقه :icon_pf (34): 15 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اونچه که عقل رو زایل میکنه شراب نیست.....عشقه 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اونچه که عقل رو زایل میکنه شراب نیست.....عشقه عاشق بودن به بی عقلیش نمی ارزه؟ 8 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ عاشق بودن به بی عقلیش نمی ارزه؟ چرا باید بیارزه وقتی که ناراحتی واست میاره؟ 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چرا باید بیارزه وقتی که ناراحتی واست میاره؟ و اگه ارامش بیاره؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ و اگه ارامش بیاره؟؟؟ اگه....!!! بله اگه.... اما من به شخصه نه در خودم آرامشی دیدم نه در اطرافیانی که این تجربه رو داشتن..... البته بهتره باز تاکید کنم منظور من عشقه نه دوست داشتن 6 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ برای شروعش فقط تعهد میخام همین تعهده اگه باشه آرامشم میاره 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اگه....!!!بله اگه.... اما من به شخصه نه در خودم آرامشی دیدم نه در اطرافیانی که این تجربه رو داشتن..... البته بهتره باز تاکید کنم منظور من عشقه نه دوست داشتن چه فرق خاصی بینشون هست؟جدی برام سواله.... 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چه فرق خاصی بینشون هست؟جدی برام سواله.... وقتی تجربه کنی اون وقت خوب اختلاف بینشون رو میفهمی.....من توضیحی ندارم بگم عزیزم 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی تجربه کنی اون وقت خوب اختلاف بینشون رو میفهمی.....من توضیحی ندارم بگم عزیزم اتفاقا من این موضوع رو برا روشن شدن مفهوم همین موارد زدم. که کمک حالمون بشه. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی تجربه کنی اون وقت خوب اختلاف بینشون رو میفهمی.....من توضیحی ندارم بگم عزیزم اتفاقا من فکرمیکنم تفاوتشون در نوع نگاه ماست....انسانهای به احساسات و اتفاقات اطرافشون مفهوم میبخشند.... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چه فرق خاصی بینشون هست؟جدی برام سواله.... عشق چشم و گوش بسته هست ، معایب رو نمیبینه ، اختلافات رو نمیبینه ، همه بدی ها رو خوبی میبینه ، همه زشتی ها رو زیبایی اما دوست داشتن از سر درک و فهمه ، با علم به بدی ها دوست داشتن خیلی با ارزش تر از کور کورانه عاشق بودنه 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ در نهايت هزينه روابط عاشقانه در جامعه ما بيشتر به دخترها تحميل ميشه اين يه واقعيته هشدار دهنده است براي همين منطقي بودن زياد هيجاني و احساسي نشدن ، بررسي دقيق رفتار طرف مقابل يه اصله مهمه !! دليل بيشتر جدايي ها هم بي جنبه بازيه كه ممكن از هركدوم سر بزنه :mornincoffee::smiley (18): 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ عشق چشم و گوش بسته هست ، معایب رو نمیبینه ، اختلافات رو نمیبینه ، همه بدی ها رو خوبی میبینه ، همه زشتی ها رو زیبایی اما دوست داشتن از سر درک و فهمه ، با علم به بدی ها دوست داشتن خیلی با ارزش تر از کور کورانه عاشق بودنه خب من فکر میکنم تعاریفمون فرق میکنه من به اونی که شما میگید عشق عشق نمیگم حس و هیجانیه که با عشق اشتباه گرفته میشه دقیقا خط بعدی شما تعریف عشقه از طرف من به اضافه چاشنی بدون شرط بودن! 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خب من فکر میکنم تعاریفمون فرق میکنه من به اونی که شما میگید عشق عشق نمیگم حس و هیجانیه که با عشق اشتباه گرفته میشه دقیقا خط بعدی شما تعریف عشقه از طرف من به اضافه چاشنی بدون شرط بودن! این تعریف من نبود ، تعریف عمومی عشق در ادبیات و فرهنگ شرقی بود 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ این تعریف من نبود ، تعریف عمومی عشق در ادبیات و فرهنگ شرقی بود تقسيم بندي ادبياتي خيلي كليه عشقو دو دسته كرده 1- عرفان 2- هوس معلوم نيست جز كدوماشيم ؟؟! 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بحث روابط و شروط ادامه این روابط و علت قطع رابطه عاشقانه رو بی خیال شدین؟ 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بحث روابط و شروط ادامه این روابط و علت قطع رابطه عاشقانه رو بی خیال شدین؟ شروع و ادامه رابطه كه معلومه براي چيه اما قعطش بيشتر به دليل اينه كه دو طرف يا يكي از طرفين هزينه زیادتری ميكنند كه به ادامش نمي ارزه ...مثلا وقت و انرژي يا حتي ارامش و ابرو و غيرو... 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من که برام مایه آرامش بوده بستگی به سطح درک و شعور طرفین داره اگر همدیگرو خووب بفهمند انسان بیشتر لذت می بره به نظر من هیج لذتی بالاتر از اینکه کنار اوونی که واقعا عاشقشی بمونی. من حاضرم همه چیزمو از دست بدم اما این یکی و از دست ندم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده