Fakur 9754 ارسال شده در 4 آبان، 2011 شروط شما برای آغاز یک رابطه عاشقانه و دلیلتان برای پایان رابطه عاشقانه چه چیز هایی میتواند باشد؟ روابط عاشقانه انسان مثل یک سرمایه گذاری بزرگ روی وقت و احساسات است ، به همین دلیل است که برای بیشتر ما , شروع یک رابطه و پذیرفتن پایان یک رابطه بسیار سنگین است . و خوب میدانیم که : اساس یک رابطه ی سالم ، اعتماد است . خلق یک اعتماد عمیق به چه فاکتور هایی نیاز دارد؟ 22
El Roman 31720 ارسال شده در 4 آبان، 2011 دوست داشته باشید و عاشق نشید ؛ بخدا شریعتی یه چیزی میدونست که میگفت دوست داشتن برتر از عشقه :icon_pf (34): 15
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2011 اونچه که عقل رو زایل میکنه شراب نیست.....عشقه عاشق بودن به بی عقلیش نمی ارزه؟ 8
hodaa 5488 ارسال شده در 4 آبان، 2011 عاشق بودن به بی عقلیش نمی ارزه؟ چرا باید بیارزه وقتی که ناراحتی واست میاره؟ 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 4 آبان، 2011 چرا باید بیارزه وقتی که ناراحتی واست میاره؟ و اگه ارامش بیاره؟؟؟ 4
hodaa 5488 ارسال شده در 4 آبان، 2011 و اگه ارامش بیاره؟؟؟ اگه....!!! بله اگه.... اما من به شخصه نه در خودم آرامشی دیدم نه در اطرافیانی که این تجربه رو داشتن..... البته بهتره باز تاکید کنم منظور من عشقه نه دوست داشتن 6
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 4 آبان، 2011 اگه....!!!بله اگه.... اما من به شخصه نه در خودم آرامشی دیدم نه در اطرافیانی که این تجربه رو داشتن..... البته بهتره باز تاکید کنم منظور من عشقه نه دوست داشتن چه فرق خاصی بینشون هست؟جدی برام سواله.... 6
hodaa 5488 ارسال شده در 4 آبان، 2011 چه فرق خاصی بینشون هست؟جدی برام سواله.... وقتی تجربه کنی اون وقت خوب اختلاف بینشون رو میفهمی.....من توضیحی ندارم بگم عزیزم 5
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2011 وقتی تجربه کنی اون وقت خوب اختلاف بینشون رو میفهمی.....من توضیحی ندارم بگم عزیزم اتفاقا من این موضوع رو برا روشن شدن مفهوم همین موارد زدم. که کمک حالمون بشه. 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 4 آبان، 2011 وقتی تجربه کنی اون وقت خوب اختلاف بینشون رو میفهمی.....من توضیحی ندارم بگم عزیزم اتفاقا من فکرمیکنم تفاوتشون در نوع نگاه ماست....انسانهای به احساسات و اتفاقات اطرافشون مفهوم میبخشند.... 3
El Roman 31720 ارسال شده در 4 آبان، 2011 چه فرق خاصی بینشون هست؟جدی برام سواله.... عشق چشم و گوش بسته هست ، معایب رو نمیبینه ، اختلافات رو نمیبینه ، همه بدی ها رو خوبی میبینه ، همه زشتی ها رو زیبایی اما دوست داشتن از سر درک و فهمه ، با علم به بدی ها دوست داشتن خیلی با ارزش تر از کور کورانه عاشق بودنه 9
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 4 آبان، 2011 در نهايت هزينه روابط عاشقانه در جامعه ما بيشتر به دخترها تحميل ميشه اين يه واقعيته هشدار دهنده است براي همين منطقي بودن زياد هيجاني و احساسي نشدن ، بررسي دقيق رفتار طرف مقابل يه اصله مهمه !! دليل بيشتر جدايي ها هم بي جنبه بازيه كه ممكن از هركدوم سر بزنه :mornincoffee::smiley (18): 10
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 4 آبان، 2011 عشق چشم و گوش بسته هست ، معایب رو نمیبینه ، اختلافات رو نمیبینه ، همه بدی ها رو خوبی میبینه ، همه زشتی ها رو زیبایی اما دوست داشتن از سر درک و فهمه ، با علم به بدی ها دوست داشتن خیلی با ارزش تر از کور کورانه عاشق بودنه خب من فکر میکنم تعاریفمون فرق میکنه من به اونی که شما میگید عشق عشق نمیگم حس و هیجانیه که با عشق اشتباه گرفته میشه دقیقا خط بعدی شما تعریف عشقه از طرف من به اضافه چاشنی بدون شرط بودن! 8
El Roman 31720 ارسال شده در 4 آبان، 2011 خب من فکر میکنم تعاریفمون فرق میکنه من به اونی که شما میگید عشق عشق نمیگم حس و هیجانیه که با عشق اشتباه گرفته میشه دقیقا خط بعدی شما تعریف عشقه از طرف من به اضافه چاشنی بدون شرط بودن! این تعریف من نبود ، تعریف عمومی عشق در ادبیات و فرهنگ شرقی بود 6
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 4 آبان، 2011 این تعریف من نبود ، تعریف عمومی عشق در ادبیات و فرهنگ شرقی بود تقسيم بندي ادبياتي خيلي كليه عشقو دو دسته كرده 1- عرفان 2- هوس معلوم نيست جز كدوماشيم ؟؟! 5
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2011 بحث روابط و شروط ادامه این روابط و علت قطع رابطه عاشقانه رو بی خیال شدین؟ 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 4 آبان، 2011 بحث روابط و شروط ادامه این روابط و علت قطع رابطه عاشقانه رو بی خیال شدین؟ شروع و ادامه رابطه كه معلومه براي چيه اما قعطش بيشتر به دليل اينه كه دو طرف يا يكي از طرفين هزينه زیادتری ميكنند كه به ادامش نمي ارزه ...مثلا وقت و انرژي يا حتي ارامش و ابرو و غيرو... 4
EVF 5465 ارسال شده در 4 آبان، 2011 من که برام مایه آرامش بوده بستگی به سطح درک و شعور طرفین داره اگر همدیگرو خووب بفهمند انسان بیشتر لذت می بره به نظر من هیج لذتی بالاتر از اینکه کنار اوونی که واقعا عاشقشی بمونی. من حاضرم همه چیزمو از دست بدم اما این یکی و از دست ندم 8
ارسال های توصیه شده