Neutron 60966 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اون یارو که به عنوان مسئول نیرو انتظامی باهاش مصاحبه کردن ، آشنا نبود براتون؟؟ 6
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 3 آبان، 2011 واقعا اینا که تو این عکس آخرین با اونایی که تو اون 2تا عکس بالایی هستن یکی ان عمرن اگه باشن والا اون بالایی تیریپشون به این حرفا نمیخوره شما هم الکی جو ندید به این قضیه جان من اصلا خوندی تایپیکو؟ 4
Matin H-d 18145 ارسال شده در 3 آبان، 2011 داشتم فکر میکردم چقد تفنگش بده.. اصلا حال نمیده ... با بطری اب معدنی بیشتر حال میدادا 5
Neutron 60966 ارسال شده در 3 آبان، 2011 این یارو همون بود که توی گزارش 20:30 واسه ترانه موسوی بعد از انتخابات 88 به عنوان مسئول آمار ثبت احوال اومد گفت 3 تا ترانه موسوی بیشتر نداریم. قشنگ یادمه. حالا شده مسئول نیرو انتظامی!!!! 10
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 این یارو همون بود که توی گزارش 20:30 واسه ترانه موسوی بعد از انتخابات 88 به عنوان مسئول آمار ثبت احوال اومد گفت 3 تا ترانه موسوی بیشتر نداریم.قشنگ یادمه. حالا شده مسئول نیرو انتظامی!!!! eeeeالان آشنا شدیم باهاشون... گزارش و دیدی دوتا دختر و که آورده بودن یکیشون ازین روسریا پوشیده بود که روش به فارسی جملس نکته دومش این بود که این روسریا هرکی بپوشه دختر بدیه:4chsmu1: واقعا اینا که تو این عکس آخرین با اونایی که تو اون 2تا عکس بالایی هستن یکی ان عمرن اگه باشن والا اون بالایی تیریپشون به این حرفا نمیخوره شما هم الکی جو ندید به این قضیه الان خودتم فهمیدی مشکل داری با خودت؟؟؟اصلا خودت نوشته خوت رو بخون میفهمی چی گفتی؟ جون محمد رضا اصلا تاپیک و خوندی؟ 6
حانی 3371 ارسال شده در 3 آبان، 2011 کارشون که مسخره بود ولی اون عکس سوم مربوط به متینگ دختر پسرای کانادایی مسلمونه تو همون کشور خودشون عکس هم فقط این نبود بازی و ناهار و بعد نمازشون بود اینم یه مدله و نباید بهش ایراد گرفت 1
کتایون 15176 ارسال شده در 3 آبان، 2011 خب وقتی اینا با بیس قضیه مشکل دارن همینه دیگه... اینترنت که کلا یعنی فساد... فیس بوکم که معلوم الحاله... 5
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اینارو بی خیال....الان مشکل اینه من دلم آب بازی میخواد!!! 8
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 کارشون که مسخره بود ولی اون عکس سوم مربوط به متینگ دختر پسرای کانادایی مسلمونه تو همون کشور خودشون عکس هم فقط این نبود بازی و ناهار و بعد نمازشون بوداینم یه مدله و نباید بهش ایراد گرفت الان کار کدوم مسخره بوده؟؟ عکس سومم که خودم لینکشو تو چندتا پست پایین تر گذاشتم الان کدومشونم یه مدلیه؟؟؟ حرفای خودت رو راحت به خود میشه زد دقت کن یکم.....:wubpink: ...دیدی 3
حانی 3371 ارسال شده در 3 آبان، 2011 نه اولی ایراد داره نه دومی هر کسی بر اساس اعتقاداتش زندگی می کنه این که به اونا ایراد بگیره ته ایراد بنی اسراییلیه چون کسی که دین داره حق نداره تفریح هم کنه؟ نوع اول هم ایرادی نداره این پارک رو ساختن به عنوان یه جای تفریحی اسمش روشه بوستان اب و اتش برای نگاه کردن نیست که هیچ ایرادی نداره اینم یه سبک تفریحه در واقع اشتباه تو قیاس این دوتاس این که بگیم مسخره اس طرف تو دیدارای دوستانه اش به نمازش اهمیت بده یا بگیم مسخره اس که جوونا دور هم باشن تو یه روز گرم بازی کنن اخه هیچ کدوم ایرادی نداره ولی ایراد گرفتن به هر کدوم برای اثبات اون یکی ایراد داره 2
حانی 3371 ارسال شده در 3 آبان، 2011 ببین منظور من از مسخره کار دختر پسرا نبود کار نیروی انتظامی بود 4
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 نه اولی ایراد داره نه دومیهر کسی بر اساس اعتقاداتش زندگی می کنه این که به اونا ایراد بگیره ته ایراد بنی اسراییلیه چون کسی که دین داره حق نداره تفریح هم کنه؟ نوع اول هم ایرادی نداره این پارک رو ساختن به عنوان یه جای تفریحی اسمش روشه بوستان اب و اتش برای نگاه کردن نیست که هیچ ایرادی نداره اینم یه سبک تفریحه در واقع اشتباه تو قیاس این دوتاس این که بگیم مسخره اس طرف تو دیدارای دوستانه اش به نمازش اهمیت بده یا بگیم مسخره اس که جوونا دور هم باشن تو یه روز گرم بازی کنن اخه هیچ کدوم ایرادی نداره ولی ایراد گرفتن به هر کدوم برای اثبات اون یکی ایراد داره درسته هرکسی بر اساس اعتقادش زندگی میکنه ولی تو کجا تو ایران به نظرت اینطوره؟ این لینک رو دیدی... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا نویسنده اومده مقایسه کرده و توقش بوده که جونای ایران به جای کاناداییا این کارو کنن؟؟؟ به نظر شما من از عکس سوم ایرادی گرفتم؟؟؟ من فقط گفتم توقع دارن که اینجوری باشیم:wubpink: به هر حال ممنون از نظرت اولش یکم مبهم بود ولی الان فهمیدم منظورتو:w72: 2
حانی 3371 ارسال شده در 3 آبان، 2011 بله حق با شماست بد تایپ کردم منم منظورم قیاس شما نبود منظورم با همین ایرانیای محترمی بود که همیشه قیاساشون اشتباه و ازار دهنده است در رابطه با همین کار نیروی انتظامی که به این کار نداره جلو چشمش از مردم دزدی می کنن(جلوی چشم پلیش گوشی برادرم رو زدن حتی نرفتن ردشو بگیرن ) هیچ واکنش نشون نمیده از طرفی به تفیح ایراد میگیره تجاوز شده تفریح اراذل قتل ورزشکارا شده نقل مجلسا از این مدل مقایسه های اشتباه زیاد هست 2
pianist 31129 ارسال شده در 3 آبان، 2011 هر چیزی که باعث شاد بودن بشه از نظر اینا مشکل شرعی داره!! یه بنده خدایی خوب حرفی میزد میگفت تو ایران مجالس عزا مجانیه ولی برای اینکه شاد باشی باید پول بدی تازه اونم با کلی محدودیت و... 9
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 آبان، 2011 خیلی حرکت زشتی کردند این دخترها و پسرهای فاسد..... فرشتگان الهی در پارک قیر و آتش در آن دنیا با تفنگ قیر دنبالشان میکنند انشالله تا بفهند تقوا یعنی چه. 12
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اول برین صیغه کنین بعد میتینگ بزاریم بدبختی اینه که صیغه ای که خودشون میخونن رو فقط قبول دارن و الباقی باطله 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 آبان، 2011 ریشه همه این بدبختی ها جای دیگه است. اگر تو خاورمیانه کشوری درست پیدا کردین،بیایین به ایران گیر بدین. یک سیلی به خودتون بزنین و از خواب خرگوشی بیدار شین و اینقدر ترسو نباشین و متوجه بشین اینهایی که امروز میکشیم اساسش از کجا آب میخوره. 7
sookut 13735 ارسال شده در 3 آبان، 2011 بدبختی اینه که صیغه ای که خودشون میخونن رو فقط قبول دارن و الباقی باطله خوب میگیم خودشون بیان بخونن 2
sookut 13735 ارسال شده در 3 آبان، 2011 خیلی حرکت زشتی کردند این دخترها و پسرهای فاسد..... فرشتگان الهی در پارک قیر و آتش در آن دنیا با تفنگ قیر دنبالشان میکنند انشالله تا بفهند تقوا یعنی چه. حق با اسیه حالا اسی میشه صیغه بخونی واسه این جوونها که بتونن برن میتینگ؟ 4
ارسال های توصیه شده