ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ راس میگیییییییییییییییین؟...من یکی از دوستام 5-6 بسته بهم زینک پلاس داده بود انقدر موند تو کمدم و نخوردم تا تاریخش گذشت انداختمش دور!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من امروز ظهر این کار انجام دادم موهام فر نشد که هیچ نوکش وز دار شد مثل سیم ظرفشویی شده کسی نمیدونه با چی باید موهامو مثل سلینا کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ موهاي منم خودش فره(نه خيلي) اما يه كم خشكه چيكارشون كنم خانوم دكتر؟ :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ زینک مینک که روی ما جواب نداد،انقدر خوردم که خود قرصه مو داشت،موهاش ریخت فر کنید،حالشو ببرید این روش فِر 6دیقه ای میشه به جای فر 6ماهه آیا؟استفاده از آب سرد زیاد ممکنه طرف رو سکته بده راستیفرنشد زیاد گیر ندید بهش 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها زینک پلاس همون سولفات روی هست دیگه؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ زینک کپسول صورتی رنگ بود زمانی که ما مینداختیم بالا لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من که خوردم زرشکی رنگ بود اونایی که من داشتمم کپسولی شکل و زرشکی بود 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اونایی که من داشتمم کپسولی شکل و زرشکی بود آره منم این مدلی رو خوردم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من امروز ظهر این کار انجام دادم موهام فر نشد که هیچ نوکش وز دار شد مثل سیم ظرفشویی شده کسی نمیدونه با چی باید موهامو مثل سلینا کنم؟ لابد جنس موهات ذاتا خشکه برو روغن زیتون بمال بهشون 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اگه نمیخواید یا نمی تونید از فر مو یا تاب دهنده های شیمایی و فیزیکی استفاده کنید اگه موهاتون مثل موهای من به هیچ صراطی تاب نیست و همین جور وا رفته و لخته :w00: روش زیر یه روش عالی و طبیعی برای تاب دار کردن و فر طبیعیه کافیه حداقل بعد از یک روز از حموم کردن , موهاتونو با اب سرد خیس کنید (مثلا موقعی که میزنید به اب استخر یا اب دریا ) بزارید موهاتون واسه خودش خشک بشه اصلا شونه نکنید اینجوری موهاتون به صورت طبیعی و زیبا تابدار و موج دار خواهد شد البته برا اینکه موهاتون اسیب نبینه می تونید تو دور بعدی حموم کردن با شامپو نرم کننده موهاتونو نرم کنید یا از روغن زیتون برای جلوگیری از خشکی مو و درنتیجه موخوره استفاده کنید عه! واقعا؟!!!!! چه باحال..... موهای من زیر بابلس در عرض 3 ساعت فر نمی شه یعنی این فر می کنه؟!!!!! عجب! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ لابد جنس موهات ذاتا خشکه برو روغن زیتون بمال بهشون برعکس :icon_pf (34): انقدر موهام چرب میرم حموم 2 3 ساعت دیگه شدیدا چرب میشه فکر کنم به خاطر همین چرب بودنش اینجوری شد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ برعکس :icon_pf (34):انقدر موهام چرب میرم حموم 2 3 ساعت دیگه شدیدا چرب میشه فکر کنم به خاطر همین چرب بودنش اینجوری شد خب عزیز جان برادر شوما اول یه فکری واسه چربی موهات بکنن چه شامپویی میزنی به موهات عزیز دل برادر لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ عه!واقعا؟!!!!! چه باحال..... موهای من زیر بابلس در عرض 3 ساعت فر نمی شه یعنی این فر می کنه؟!!!!! عجب! بابیلس دختر چی می کنی با موهات دختر تبریزی باشی و موهات فر باشه تعجب داره لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خب عزیز جان برادر شوما اول یه فکری واسه چربی موهات بکننچه شامپویی میزنی به موهات عزیز دل برادر انواع و اقسام شامپوهارو امتحان کردم فایده نداشت پیش دکتر گیاهی رفتم یه صابون داده به اسم ان جی از اون میزنم چربی موهام از 2 3 ساعت به یک روز رسیده ولی چون خیلی مو خشک می کنه نرم کننده loreal می زنم 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ میتونید وقتی موهاتون نم داره بهش ژل بزنید و دست بکشید توش بعد فر میشه تا حدی 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ حالا اگه مو یه موج سینوسی خفیف داشته باشه تقریبا بخوایم صافش کنیم چه کنیم با روشای سالم و طبیعی:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ حالا اگه مو یه موج سینوسی خفیف داشته باشه تقریبا بخوایم صافش کنیم چه کنیم با روشای سالم و طبیعی:jc_thinking: خب می تونی در حالت نم دار شونه کنی بعد با سنجاق و گیره یه جا ثابتش کنی تا خشک بشه و همون حالت بمونه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ حالا بر فرض که مو را فر دادین،تو خونه که فر دادن یا ندادن فرقی نمیکنه..... 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ حالا بر فرض که مو را فر دادین،تو خونه که فر دادن یا ندادن فرقی نمیکنه..... خب پس کجا فر بدیم غیر خونه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده