سارا-افشار 36437 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اگه نمیخواید یا نمی تونید از فر مو یا تاب دهنده های شیمایی و فیزیکی استفاده کنید اگه موهاتون مثل موهای من به هیچ صراطی تاب نیست و همین جور وا رفته و لخته :w00: روش زیر یه روش عالی و طبیعی برای تاب دار کردن و فر طبیعیه کافیه حداقل بعد از یک روز از حموم کردن , موهاتونو با اب سرد خیس کنید (مثلا موقعی که میزنید به اب استخر یا اب دریا ) بزارید موهاتون واسه خودش خشک بشه اصلا شونه نکنید اینجوری موهاتون به صورت طبیعی و زیبا تابدار و موج دار خواهد شد البته برا اینکه موهاتون اسیب نبینه می تونید تو دور بعدی حموم کردن با شامپو نرم کننده موهاتونو نرم کنید یا از روغن زیتون برای جلوگیری از خشکی مو و درنتیجه موخوره استفاده کنید 38
Ehsan 112346 ارسال شده در 4 آبان، 2011 موی صاف که بهتر از موی فر فریه !!!!!! من وقتی جلوی سرم موهام بلند میشه با هزاربدبختی مجبورم صافش کنم !!!! تازه میگه فرش بده و فرش بده....... 16
Nightingale 10531 ارسال شده در 4 آبان، 2011 موی صاف که بهتر از موی فر فریه !!!!!! من وقتی جلوی سرم موهام بلند میشه با هزاربدبختی مجبورم صافش کنم !!!! تازه میگه فرش بده و فرش بده....... موی پسر با دختر فرق داره گاهی برای تنوع هم خوبه و قشنگه 9
Nightingale 10531 ارسال شده در 4 آبان، 2011 یعنی اب سرد باعث فر خوردن میشه؟! بعد چه اسیبی ممکنه ببینه؟؟ آسیب ؟ بهترین دلیل برای انجام این روش نداشتن آسیبه دیگه 5
M_Archi 7762 ارسال شده در 4 آبان، 2011 آسیب ؟ بهترین دلیل برای انجام این روش نداشتن آسیبه دیگه خب منم از همین تعجب کردم اخه سارا گفت: البته برا اینکه موهاتون اسیب نبینه می تونید تو دور بعدی حموم کردن با شامپو نرم کننده موهاتونو نرم کنید یا از روغن زیتون برای جلوگیری از خشکی مو و درنتیجه موخوره استفاده کنید 4
sinister89 4245 ارسال شده در 4 آبان، 2011 واسه من که کارساز نیست . من یکسره تو حیاط پلاسمو موهامو با آب سرد می شورم . موقع خشک شدن یکم کج و معوج هست ولی بعد یه ساعت می شه عین روز اولش. البته من موهای صاف خودمو بیشتر دوس دارم. 5
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2011 به خاطر اینکه شستن مو با اب سرد با عث خشک شدن و دو شاخه شدن نوک موها میشه 12
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 4 آبان، 2011 من ی بار موهامو فر کردم واسه 7 پشتم بسه موهام نصف شد با دلسترم بشورید موهاتونو هم خوب فر میشه هم واسه تقویت مو خوبه 12
pianist 31129 ارسال شده در 4 آبان، 2011 من موهای بلند مشکی که فر باشن رو خیلی دوست دارم. البت نه واسه خودم واسه خانوما... 8
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2011 من ی بار موهامو فر کردم واسه 7 پشتم بسه موهام نصف شد با دلسترم بشورید موهاتونو هم خوب فر میشه هم واسه تقویت مو خوبه خب تو فر مصنوعی استفاده کردی دیگه ادم عاقل هیچوقت موهاشو دست این جور چیزا نمیده 4
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2011 من موهای بلند مشکی که فر باشن رو خیلی دوست دارم. البت نه واسه خودم واسه خانوما... 1
TrueBlue 1583 ارسال شده در 6 آبان، 2011 خب عزیزم این یه حرکت طبیعیه دیگه.تازه کشفش کردی؟ من که موهام خودش فر هست دلتون بسوزه :2525s: :4chsmu1: 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2011 خب عزیزم این یه حرکت طبیعیه دیگه.تازه کشفش کردی؟ من که موهام خودش فر هست دلتون بسوزه :2525s: :4chsmu1: پس چرا هیشکی نمی دونست
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 6 آبان، 2011 من ی بار موهامو فر کردم واسه 7 پشتم بسه موهام نصف شد با دلسترم بشورید موهاتونو هم خوب فر میشه هم واسه تقویت مو خوبه :jawdrop::jawdrop: 7
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 7 آبان، 2011 منم موهامو بهمن فر کردم.. خیلیییییی قشنگه .... اما مو به معنای واقعی داغون میشه :w74: 3
کهربا 18089 ارسال شده در 7 آبان، 2011 فر یعنی چی الان؟ از این موج ریزا رو می گی یا این بزرگا( حلقه حلقن)؟ این روش که گفتی کدومشونه؟ 3
ارسال های توصیه شده