Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ صبح اومدیم دیدیم در انجمن بسته اس. فهمیدیم ممد آقا خواب مونده. شبا هم که زود در رو می بنده میره. انجمنه داریم؟ 16 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دو ماه داریم جون میکنیم و میگیم تو تالار آزاد کپی پیست ممنوع یهو میبینی مدیر ارشد تاپیک کپی پیست زده :vahidrk:انجمن ما داریم ای بابا خودم مینویسم شاکی میشن ملت که اینا چیه داری مینویسی ساده بنویس بابا بخدا سیاه سفیداش افریقان من همین تک رنگیاشو دارم کپی میکنم بلا به دور تهدید به اخراج میشیم! انجمنه داریم؟ 15 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یه مدتی دارالمجانین داشتیم اینقدر تعداد خود شیفته ها زیاد شد درشو بستند انجمن داریم 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی بعنوان مدیر دلسورانه کار میکنی همه (حتی دوستات) ازت شاکی میشن و برات ابراز تاسف میکنن!! :icon_pf (34): ولی وقتی که بیخیال همه چی میشی میری تو پروفایلا میچرخی و تو تاپیکا اسپم میکنی میشی محبوب دلها... انجمنه داریم؟؟ 20 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تا يه مدير يه پست ميزنه شونصد نفر ازش تشكر ميكنن اما كاربراي ديگه....... نمونش همين تاپيك انجمنه داريم مااااااااا 21 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی بعنوان مدیر دلسورانه کار میکنی همه (حتی دوستات) ازت شاکی میشن و برات ابراز تاسف میکنن!! :icon_pf (34): ولی وقتی که بیخیال همه چی میشی میری تو پروفایلا میچرخی و تو تاپیکا اسپم میکنی میشی محبوب دلها... انجمنه داریم؟؟ ما که هممون فیلسوفیم!! پس مشکل کجاست؟؟ 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ممد حیا کن انجمنو رها کن, انجمنه داریم ، ممد دموکراسی, تو خجالت نمیکشی؟؟!!! این مدیر ارشد میره برچسب اون یکی مدیر ارشد رو ویرایش میکنه! جنگ قدرته! انجمنه داریم؟ 15 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ هرچی اسپمر بوده وارداشتن کردن مدیر دستو پاشون رو بستن انجمن داریم من دلم اسپم میخواد:w00: 15 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مدیر انجمنه هنوز نمیدونه هرکسی میتونه برچسبا رو ویرایش کنه. انجمنه داریم!!! 20 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ فحش بد به ممد!, ممد حیا کن انجمنو رها کن, انجمنه داریم ، ممد دموکراسی, تو خجالت نمیکشی؟؟!!! نتیجه ی همین صبحتا میشه این برچسبا! انجمنه داریم؟ 9 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ کار داره با جاهای باریک میکشه ... :icon_pf (34): انجمنه داریم ... 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ فحش بد به ممد! :ws28: چقدر شبیه جلسات هیات دولت و هیات رئیسه مجلس و تشخیص مصلحت نظام شده برچسبا 12 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ همه دارن به هم غیر مستقیم تیکه میندازن انجمنه داریم؟ 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ممد نبودی ببینی..., برچسب نمیخواد امضا:دیکتاتور بی نام ونشان!, دیکتاتور بی نام و نشان سرکوب شد،. یاه یاه یاه جنگ برچسب ها! انجمن داریم؟ 10 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ امدیم انجمن موقع اذان تعطیل میکنند که افطاری ندن انجمن داریم 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اولا که عضو شده بودم یه کاربر باسواد به اسم waffen بود که پستاش خیلی جالب و خووندنی بود، مدتیه نیستش! انجمنه داریم؟ 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ 18 ساعت پیش تاپیک انتقاد از انجمنو زدن 12 صفه رفته جلو! انجمنه داریم!؟ 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خود ممد ادمین خدای اسپمه بعد تو پروفایلش نوشته از وقتتون خوب استفاده کنین ... انجمنه داریم ؟ 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ میگه منظور بچه ها از این برچسبا منم ؟ پ ن پ منظور بچه ها ناپلئون بناپارته !!! ادمینه بیخیاله داریم ؟ انجمنه داریم ؟ 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده