Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ فروغ سه روزه غیبش زده ، sms دادم میگم کجایی ؟ جواب داده : نتم قطع بوده ، دو سه روزم رفتم توو کما تازه بهوش اومدم :دی کاربر انجمنه داریم؟ با درود فراوان و ضمن تشکر از استاد عزیز مقالات و علوم کامپیوتر ! حسین جان:دی اعلام میکنم به عشق شما دوستان خدا عمر دوباره به من برگردوند و با اینکه هنوز سرم خیلی خیلی درد میکنه به اصرار و مسئولیت خودم مرخص شدم !! باشد که کنار هم مدارج بین المللی علمی خودمون رو ارتقا بدیم :دی بترکین جفتتون زمان ما آپاندیس عمل میکردی حداقل باید دو شب میموندی بیمارستان امان از این پیشرفت علم چکارا که نمیکنه ! :دی کما رفتنم شده مثه مسیر تهران - بندر عباس :4chsmu1: رفت و برگشت میشه سه روز رویهم ! البته فقز برای نواندیشانی ها کاربر انجمنه داریم؟ 23 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ آدم احساس دین می کنه نسبت به کاربرایی که با ندید گرفتن خرد جمعی، لحظات ناب و مفرحی رو خلق می کنند ! کاربر خلاقه داریم ! (کمیته حمایت از ایده های نو، نامزدت کوی سابق !؟) 22 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ بقیه رشته ها کاربر تازه وارد دارن ما هم کاربر داریم یکی اومده اسم کاربریش پاپی میگه یاسرم اما شما صدام بزنین یاسی جون :w58: کاربر تازه وارد برقه داریم؟ 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ اروررر دیتا بیس شده هم دم همیشگی مون انجمنی داریم ااااا 12 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ یه کمای مجازی , یه نامزد مجازی کما هم کماهای قدیم اسمشو میشنیدی مو به تنت سیخ میشد یکی پیدا بشه آبروی سرطان رو ببره انجمنه شوخی داریم ما!! 21 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ کاربران خلاقی داریم 123456789987654321 انجمنه داریم؟؟؟ 16 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ طرف مدیر شده فک کرده مسئول پستا و جهت گیرای سیاسی کاربراشم هست انجمنه داریم؟ پ.ن: خیلی مخلصیم مدیر جان 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ طرف مدیر شده فک کرده مسئول پستا و جهت گیرای سیاسی کاربراشم هست انجمنه داریم؟ پ.ن: خیلی مخلصیم مدیر جان یعنی کی میتونه باشه این وقت شب 8 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ آخر نفهمیدیم این "دات" اسممون این ورشه یا اون ورش همیشه با سعی و خطا وارد میشم انجمنه داریم؟ 16 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ لینک دانلود گذاشته میشه، طرف میاد میگه واسه منم دانلودش کنید مهندسه مملکته داریم! کاربره تو سایت داریم! انجمنه داریم! 15 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ شونصد تا پیج باز میکنی همشون در حالِ لود میمونه...بعدشم پیعامِ همیشه آشنا : صفحه مورد نظر یافت نشد انجمنه داریم؟؟ 24 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ ... + یک شکلک =18 تشکر یک صفحه تایپ مطلب همراه با کلی اطلاعات تاریخی و علمی=2تشکر انجمنه مملکته ملته ...داریم؟؟ 21 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ این انجمن من رو سادیسمی کرده . شایدم تشدیدش کرده باشه 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ وقتی سرعت افتضاحه کل بچه ها تحویلت میگیرن وبرات پیغام میفرستن اما وقتی سرعتت عالیه،هی الکی تو این تالار واون موضوع واین رشته میچرخی ولی بازم هیشکی تحویل نمیگیره انجمنه ما داریم؟ 9 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ این انجمن من رو سادیسمی کرده . البته مازوخیسم میشه خودآزاری. سادیسم دگرآزاریه. :biggrin: 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ البته مازوخیسم میشه خودآزاری. سادیسم دگرآزاریه. :biggrin: این مازوخیسم و سادیسم تو حلق اسی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ دو ساعته با مشقــــــــــــــــــتِ فراوان تاپیک نظرسنجی زدم همچین گوگوریییی ارسال رو زدم..... این اومده : [h=1]Server error:banel_smiley_4:[/h]نه...واقعا میخوام ببینم سرورِ سوسولِ داریم؟ انجمنه داریم؟ 9 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ همه اسماشونو عوض کردن ظاهرا دستور از مقامات بالا رسیده. من دیگه هیچکیو نمیشناسم. انجمنه داریم؟ 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ دو ساعته دارم پست مینویسم...بعد خیلی شیــــــــــــــــــک پیغام میاد "پیام شما کوتاه است،پیغام شما از 5 کاراکتر باید بیشتر باشد" انجمنه داریم؟ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ باید بین دو ارسال پست بیستتتت ثانیه صبر کنیم ...:icon_pf (34): انجمنه داریم؟! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده