El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ این تاپیک اعتراضی نیست تاپک طنزه اگه ناراحتی یا گلگی دارین جاش دفتر مدیر ارشدهممنون میشم رعایت کنین انجمنه داریم با این نوناشون خانم شما گذاشته انجمنی مونده باشه؟ من هی تاپیک طنز میزنم پاک میکنه :vahidrk: (این چماق ماله خودم بودا غیرتی نشی) 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ خانم شما گذاشته انجمنی مونده باشه؟ من هی تاپیک طنز میزنم پاک میکنه :vahidrk: (این چماق ماله خودم بودا غیرتی نشی) والا یکی دیگه ناراحتمون میکنه گلشو از کس دیگه میکنیم انجمنه دارم :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ آخه این پسره کیه که تو مشاهده مکلاماته منو بقیه میفته ؟؟؟؟اکثرشونم ازم میپرسن این پسره کیه پس زمینه پروفایلته ؟ دو ساعت باید براشون توضیح بدم که بعد تغییر ورِزن اینجوری شده و...:icon_pf (34): انجمنه که داریم!!!! لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ آخه این پسره کیه که تو مشاهده مکلاماته منو بقیه میفته ؟؟؟؟اکثرشونم ازم میپرسن این پسره کیه پس زمینه پروفایلته ؟ دو ساعت باید براشون توضیح بدم که بعد تغییر ورِزن اینجوری شده و...:icon_pf (34): انجمنه که داریم!!!! این پسره کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ آخه این پسره کیه که تو مشاهده مکلاماته منو بقیه میفته ؟؟؟؟اکثرشونم ازم میپرسن این پسره کیه پس زمینه پروفایلته ؟ دو ساعت باید براشون توضیح بدم که بعد تغییر ورِزن اینجوری شده و...:icon_pf (34):انجمنه که داریم!!!! پسر به این خوبی!!!! فابرگاسه! بازیکن بارسا! چشه مگه؟ بک گراند بهتر از این؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ آخه این پسره کیه که تو مشاهده مکلاماته منو بقیه میفته ؟؟؟؟اکثرشونم ازم میپرسن این پسره کیه پس زمینه پروفایلته ؟ دو ساعت باید براشون توضیح بدم که بعد تغییر ورِزن اینجوری شده و...:icon_pf (34): انجمنه که داریم!!!! خواستگار جدیده بست نشسته دم در پروفایلت 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ آخه این پسره کیه که تو مشاهده مکلاماته منو بقیه میفته ؟؟؟؟اکثرشونم ازم میپرسن این پسره کیه پس زمینه پروفایلته ؟ دو ساعت باید براشون توضیح بدم که بعد تغییر ورِزن اینجوری شده و...:icon_pf (34): انجمنه که داریم!!!! بدم نیستا ونوس خوش تیپه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ این پسره کیه؟ نمیدونم پسر به این خوبی!!!! فابرگاسه! بازیکن بارسا! چشه مگه؟ بک گراند بهتر از این؟ تا حالا چند نفری اومدن و شمارشو ازم خواستن!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خواستگار جدیده بست نشسته دم در پروفایلت بدم نیستا ونوسخوش تیپه ---- نه خداییش، انجمنه که داریم!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نمیدونم تا حالا چند نفری اومدن و شمارشو ازم خواستن!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ---- نه خداییش، انجمنه که داریم!!!!!!!!!!!!!!!!! نه خداییش کاربره دم بخته داریم ؟ بچه داریم میندازیمت چی کار داری تو ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ کپیه ادمین محمد هم آمد : انجمنه که داریم؟ ادمین تقلبیه که داریم!!! http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=135640 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ همین یک رقم رو کم داشتم که خودم به تاپیک خودم دعوت بشم. اتفاقا وقتی دعوت شدم دوباره خوندم دیدم چقدر لوس بود !!! (انجمنه داریم؟؟!!) 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ چه قدر این انجمن خائن داره. دو روز سایت قطع شد،همه رفتند مهندسان. اما اسی بر سر حرفش و تعهدش ماند و مهندسان نرفت. کاربر بزرگوار با منش آسمانی به نام اسی هست در این انجمن داریم. 21 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ چه قدر این انجمن خائن داره.دو روز سایت قطع شد،همه رفتند مهندسان. اما اسی بر سر حرفش و تعهدش ماند و مهندسان نرفت. کاربر بزرگوار با منش آسمانی به نام اسی هست در این انجمن داریم. خود مدیر سایت هم اومده بود 10 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ چه قدر این انجمن خائن داره.دو روز سایت قطع شد،همه رفتند مهندسان. اما اسی بر سر حرفش و تعهدش ماند و مهندسان نرفت. کاربر بزرگوار با منش آسمانی به نام اسی هست در این انجمن داریم. علی هذا ای شیخ تو که خود گویی بر مهندسان نرفته ای ، چگونه از احوالات دوستان در آنجا مطلع گشتی نکند از با نظارت بر گردش کواکب و تفکر بسیار یا ندایی از عالم غیب 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ علی هذا ای شیخ تو که خود گویی بر مهندسان نرفته ای ، چگونه از احوالات دوستان در آنجا مطلع گشتی نکند از با نظارت بر گردش کواکب و تفکر بسیار یا ندایی از عالم غیب میهمان هم بری اسم همشون رو اون زیر میبنین ها. :zadan: پروفایل ما و essi4300 شهره طفل و پیر است. اما زنده اش نکردیم،تنها به یاد نواندیشان. 8 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ میهمان هم بری اسم همشون رو اون زیر میبنین ها. :zadan: پروفایل ما و essi4300 شهره طفل و پیر است. اما زنده اش نکردیم،تنها به یاد نواندیشان. پس رفتنو رفتی فقط پنهان رفتی گناه پنهان هیچ فرقی با آشکار ندارد یا شیخ 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ میهمان هم بری اسم همشون رو اون زیر میبنین ها. :zadan: پروفایل ما و essi4300 شهره طفل و پیر است. اما زنده اش نکردیم،تنها به یاد نواندیشان. شیر ممد ......ببخشیــــد شیر نواندیشان حلالت باد ای شیخ 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ همه مرورگرا با انجمن مشکل دارن انجمنه داریم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بعضیا اینجا رو با پاتوق دوستیابی و همسریابی اشتباه گرفتن. انجمنه داریم 17 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ تاپیک خودمو بردن تالار طلائی خودمو راه نمیدن، اونجا هر ثوابی بکنید حرومه El Roman, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر : ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده