*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ تا یه پست میزنی همه به خودشون میگیرن .. انجمنه داریم ؟ نه واقعاً انجمنه داریم ؟؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دوکلمه میام نقل قول بگیریم...میزنه 45400 کاراکتر! انجمنه داریم؟ 15 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اگه انجمن نیست پس چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی هم انجمن خوبی داریم من دوسش دارم 13 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ 2 ساعت نبودیم به پروفم حمله شد 170 تا پست انجمنه داریم؟ اعضای انجمنه داریم؟ 10 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ یه میتینک 5 -6 ساعته میرن تا یک ماه بعدش فقط خاطره تعریف می کنند ...انجمن علمی و پژوهشی که داریم. 14 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی هم انجمن خوبی داریممن دوسش دارم 6 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ زمان استفاده از این سه تا شکلک را در این انجمن بالاخره من متوجه نشدم مثلایکی از موارد کاربردش به این شکله... کاربر اول میگه: سلام کاربر دوم میگه : سلام خوبی:ws28: کاربرسوم میگه:اینجا چه خبره:ws47: من هم اینطوریکه اینا مثلا الان دارن به چی میخندن!!!! روی هم رفته انجمن خوش خنده ای داریم... 13 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی هم انجمن خوبی داریممن دوسش دارم میرن به مدیرا پول و کارت سوخت میدن تا بیان از انجمنشون دفاع کنن انجمنه داریم!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مسابقه عکاسی،با موضوع دریا انتخاب شده همه شاکی که دریا از کجا بیاریم؟! الان مسابقه شروع شده دوستان انقدر عکس فرستادن که دوتا نظر سنجی گذاشته شده! انجمنه داریم؟ خوب چشه انجمنه دیگه خیلی هم باحاله!!!:167: 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ طرف میاد تو انجمن ؛ یهو میبینه 200 تا پیام داره و تو پروفایلش جشنه؛ کلی ذوق میکنه ها ؛ اما الکلی میگه این چه کاریه میکنین!!!! جا تشکرشه!!! انجمنه که داریم!!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ 60 نفر ریختن تو انجمن یهو آقا یادش میفته بک آپ بگیره، میزنه میترکونه انجمنو. انجمنه داریم !!! 16 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ از موقعی که با این انجمن آشنا شده ام همه ارتباطات خودم رو با دنیای واقعی از دست داده ام. انجمنه داریم 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ روزی یكی از اولیاء خداوند در راهی به گروهی برخورد كرد كه گرد مردار سگی جمعند و هر یك سخن از عیوب مردار برمی شمردند، آن ولی در حلقه آمد و در جهت اصلاح نگاه جمع، فرمودند: عجب دندانهای سفیدی دارد و در گذشت. و آموخته ایم كه در چادری سفید نگاهمان تنها معطوف به لكه های سیاه نگردد و در لیوان حجم پر را مورد توجه قرار دهیم و ...آموزه های این چنینی. در زندگی فردی و اجتماعی و در رویارویی با مردم شاید نسخه ای اثر بخش تر از این پیدا نشود! زدن عینكی بر چشم كه زیبایی ها و صفات پسندیده افراد را در نظر نمایاند و خوبی ها را ببیند و انسان ها را ممكن الخطا بداند. انجمن را نیز باید چنین ببینیم والا از بودن در این خانه لذت نمیبریم. همیشه بخش پر لیوان دیدنی تر هست. پس : انجمن خوبی داریم 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ قسمت برچسب همین صفحه رو نیگا کنید : برچسب نمیخواد امضا:دیکتاتور بی نام ونشان!, دیکتاتور بی نام و نشان سرکوب شد،. یاه یاه یاه انجمنه داریم؟! لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ خدائیش انجمنه داریم!؟ اومدم تو یه تاپیکی که پست دادم برم پست های جدید رو بخونم تا می خوام صفحه رو عوض کنم تاپیک به کلی محو میشه. خدائیش انجمنه داریم؟ 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ خدائیش انجمنه داریم!؟ اومدم تو یه تاپیکی که پست دادم برم پست های جدید رو بخونم تا می خوام صفحه رو عوض کنم تاپیک به کلی محو میشه. خدائیش انجمنه داریم؟ دقیقا میخواستم همین رو بگم پست ها و تاپیک ها هر لحظه احتمال محو شدن از صفحه انجمن رو دارن...انجمنه داریم 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ خدائیش انجمنه داریم!؟ اومدم تو یه تاپیکی که پست دادم برم پست های جدید رو بخونم تا می خوام صفحه رو عوض کنم تاپیک به کلی محو میشه. خدائیش انجمنه داریم؟ رفت بایگانی اون تاپیک. انجمنه داریم. 5 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ اقا تا ی بحثی میخواد جون بگیره و چالشی بشه فوری میبندنش انجمنه داریم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده