*sepid* 9772 ارسال شده در 7 آبان، 2011 تا یه پست میزنی همه به خودشون میگیرن .. انجمنه داریم ؟ نه واقعاً انجمنه داریم ؟؟؟؟ 10
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 7 آبان، 2011 دوکلمه میام نقل قول بگیریم...میزنه 45400 کاراکتر! انجمنه داریم؟ 15
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 8 آبان، 2011 2 ساعت نبودیم به پروفم حمله شد 170 تا پست انجمنه داریم؟ اعضای انجمنه داریم؟ 10
Construction 4752 ارسال شده در 8 آبان، 2011 یه میتینک 5 -6 ساعته میرن تا یک ماه بعدش فقط خاطره تعریف می کنند ...انجمن علمی و پژوهشی که داریم. 14
Construction 4752 ارسال شده در 8 آبان، 2011 زمان استفاده از این سه تا شکلک را در این انجمن بالاخره من متوجه نشدم مثلایکی از موارد کاربردش به این شکله... کاربر اول میگه: سلام کاربر دوم میگه : سلام خوبی:ws28: کاربرسوم میگه:اینجا چه خبره:ws47: من هم اینطوریکه اینا مثلا الان دارن به چی میخندن!!!! روی هم رفته انجمن خوش خنده ای داریم... 13
masisabz 228 ارسال شده در 8 آبان، 2011 خیلی هم انجمن خوبی داریممن دوسش دارم میرن به مدیرا پول و کارت سوخت میدن تا بیان از انجمنشون دفاع کنن انجمنه داریم!!!!!!! 5
vahid88 9651 ارسال شده در 8 آبان، 2011 مسابقه عکاسی،با موضوع دریا انتخاب شده همه شاکی که دریا از کجا بیاریم؟! الان مسابقه شروع شده دوستان انقدر عکس فرستادن که دوتا نظر سنجی گذاشته شده! انجمنه داریم؟ خوب چشه انجمنه دیگه خیلی هم باحاله!!!:167: 8
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 طرف میاد تو انجمن ؛ یهو میبینه 200 تا پیام داره و تو پروفایلش جشنه؛ کلی ذوق میکنه ها ؛ اما الکلی میگه این چه کاریه میکنین!!!! جا تشکرشه!!! انجمنه که داریم!!!
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2011 60 نفر ریختن تو انجمن یهو آقا یادش میفته بک آپ بگیره، میزنه میترکونه انجمنو. انجمنه داریم !!! 16
Fakur 9754 ارسال شده در 11 آبان، 2011 از موقعی که با این انجمن آشنا شده ام همه ارتباطات خودم رو با دنیای واقعی از دست داده ام. انجمنه داریم 10
Fakur 9754 ارسال شده در 13 آبان، 2011 روزی یكی از اولیاء خداوند در راهی به گروهی برخورد كرد كه گرد مردار سگی جمعند و هر یك سخن از عیوب مردار برمی شمردند، آن ولی در حلقه آمد و در جهت اصلاح نگاه جمع، فرمودند: عجب دندانهای سفیدی دارد و در گذشت. و آموخته ایم كه در چادری سفید نگاهمان تنها معطوف به لكه های سیاه نگردد و در لیوان حجم پر را مورد توجه قرار دهیم و ...آموزه های این چنینی. در زندگی فردی و اجتماعی و در رویارویی با مردم شاید نسخه ای اثر بخش تر از این پیدا نشود! زدن عینكی بر چشم كه زیبایی ها و صفات پسندیده افراد را در نظر نمایاند و خوبی ها را ببیند و انسان ها را ممكن الخطا بداند. انجمن را نیز باید چنین ببینیم والا از بودن در این خانه لذت نمیبریم. همیشه بخش پر لیوان دیدنی تر هست. پس : انجمن خوبی داریم 5
amin 202 مهمان ارسال شده در 13 آبان، 2011 قسمت برچسب همین صفحه رو نیگا کنید : برچسب نمیخواد امضا:دیکتاتور بی نام ونشان!, دیکتاتور بی نام و نشان سرکوب شد،. یاه یاه یاه انجمنه داریم؟!
vahid88 9651 ارسال شده در 15 آبان، 2011 خدائیش انجمنه داریم!؟ اومدم تو یه تاپیکی که پست دادم برم پست های جدید رو بخونم تا می خوام صفحه رو عوض کنم تاپیک به کلی محو میشه. خدائیش انجمنه داریم؟ 7
M!Zare 48037 ارسال شده در 15 آبان، 2011 خدائیش انجمنه داریم!؟ اومدم تو یه تاپیکی که پست دادم برم پست های جدید رو بخونم تا می خوام صفحه رو عوض کنم تاپیک به کلی محو میشه. خدائیش انجمنه داریم؟ دقیقا میخواستم همین رو بگم پست ها و تاپیک ها هر لحظه احتمال محو شدن از صفحه انجمن رو دارن...انجمنه داریم 5
Neutron 60966 ارسال شده در 15 آبان، 2011 خدائیش انجمنه داریم!؟ اومدم تو یه تاپیکی که پست دادم برم پست های جدید رو بخونم تا می خوام صفحه رو عوض کنم تاپیک به کلی محو میشه. خدائیش انجمنه داریم؟ رفت بایگانی اون تاپیک. انجمنه داریم. 5
REZA111 1182 ارسال شده در 15 آبان، 2011 اقا تا ی بحثی میخواد جون بگیره و چالشی بشه فوری میبندنش انجمنه داریم 6
ارسال های توصیه شده