sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ restart می کنم... . . . سپس turn off !!!! 7 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ به شدت restart ..... ولی کاش میشد.... 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کنسل می کردم ولی کاش سرعت بعضی اتفاقات کم و زیاد می شد restart رو قبلش بزنم خوبه تا شاید بعضی اتفاقات رو جبران کنم و بعضی از تجربه ها رو بردارم Stand by برای اینکه چند لحظه مکث کنم و بتونم خوب فک کنم و تصمیم بگیرم خوبه 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ احتیاج به restart دارم ولی گفتن این حرفا بی فایده ست... 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من هم 7 دارم هم XP ولی همیشه یه بک آپ هم ازشون دارم اگه زندگی هم مثل اون بود ترجیح میدادم اون بک آپ رو برگردونم که همه تنظیماتش درست و Temp مغزم خالی از هر چرندیاتی بود 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ یادش بخیر. قدیما پاور کامپیوترها at بود. یعنی حتما باید از شات دان استفاده میکردی. وگرنه با خاموش کردن کل برق کامپیوتر میرفت و ممکن بود ویندوز و هارد درایو آسیب ببینه. مثل این بود که کنتورو بزنی. ولی الان با اومدن atx با فشردن کلید خودش شات دان میکنه. من دوست دارم یه پاور at داشته باشم یه دفه خاموشش کنم. یا همون برم کنتورو با جاش بزنم راحت شیم بره پی کارش. :w00: 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ trun off بلاخره دیر و زود داره...سوخت و سوز نداره....یع روز قراره ترن آف شم.... چه بهتره بدون غافلگیری باشه...خودم دکمش رو بزنم و.... 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ گزینه هیچ کدام نداره من هیچ کدوم اگه دست من بود از همون اول یه کاری میکردم کامپیوتر بالا نیاد و بندازنش دور 9 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ماشاالله چقدر نا امید و خسته تو این انجمن هست 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ماشاالله چقدر نا امید و خسته تو این انجمن هست واقعا 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ فقط hibernate اونم به خاطر خواب ... مگر اینکه ویندوزم خراب شه :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ منم زدم ريستارت! اما اگه بهدش ديگه نيومد بالا چي؟؟؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ فقط دوست دارم برم به آبان 87 و ........ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ فقط دوست دارم برم به آبان 87 و ........ آبان 87 چه خبر بود دوست جون؟؟؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده