fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اگر من به فضای بیشتری نیاز داشته باشید و یا می خواهم تنها باشم او این رفتارم را طرد شدگی تلقی نکرده و دلگیر نمی شود. 1 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دوست خوب بعضی بدی هایم را تحمل می کند لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ Atre Baroon عزیز و انتخاب دوستان برتر در این لحظه : زهرا (پرتو)...فرانه ( ولنتاین)...هیلدا به دوستان برتر عطربارون عزیز تبریک میگم و برای همه شون آرزوی شادی و تداوم زیباترین دوستی ها را دارم :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یکی خانومو توجیح کنه موضوع تایپیک چیه 7 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی نظر او را در مورد مسئله ای جویا شوم با جان و دل و صادقانه نظرات و عقاید خودش را در اختیار قرار می دهد و حتی اگر گاهی به نصایحش عمل نکنم ناراحت نمی شود. لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ وی با من می خندد ......ونیزگریه می کند ................ لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ وی اجازه نمی دهد کسی پشت سرم و در غیاب من بد گویی کند و به دفاع از من خواهد پرداخت. لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من را به کارهای مثبت و رشد دهنده کمک میکند ودر پیشرفت کار تشویقم خواهد کرد لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ::: شیـــما ::: که 6-7 ساله بهترین دوستمه از کسایی هم که اینجا آشنا شدم سحر نایت گیرل عزیز مهدی عابدی خان و ستاره انجمن ، هیلدا البته دوستان دیگه هم پیدا کردم ولی با این 3 نفر صمیمی تر شدم 6 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دوستای زیادی هستن که حضور خیلیاشون مهم و تاثیر گذار بوده واسم... اما ... pesar mashhadi... یه دونه داداشیمه و بی نظیره... تو خیلی زمینه ها کمکم کرد...واقعا تکه... واسه توصیف خوبیش هرچی بگم کم گفتم Eng.MHSN خیلی خیلی دوست و راهنمای خوبیه... Mohammad.A یکی از دوستای با معرفت... hamid.cfd خیلی دوست مهربونیه... 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ mini sepide.mt ven000s ممد ادمینان artiiiist شیما مهندس خوش فکر حمید سی اف دی افسانه متین گیمر میلاد 68 آقا مهرداد از جمله دوستان برتر hamid_shahrsaz عزیز که ما نیز به دوستی این عزیزان افتخار میکنیم و من بنوبه خودم انتخای شایسته این عزیزان را طرف خودم و حمید عزیز به تک تک شان تبریک عرض میکنم. :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ کور شدم انقدر صفحه رو نبرید جلو متاسفانه من نمیتونم اسم یک نفر رو به عنوان دوست بیارم چون همه دوستان من هستند...همه... تشکراز کسانیکه این حقیر رو دوست خود میدانند 7 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ هیچ گاه من را نزد دیگران خرد و تحقیر نکرده بلکه به من احترام می گذارد و در حضور دیگران سخن حق را گوید والسلام لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ شیما , سحر نایت گیرل , مهدی عابدی عزیزو ستاره انجمن ، هیلدا از جمله دوستان برتر el - roman عزیزمون معرفی شدند که ضمن عرض تبریک به این عزیزان برای تداوم دوستی هاشان هم دعا میکنیم. با تبریک مجدد :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ امیر ( Amir 14 ) چون علاوه بر اینجا تو دنیای واقعی هم دوست های بسیار صمیمی هستیم ! تو دنیای مجازی هم : امید pesare irani و زهرا Setiya 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ pesar mashhadi., Eng.MHSN , Mohammad.A , hamid.cfd برگذیده شده از سوی anooshe عزیز بعنوان دوستان برتر .من هم به سهم خودم انتخاب شایسته این عزیزان را از سوی انوشه گرامی , تبریک عرض میکنم و برای این عزیزان ارزوی شادی و تداوم بهترین دوستی ها را دارم. :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یکی خانومو توجیح کنه موضوع تایپیک چیه :ws28: کلا نوشته هاشو نادیده بگیر خودتو بکشی هم نمی فهمه 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ امیر ( Amir 14 ) , امید pesare irani و زهرا Setiya انتخاب شده از طرف ESI-72 عزیز بعنوان دوستان برتر . این انتخاب رو تبریک میگم و براتون آرزوی شادی و سلامتی و موفقیت دارم. :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اکثرا چند نفر گفتن اما من فقط یه نفر اضافه می کنم maryam_alien m_archi 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ابوذر و عابدی و کیوان و oldouz.a که از قبل باهاشون بودن و جز بهترین دوستام. از کسایی هم که تو خود انجمن باهاشون آشنا شدم خیلیا هستن که حالا چندتاشونو میگم فقط peyman spow s.f anooshe frnzt mahnaz.d setare.blue 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده