آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خوب دوستای خوب زیادی تو انجمن دارم که همشون برام عزیزن و توی یک تاپیک دیگه بود اسم خیلیاشون رو نوشتم ولی اگه بخوام یک نفر رو بگم مینا یا همون آرتیست رو انتخاب میکنم.... 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ راستش حیفم اومد اسم بعضی از دوستان رو نیارم محمدرضا سارا افشار سارا (polaris) نازنین (nazfar) سجاد فیلابی سفید برفی سکوت و... خیلــی ممنــونم حـامد عزیــــز الان نمی دونم چـرا،ولـی یاد این شعر افتـادم: یادت می آید؟ بابا می گفت: آن روزها که بچه بودیم کفش و لباسمان را بزرگتر می خریدند تا برای روز مبادا هم جان دهند یعنی روزهای استخوان ترکانی! امروز اما تو استخوان ترکانده ای! لباس دل تنگ است پس چرا خدا به فکر مبادای دل نبود؟ 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ آقا نظرت چیه یه بار کل اعضای فعال رو بنویسی خیال همه رو راحت کنی؟ در اصل همه اعضاء خوب و مهربون و دوست داشتنی اند. این مدل تنها فرقش اینه که معلوم میکنه چه کسی کدام دوستشو بیشتر از همه دوست داره. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ آریوبرزن عزیز آرتیست رو بعنوان برترین دوست انتخاب کرده. من هم این انتخاب رو به Artist عزیز تبریک میگم. 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ برترین دوستان Hosein.T که ایشون معرفی کرده عبارتند از : zzahra ، Pari daryayi ، M_Archi و سمندون من هم این انتخاب رو به همه این عزیزان تبریک میگم. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ در این بخش از پیامم میخوام از دوست عزیزم هادی ناصح که بیشترین حمایت و تشویق و تشکر را از همه دوستان بعمل آورده اند از صمیم قلب تشکر کنم. :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ زیبا ترین پیام این تاپیک که توسط دوستمون :icon_gol:polaris عزیز به اعضاء هدیه شده : یادت [/url]می آید؟ بابا می گفت: آن روزها که بچه بودیم کفش و لباسمان را بزرگتر می خریدند تا برای روز مبادا هم جان دهند یعنی روزهای استخوان ترکانی! امروز اما تو استخوان ترکانده ای! لباس دل تنگ است پس چرا خدا به فکر مبادای دل نبود؟ 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ با سپاس فراوان از همه دوستان این تاپیک را در همینجا به پایان میبرم و از همه عزیزانی که در این تاپیک شرکت داشتند کمال تشکر را دارم. :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: پایدار باد دوستیهای همه اعضاء انجمن نو اندیشان 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ به درخواست استارتر بسته شد ممنون از شرکت شما دوستان. 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده