آریوبرزن 13988 ارسال شده در 3 آبان، 2011 خوب دوستای خوب زیادی تو انجمن دارم که همشون برام عزیزن و توی یک تاپیک دیگه بود اسم خیلیاشون رو نوشتم ولی اگه بخوام یک نفر رو بگم مینا یا همون آرتیست رو انتخاب میکنم.... 6
*Polaris* 19606 ارسال شده در 3 آبان، 2011 راستش حیفم اومد اسم بعضی از دوستان رو نیارم محمدرضا سارا افشار سارا (polaris) نازنین (nazfar) سجاد فیلابی سفید برفی سکوت و... خیلــی ممنــونم حـامد عزیــــز الان نمی دونم چـرا،ولـی یاد این شعر افتـادم: یادت می آید؟ بابا می گفت: آن روزها که بچه بودیم کفش و لباسمان را بزرگتر می خریدند تا برای روز مبادا هم جان دهند یعنی روزهای استخوان ترکانی! امروز اما تو استخوان ترکانده ای! لباس دل تنگ است پس چرا خدا به فکر مبادای دل نبود؟ 7
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 آقا نظرت چیه یه بار کل اعضای فعال رو بنویسی خیال همه رو راحت کنی؟ در اصل همه اعضاء خوب و مهربون و دوست داشتنی اند. این مدل تنها فرقش اینه که معلوم میکنه چه کسی کدام دوستشو بیشتر از همه دوست داره. 4
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 آریوبرزن عزیز آرتیست رو بعنوان برترین دوست انتخاب کرده. من هم این انتخاب رو به Artist عزیز تبریک میگم. 5
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 برترین دوستان Hosein.T که ایشون معرفی کرده عبارتند از : zzahra ، Pari daryayi ، M_Archi و سمندون من هم این انتخاب رو به همه این عزیزان تبریک میگم. 3
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 در این بخش از پیامم میخوام از دوست عزیزم هادی ناصح که بیشترین حمایت و تشویق و تشکر را از همه دوستان بعمل آورده اند از صمیم قلب تشکر کنم. :icon_gol: 6
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 زیبا ترین پیام این تاپیک که توسط دوستمون :icon_gol:polaris عزیز به اعضاء هدیه شده : یادت [/url]می آید؟ بابا می گفت: آن روزها که بچه بودیم کفش و لباسمان را بزرگتر می خریدند تا برای روز مبادا هم جان دهند یعنی روزهای استخوان ترکانی! امروز اما تو استخوان ترکانده ای! لباس دل تنگ است پس چرا خدا به فکر مبادای دل نبود؟ 6
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 با سپاس فراوان از همه دوستان این تاپیک را در همینجا به پایان میبرم و از همه عزیزانی که در این تاپیک شرکت داشتند کمال تشکر را دارم. :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: پایدار باد دوستیهای همه اعضاء انجمن نو اندیشان 8
ارسال های توصیه شده