Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها کی سنگ صبور تونه و باهاش راحت درد دل میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من کلا با کس خاصی درد و دل نمیکنم چون حرفمو کسی نمیفهمه معمولا. ولی خوب بعضی از حرفامو به دوستام میگم مثلا به مرتضی و مصطفی و علی. ولی خوب بیشتر با خدا درد و دل میکنم. 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ مادرم.. که هربار با دیدنم ذره ذره اب میشه.. و این حسشو من درک میکنم حتی هیچ وقت لبخندش از لبانش نیفتاده... 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ متكام ! متكا ميدونيد چيه ؟؟ 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ معمولا هیشکی ولی گاهی وقتا تا چند وقت پیش یکی از دوستام بود که اونم دیگه از دست رفت :| الان دارم فکرمو رو سگ یا گربه متمرکز میکنم. جوابن به نظرم! 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ خاله کوچکم همه ی حرفامو به اون میگم 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ من کلا با کس خاصی درد و دل نمیکنم چون حرفمو کسی نمیفهمه معمولا.ولی خوب بعضی از حرفامو به دوستام میگم مثلا به مرتضی و مصطفی و علی. ولی خوب بیشتر با خدا درد و دل میکنم. از یه سال پیش تا حالا فقط با عشقم درد و دل می کنم.اصلا هرچی میگم بدجور میفهمه و کمک میکنه،اصلا معجزه میکنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اخی در عوض من فقط اذیتش میکنم،خب وظیفمه :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ باخدا.... شبا بینمون فقط بالشم که اشکام میوفته روش .... تنها کسی که از حرفام سوءاستفاده نمیکنه...درکم میکنه...میزاره تا آخر هرچی تو دلمه بگم بهش و سبک بشم... عاااااشقشم تنها کسم...خداجونم... 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ دوست ... نه دوست ، دوست ( یعنی دوست واقعی ) گاهی بقول بلک متکا یا در و دیوار 5 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ با جیجو موافقم با خدا ، توی این دلم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ ای بابا سنگ پا زیاد دارم ولی صبور ای بابا 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ گاهی اوقات توو دلم با خدا حرف میزنم بعضی وقتها هم توو یادداشت های گوشیم برا خدا مینویسم ولی اونروزی دفتر خاطرات خریدم میخوام دیگه به جای گوشی،توو اون بنویسم:hapydancsmil: خدا به حرف آدم گوش کنه بسه دیگه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ گاهی اوقات توو دلم با خدا حرف میزنم بعضی وقتها هم توو یادداشت های گوشیم برا خدا مینویسمولی اونروزی دفتر خاطرات خریدم میخوام دیگه به جای گوشی،توو اون بنویسم:hapydancsmil: خدا به حرف آدم گوش کنه بسه دیگه مجبورم نقل قول بگیرم دیگه آفرین مرسی همینه بقیه وللش 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ مامانم و دوستم بهار و عشقم پ ن: خدایا شکرت چقد آدم هست به حرف من گوش میدنااا 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ تا چندوقت پيش با دوستاي صميميم(يكي دونفرن البته) امايه سالي ميشه با خودم فقط خودمممممممممممم آخه ......... اينجوري بهتره 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ تا حالا لازم نشده پ با کی میشینی غیبت میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ پ با کی میشینی غیبت میکنی؟ غیبت بحثش جداس، البته غیبت کار دختراس ولی خب ما پسرا هم غیر مستقیم یه چیزایی میگیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده