The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ Gunner & Phoenix Amir 14 & Esi-72 When a Phoenix come together with a Gunner Who will stop them Wait for Phenoms 3 لینک به دیدگاه
سالار یارمهدوی 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اگه همگروهی نیافتیم چه شود؟باری خودمان و خودمان تواند بود؟! 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من هم گروهی دارم ولی نیومده سایت ببینم می خواد شرکت کنه یا نه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ جمعیت زیاده منم شاید از داوری اومدم کنار اومدم مسابقه سوسکتون کنم :4chsmu1: من تک ، شما همه 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ هنوزم کسی هست بخواد با Specific men مبارزه کنه؟! keyvan64/Neutron 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ هنوزم کسی هست بخواد با Specific men مبارزه کنه؟! میخوای یه دیدار تدارکاتی بدیم با هم؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تنها تیمی که تا الان آماده شده: تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa و ؟؟؟ : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل () : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: ؟؟؟: اعضا :خانوم بهار و peyman2133 تیم هفتم: ؟؟؟: اعضا:pianist و mahnaz.d تیم هشتم: ؟؟؟: اعضا:آرانوس و alismartset تیم نهم : جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M تیم دهم: Gunner & Phoenix : اعضا : Esi-72 و Amir 14 : تیم یازدهم: ؟؟؟ اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo Viola odorota elahe.elahe2 Ssara vahid2007 ven000s_68 nazfar hamid_shahrsaz Atre Baroon خانوم بهار from_hell مهندس خوش فکر unique1366 yasi * m p mehdi q *ملینا* mohamad_rs سالار یارمهدوی atusa اونایی که تیم تشکیل ندادن، می تونن به همدیگه پیشنهاد بدن تو پروفایل و باهمدیگه هم تیمی بشن 16 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ دور اول که منو ترمه اول شدیم چرا مرحله بعدش شروع نشد هیچوقت؟؟ منم هستم، ولی همگروهی نداررررررررم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ دور اول که منو ترمه اول شدیم چرا مرحله بعدش شروع نشد هیچوقت؟؟ شادمهر و پلاریس اول شدند من و فرانه دوم شدیم مهناز و همتیمشو با ممد ادمین و هیلدا سوم شدند 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشنوم صداهاتونو ... Just Specific men 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چه تبلیغاتی می کنن برای خودشون :w00: ما که نیاز به تبلیغ نداریم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ شما هم خاص شوید. عضویت در گروه طرفداران آقایان خاص. 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ این همه تبلیغ نکنید آخرش نتیجه نمیگیرید ضرر می کنیدا 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشنوم صداهاتونو ... Just Specific men بدو بدو سمعک جفتی 1000 تومان آتیش زدم به مالم 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ بدو بدو سمعک جفتی 1000 تومان آتیش زدم به مالم جا این کارا بیا طرفدار ما شو... :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ جا این کارا بیا طرفدار ما شو... :vahidrk: ای کلک می خوای از اسم قاصدک برای گروهت استفاده کنی؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خوب تمرین کنیدااااااااا ... :icon_pf (95): این سری هم کاپ واسه ماست !! :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خدای قدرت، تولکاس(TULKAS) و بانوی شهرت، یکتا مـ..........(YEKTA.M) در جریان :ws50: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده