میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اسپانسر مسابقه هر فیلم 990 تومن :w73: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ "گروه" خاص رو نمیدونم..شاید بتونی شکست بدی اما "آقایان" خاص قطعاً شکست ناپذیرن :there: ماشالله به این اعتماد به نفس:w73: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ یکی ازون فیلمای ترک 3 بزاریم هواستون پرت میشه ما برنده میشیم ما با ترک 3 انرژی میگیریم! 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ما با ترک 3 انرژی میگیریم! اتفاقا چون انرژی میگیرین مجبورین تا ترک 10 نگاه کنین هواستون پرت میشه 4 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ گروه 2نفره كم نيس...؟ اعلام آمادگي كنم...؟! 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ pianist , mahnaz.d خودتونو آماده کنید رقابت سختی در پیش دارید... ما به کمتر از اولی راضی نمیشیم... سعیتونو بکنید شاید معجزه بشه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا چون انرژی میگیرین مجبورین تا ترک 10 نگاه کنین هواستون پرت میشه ترک 10 نههههه ترک 10 کهریزکه! :mpr: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ معجزه کیلو چنده ؟ من خودم معجزه دارم... :jawdrop: راستی بزودی نام گروه و لوگوی مخصوصش هم معرفی میشه... 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ گروه 2نفره كم نيس...؟ اعلام آمادگي كنم...؟! نه بابا...زیاد هم هست نه اعلام نکن فعلا...صبر کن چند لحظه حالا اعلام کن 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ مثل اینکه ظرفیت تکمیله، وقتش هم مناسب نیست ... ولی مشتاقانه منتظر نتایج خواهیم بود ... :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا...زیاد هم هست نه اعلام نکن فعلا...صبر کن چند لحظه حالا اعلام کن ولي اگه حداقل سه تايي ميشد بهتر بودا... بيا اينم اعلام آمادگي...:167: داورم داوراي قديم...:w00: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا..... بی پارتنری هم بد دردیه:there: اگه پیدا شد که میشرکتم.....اگه نه :there: آقا نمیشه تنهایییییی؟؟؟؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ منم هستما ... هم تیمی هم میارم . فعلا دارم دنبال نفر میگردم:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا..... بی پارتنری هم بد دردیه:there: اگه پیدا شد که میشرکتم.....اگه نه :there: آقا نمیشه تنهایییییی؟؟؟؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ partow می خوای نتیجه رو بهت بگم خیالت راحت بشه؟ گروه قاصدک اول میشه حالا دیگه می تونی بری به کارات برسی 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا..... بی پارتنری هم بد دردیه:there: اگه پیدا شد که میشرکتم.....اگه نه :there: آقا نمیشه تنهایییییی؟؟؟؟:JC_thinking: 10 نفری هم حریف نمیشی می خوای تکی شرکت کنی؟ 3 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ منم هستم..البته اطلاعات من خیلی کمه..:دی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ سعیتونو بکنید شاید معجزه بشه شمام همین طور 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده