bpcom 10070 ارسال شده در 9 آبان، 2011 رایگان!!؟؟؟ کمتر حساب میکنم, اما تو مسابقه طرف ما باش من این مسابقه رو قبول ندارم اینا دارن داور رو میخرن 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 آبان، 2011 متاسفانه داداش جولزم دیشب اعلام کرد دیگه واقعا نمیخواد بیاد گروهمونو کنسل کنید تیم [/url]نوزدهم: تیم جولز و جولی : اعضا: Z!ZA و RAPUNZEL : 3
partow 25305 ارسال شده در 9 آبان، 2011 متاسفانه داداش جولزم دیشب اعلام کرد دیگه واقعا نمیخواد بیاد گروهمونو کنسل کنید تیم [/url]نوزدهم: تیم جولز و جولی : اعضا: Z!ZA و RAPUNZEL : خب یه همگروهی دیگه پیدا کن ... اینکه ناراحتی نداره ... :icon_pf (34): 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 آبان، 2011 خب یه همگروهی دیگه پیدا کن ... اینکه ناراحتی نداره ... :icon_pf (34): ناراحتیم از رفتن داداشمه نه شرکت در مسابقه... نه دیگه نمیخوام شرکت کنم... :flowerysmile: 2
Artaria 13629 ارسال شده در 9 آبان، 2011 واسه منم طراحی کن...با مفهوم گروه یه نفره گروه یه نفره میشه مگه؟ اگه میشه منم میخوام تهنا باشم 1
میلاد 24047 ارسال شده در 9 آبان، 2011 گروه یه نفره میشه مگه؟ اگه میشه منم میخوام تهنا باشم شما چه تفاهمی داین با هم با هم باشین دیگه 2
yasi * m 5032 ارسال شده در 9 آبان، 2011 شما چه تفاهمی داین با هم با هم باشین دیگه خوب چرا تکی نمیشه؟؟ چه فرقی میکنه واسه شما؟؟ واسه بقیه هم که بهتره 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 9 آبان، 2011 این لوگو ب فروش میرسه بدو بیااااا همین یکی مونده هر کی بر میداره اسم گروهشم بذاره کلاغی کفتری چیزی
میلاد 24047 ارسال شده در 9 آبان، 2011 خوب چرا تکی نمیشه؟؟ چه فرقی میکنه واسه شما؟؟ واسه بقیه هم که بهتره چون از اولش ادمینو گفت 2 نفره چه کاریه تک نفره؟ حالا اگه میگفت تیم ها تک نفره باید باشه میومدید میگفتید ما میخوایم 2 نفره باشیم 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2011 تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz : تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa وnazfar : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: تیم Smart Team : اعضا:آرانوس و alismartset : تیم هفتم : تیم جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M : تیم هشتم: تیم Gunner & Phoenix : اعضا :Esi-72 و Amir 14 : تیم نهم: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz : تیم دهم: تیم p MEHDI & MEHDI q : اعضا: p mehdi q و SH E I KH تیم یازدهم: تیم killers : اعضا: مهندس خوش فکر و sefid barfi : تیم دوازدهم: تیم Rahzan : اعضا: Rahm@n و zahra22 تیم سیزدهم: تیم صف شکنان قزوین : اعضا: MohammadReza وArtiiist : تیم چهاردهم: تیم پیشگامان : اعضا:Viola odorota و omid vakili تیم پانزدهم: تیم سایه های قزوین : اعضا:bpcom و goddess_s : تیم شانزدهم: تیم suigeneris : اعضا: SIMooRGH.M و unique1366 : تیم هفدهم: تیم raybod : اعضا: sahar68 و from_hell : تیم هجدهم: تیم Qızıl Qartallar : اعضا: vahid88 و Günə Baxan : تیم نوزدهم: ؟؟؟ 7
yasi * m 5032 ارسال شده در 9 آبان، 2011 چون از اولش ادمینو گفت 2 نفرهچه کاریه تک نفره؟ حالا اگه میگفت تیم ها تک نفره باید باشه میومدید میگفتید ما میخوایم 2 نفره باشیم نخیر... من میگم هم تک نفره باشه هم دونفره، واسه اونایی که پارتنر مورد نظرشونو موجود نیست!!!.....مشکلی هم واسه کسی پیش نمیاره اگه تک نفره بود ، گروه دونفره نباید تشکیل میشد چون به تک نفره ها ظلم میشد....ولی الان نه:mornincoffee: 1
ارسال های توصیه شده