آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اینم اسم و لوگوی تیم هشتم تیم هشتم: اعضا:آرانوس و alismartset نام: Smart Team اینم لوگو: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ خب دوستان من بعلت مسدومیت از مسابقات انصراف میدم حالا اگه همگروهی من (مهناز دی ) مایل بود کسی رو کسی رو انتخاب میکنه خودش 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ خب دوستان من بعلت مسدومیت از مسابقات انصراف میدم حالا اگه همگروهی من (مهناز دی ) مایل بود کسی رو کسی رو انتخاب میکنه خودش مسدومیت یا ترس از باخت زودرس؟؟؟:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ قبول نیست یکی هم تیمی من جولز (امین Z!ZA)رو اذیت کرده فراری داده :w821: من الان بدون جولز چیکار کنم:w963: داداش دوقلوم رفت :w821: جولی که تنهایی نمیتونه مسابقه بده:w821: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ قبول نیست یکی هم تیمی من جولز (امین Z!ZA)رو اذیت کرده فراری داده :w821:من الان بدون جولز چیکار کنم:w963: داداش دوقلوم رفت :w821: جولی که تنهایی نمیتونه مسابقه بده:w821: دومین تیم انصراف داده 1 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من و دوست عزیزم Günə Baxan هم هستیم. اسم گروه و بقیه موارد رو هم به زودی میگم. پيرو اطلاع قبلي، نام تيم اعلام ميشود: نام تيم: Qızıl Qartallar لوگوي تيم: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مسدومیت یا ترس از باخت زودرس؟؟؟:4chsmu1: واژه ی باختن تو لغتنامه ما وجود نداره... :4chsmu1: همون مسدومیت. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مسدومیت نیست :icon_pf (34): مصدومیت تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz : تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa وnazfar : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: تیم Smart Team : اعضا:آرانوس و alismartset : تیم هفتم : تیم جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M : تیم هشتم: تیم Gunner & Phoenix : اعضا :Esi-72 و Amir 14 : تیم نهم: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz تیم دهم: تیم p MEHDI & MEHDI q : اعضا: p mehdi q و SH E I KH تیم یازدهم: تیم killers : اعضا: مهندس خوش فکر و sefid barfi : تیم دوازدهم: تیم Rahzan : اعضا: Rahm@n و zahra22 تیم سیزدهم: تیم صف شکنان قزوین : اعضا: MohammadReza وArtiiist : تیم چهاردهم: تیم پیشگامان : اعضا:Viola odorota و omid vakili تیم پانزدهم: تیم سایه های قزوین : اعضا:bpcom و goddess_s : تیم شانزدهم: تیم suigeneris : اعضا: SIMooRGH.M و unique1366 : تیم هفدهم: تیم Dictators : اعضا: Atre Baroon و bahram_first007 تیم هجدهم: تیم raybod : اعضا: sahar68 و from_hell : تیم نوزدهم: تیم جولز و جولی : اعضا: Z!ZA و RAPUNZEL : تیم بیستم: تیم Qızıl Qartallar : اعضا: vahid88 و Günə Baxan : تیم بیست و یکم: ؟؟؟ اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo elahe.elahe2 Ssara vahid2007 yasi * m *ملینا* mohamad_rs سالار یارمهدوی atusa میهن ساز shirin.agro عاطفه صادقیان 13 لینک به دیدگاه
alismartset 116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اینم اسم و لوگوی تیم هشتم تیم هشتم: اعضا:آرانوس و alismartset نام: Smart Team اینم لوگو: به به کی اسم تیم قهرمان رو اینجا نوشته؟! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ [FLASH=width=120 height=120] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).swf[/FLASH] 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بیست تیم .... اینهمه کاربر شکست واسه بعضیا چه دلهره آوره 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ و ما نیز هم انصراف خود را اعلام میکنیم!!! 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ این هم لوگوی تیم قهرمانان! 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ این هم لوگوی تیم قهرمانان! لوگوتون به قهرمانا نمیخوره بگی نگی مثل کسایی شدید که با کلی زور زدن تونستن فقط تو جدول خودشونو نگه دارند و شقوط نکنند 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ لوگوتون به قهرمانا نمیخورهبگی نگی مثل کسایی شدید که با کلی زور زدن تونستن فقط تو جدول خودشونو نگه دارند و شقوط نکنند :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ به به کی اسم تیم قهرمان رو اینجا نوشته؟! اسم این تیم نه تنها ایجا بلکه در جریده عالم به عنوان قهرمان ثبت شده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz : تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa وnazfar : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: تیم Smart Team : اعضا:آرانوس و alismartset : تیم هفتم : تیم جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M : تیم هشتم: تیم Gunner & Phoenix : اعضا :Esi-72 و Amir 14 : تیم نهم: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz : تیم دهم: تیم p MEHDI & MEHDI q : اعضا: p mehdi q و SH E I KH تیم یازدهم: تیم killers : اعضا: مهندس خوش فکر و sefid barfi : تیم دوازدهم: تیم Rahzan : اعضا: Rahm@n و zahra22 تیم سیزدهم: تیم صف شکنان قزوین : اعضا: MohammadReza وArtiiist : تیم چهاردهم: تیم پیشگامان : اعضا:Viola odorota و omid vakili تیم پانزدهم: تیم سایه های قزوین : اعضا:bpcom و goddess_s : تیم شانزدهم: تیم suigeneris : اعضا: SIMooRGH.M و unique1366 : تیم هفدهم: تیم Dictators : اعضا: Atre Baroon و bahram_first007 تیم هجدهم: تیم raybod : اعضا: sahar68 و from_hell : تیم نوزدهم: تیم جولز و جولی : اعضا: Z!ZA و RAPUNZEL : تیم بیستم: تیم Qızıl Qartallar : اعضا: vahid88 و Günə Baxan : تیم بیست و یکم: ؟؟؟ اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo elahe.elahe2 Ssara vahid2007 yasi * m *ملینا* mohamad_rs سالار یارمهدوی atusa میهن ساز shirin.agro عاطفه صادقیان آقا من میخوام تکی باشم:w00: خب نمیشه تکی باشی. این همه بچه ها هستن. یه پیشنهاد بهشون بده دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده