Cannibal 3349 ارسال شده در 2 آبان، 2011 :zadan: داداش برو پارتنر خودتو بزن. یادت نره که پارتنر یکتا، تولکاسه ها .:167::167::167: 1
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 آبان، 2011 داداش برو پارتنر خودتو بزن. یادت نره که پارتنر یکتا، تولکاسه ها .:167::167::167: پـــــــــــــــخخخخخخخ 1
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 آبان، 2011 خب این چه جور مسابقه علمیه وقتی نت و گوگل زیر دستمونه؟ زیاد وارد جزئیاتش نشو اصل اینه که دور هم با هم کل کل کنیم 1
Cannibal 3349 ارسال شده در 2 آبان، 2011 نکن ترسیدم.:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 آبان، 2011 آقا همینجا باید اعلام کنیم که با کی همگروه هستیم؟! پ ن پ برین سر کوچتون داد بزنین!:4chsmu1: 6
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 آبان، 2011 مگه شک داری؟؟؟ نه یقین داریم که نمی یاری!:persiana__hahaha::persiana__hahaha: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 نه یقین داریم که نمی یاری!:persiana__hahaha::persiana__hahaha: مسابقه رو شروع کنید دیگه؛ بعضی ها رفتن تو توهما
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 آبان، 2011 مسابقه رو شروع کنید دیگه؛ بعضی ها رفتن تو توهما کی رو می گی؟ ونوس و می گی؟:4chsmu1: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 کی رو می گی؟ونوس و می گی؟:4chsmu1: عههههه ؛ تابلوئه که ،goddess دیگه؛
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) ven000s_68, Eng.MHSN, hamid_shahrsaz
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 آبان، 2011 عههههه ؛ تابلوئه که ،goddess دیگه؛ میدونم باورش برات سخته ولی چاره ای جز پذیرفتنش نداری عسیسم! باشه دلم واست سوخت بهت اجازه میدم شما دوم بشی! با بقیه صحبت میکنم در موردش! 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 میدونم باورش برات سخته ولی چاره ای جز پذیرفتنش نداری عسیسم!باشه دلم واست سوخت بهت اجازه میدم شما دوم بشی! با بقیه صحبت میکنم در موردش! واااااااای عزیزم؛ چقدر تو مهربووووونی، من به یه همچین رقیبایی افتخار میکنم, خیلی خوبه که تو توهماتت مارو دوم فرض کردی حالا اشکال نداره فعلا خودتونو میتونی اول ببینی اما زیاد باور نکنش؛ وقتی آخر شدی ممکنه دچار صدمات روحی شی؛ من برات نگرانم
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 آبان، 2011 واااااااای عزیزم؛ چقدر تو مهربووووونی، من به یه همچین رقیبایی افتخار میکنم, خیلی خوبه که تو توهماتت مارو دوم فرض کردی حالا اشکال نداره فعلا خودتونو میتونی اول ببینی اما زیاد باور نکنش؛ وقتی آخر شدی ممکنه دچار صدمات روحی شی؛ من برات نگرانم به قول پارتنرم که نمیدونم از قول کی گفته ... شب دراز است و قلندر بیدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار! 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 به قول پارتنرم که نمیدونم از قول کی گفته ...شب دراز است و قلندر بیدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار! موااااااااااااافقم ؛ شب دراز است و قلندر بیدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار
bpcom 10070 ارسال شده در 2 آبان، 2011 واااااااای عزیزم؛ چقدر تو مهربووووونی، من به یه همچین رقیبایی افتخار میکنم, خیلی خوبه که تو توهماتت مارو دوم فرض کردی حالا اشکال نداره فعلا خودتونو میتونی اول ببینی اما زیاد باور نکنش؛ وقتی آخر شدی ممکنه دچار صدمات روحی شی؛ من برات نگرانم خوب افتادی به کار تغییر نقل قول خجالتی ، شرمی ، حیایی حمید بیا به این پارتنرت یاد بده عوض کردن نقل قول دیگران حکمش چیه ؟ 1
ارسال های توصیه شده