Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام =====>> :ws47: ای ولللل به آجی یکتای خودم خیلی خلاقیت داره بچه :ws47: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ از همین الان معرفی میکنم تیم برنده رو : جریـــــــــــان خدای قدرت، تولکاس(TULKAS) و بانوی شهرت، یکتا مـ..........(YEKTA.M) در جریان :ws50: به افتخارشون :w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14: :shad: :626gdau: :shad: :626gdau: :shad: :626gdau: :shad: :626gdau: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ :ws47: ای ولللل به آجی یکتای خودم خیلی خلاقیت داره بچه :ws47: خیلی بد کار کرده؛ سر به تنه نمیخوره لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی بد کار کرده؛ سر به تنه نمیخوره دیگه امکاناتش در همین حد بوده مهم خلاقیتشه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ دیگه امکاناتش در همین حد بوده مهم خلاقیتشه هیییییییییییی کاش آجیه منم اینجا بود لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ باز نمیتونم نقل قول بگیرم:icon_pf (34): غصه نخور ونوس! خودمون 2 تا همه رو شکست میدیم:ws50: 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی بد کار کرده؛ سر به تنه نمیخوره ببخشیدا ولی سرش که از شما بوده و تنش از یارت. پارتنر من عالی کار کرده. 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشیدا ولی سرش که از شما بوده و تنش از یارت. پارتنر من عالی کار کرده. :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ Bernabeo Viola odorota elahe.elahe2 Ssara vahid2007 Atre Baroon خانوم بهار from_hell unique1366 yasi * m *ملینا* mohamad_rs سالار یارمهدوی atusa bahram_first007 میهن ساز اینا که اسمشون اینجاست ،هم تیمی از آسمون نمیادا:4chsmu1:خودتون باید از بین همینا پیدا کنید 8 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من که گفتم هم گروهیم امید وکیلی اسم گروه هم پیشگامانه 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ ریز می بینمتون :banel_smiley_90: برین کنار 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ اگه گذاشتن یه مسابقه ی پاک برگزار شهمهرداد بخار نداره به هیچ وجه نگران نباشید کنسرو اعتماد به نفس باز اعلام وجود کردی شوما؟:4chsmu1: تو مسابقه قبلی که نداشتنن فتوشاپ و بهانه کردی اینجا دیگه نمیتونه بهانه بیاریا! تحلیل شخصیت من خوشم میاد از استفاده مفیدی کی از پستت میکنی!:persiana__hahaha: خودتونم ریز میبینیم این ک سایه هاتونه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ما که کلا شوما رو نمی بینینم! خودتو دیدی سلام منم بهش برسون!:persiana__hahaha: به خبری که هم اکنون خبر گذاری ها اعلام کردند توجه فرمایید به اطلاع میرساند که گروه قدرتمندی از قزوین با حضورش در مسابقه همه حاضران را در بهت و وحشت فرو برد... گروه سایه های قزوین : goddess_s & bpcom لوگو رو کیف میکنیننننننننننننن؟ رو دستشو ندیدم هنو!!!! 8 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ منو افسانه هم تیم میدیم ب زودی 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/group.php?groupid=106 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ اسامی گروها رو بنویسین ببینیم کی به کیه! میخوام ببین چند تا رقیب داریم! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa وnazfar : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: ؟؟؟: اعضا :خانوم بهار و peyman2133 تیم هفتم: ؟؟؟: اعضا:pianist و mahnaz.d تیم هشتم: ؟؟؟: اعضا:آرانوس و alismartset تیم نهم : تیم جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M : تیم دهم: تیم Gunner & Phoenix : اعضا :Esi-72 و Amir 14 : تیم یازدهم: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz تیم دوازدهم: تیم p MEHDI & MEHDI q : اعضا: p mehdi q و SH E I KH تیم سیزدهم: تیم killers : اعضا: مهندس خوش فکر و sefid barfi : تیم چهاردهم: تیم Rahzan : اعضا: Rahm@n و zahra22 تیم پانزدهم: تیم صف شکنان قزوین : اعضا: MohammadReza وArtiiist : تیم شانزدهم: ؟؟؟ : اعضا:Viola odorota و omid vakili تیم هفدهم: تیم سایه های قزوین : اعضا:bpcom و goddess_s : تیم هجدهم: ؟؟؟ اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo elahe.elahe2 Ssara vahid2007 Atre Baroon from_hell unique1366 yasi * m *ملینا* mohamad_rs سالار یارمهدوی atusa bahram_first007 میهن ساز 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ اگه گذاشتن یه مسابقه ی پاک برگزار شهمهرداد بخار نداره به هیچ وجه نگران نباشید آره به خاطر همین بود تو تور تنگه واشیه کذایی همش پشت شاهین از ترس من قایم میشودی میخوای بگم شاهین بیاد آمارتو بریزه بیرون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده