*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خوب حذف میشن گروه دو نفرست دیگه..یهو برای جفتشون کار پیش نمیاد که 3 روز زیاده بابا...اون موقع 5 دقیقه جواب میدادیم 2 روز و 23 ساعت و 55 دقیقه بیکار بودیم عـه! نه میلاد سه روز خوبه. هر چی خاله میگه بگو چشم! 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خوب حذف میشن گروه دو نفرست دیگه..یهو برای جفتشون کار پیش نمیاد که 3 روز زیاده بابا...اون موقع 5 دقیقه جواب میدادیم 2 روز و 23 ساعت و 55 دقیقه بیکار بودیم خب یه روز واسه جواب دادن کافیه، ولی مسئله اینه که تو اون یه روز بتونن بیان سایت و وقت داشته باشن که بیان جواب بدن. وگرنه شاید الکی حذف بشن :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ی سوال فنی امروز چندم مرداده ؟ 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ باز شما 2تا پیداتون شد؟ بلـــی! 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من هم شركت ميكنم فقط ببينم كي هم گروه من ميشه ؟ !!!! 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ عـه! نه میلاد سه روز خوبه. هر چی خاله میگه بگو چشم! چشم :w00: خب یه روز واسه جواب دادن کافیه، ولی مسئله اینه که تو اون یه روز بتونن بیان سایت و وقت داشته باشن که بیان جواب بدن. وگرنه شاید الکی حذف بشن :icon_pf (34): 2 نفرن دیگه یکی کار پیش میاد اون یکی میاد جواب میده 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ پست اول ویرایش شد و داور این سری مسابقه معرفی شد. این سری میلاد به عنوان داور مسابقه هستش. به خصوص در مورد تعیین اینکه سوال تخصصی نباشه و جز سوالات عمومی باشه با میلاده. اگه سوالی رو تخصصی تشخیص بده که جز اطلاعات عمومی نمیتونه باشه، سوال حذف میشه و امتیازش به تیم حریف داده میشه و کسی حق اعتراض نداره :167: 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ 24 خیلیا واسه سری اوله که میخوان شرکت کنن هم تیمیتو معرفی کن و شرکت کن من هم تیم از کجا بیارم؟؟؟! :w821: خب پس تماشا می کنم! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ی سوال فنی امروز چندم مرداده ؟ :icon_pf (34): 9 مرداد 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چشم :w00: 2 نفرن دیگه یکی کار پیش میاد اون یکی میاد جواب میده آفــرین اون شکلک آخری چیه؟! دیگه قوانین رو عوض نکنین،مثل دفعه پیش باشه. کمتر از سه روز باشه، من و شادمهرباز شرکت نمی کنیم. 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ پست اول ویرایش شد و داور این سری مسابقه معرفی شد. این سری میلاد به عنوان داور مسابقه هستش. به خصوص در مورد تعیین اینکه سوال تخصصی نباشه و جز سوالات عمومی باشه با میلاده. اگه سوالی رو تخصصی تشخیص بده که جز اطلاعات عمومی نمیتونه باشه، سوال حذف میشه و امتیازش به تیم حریف داده میشه و کسی حق اعتراض نداره :167: من یه عدالت داور شک دارم دالور باید بین المللی باشه 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من هم تیم از کجا بیارم؟؟؟! :w821: خب پس تماشا می کنم! این همه بچه ها دارن شرکت میکنن، خیلیاشون هم تیمی ندارن. باهاشون تیم تشکیل بده دیگه. 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ پست اول ویرایش شد و داور این سری مسابقه معرفی شد. این سری میلاد به عنوان داور مسابقه هستش. به خصوص در مورد تعیین اینکه سوال تخصصی نباشه و جز سوالات عمومی باشه با میلاده. اگه سوالی رو تخصصی تشخیص بده که جز اطلاعات عمومی نمیتونه باشه، سوال حذف میشه و امتیازش به تیم حریف داده میشه و کسی حق اعتراض نداره :167: حالا واسه سوالا بیا بعدا قوانین بزاریم مثل اون موقع یکی نیاد بگه تو جزوه استاد ما اینجوری نوشته پس درسته:4chsmu1: جوابش باید قابل استناد قابل ارائه و تو دسترس همه باشه 10 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ هه...سلام.... من اومدم عدم آمادگی خودم رو اعلام کنم و برم... 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ جوابش باید قابل استناد و دسترسی باشه واسه همه جواب قابل استناد یعنی جواب تو نت؟اون هم سرچ میزنن فورا پیدا میشه، مسابقه سرچ میشه 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ این همه بچه ها دارن شرکت میکنن، خیلیاشون هم تیمی ندارن. باهاشون تیم تشکیل بده دیگه. اینجوریه؟! مرسی :flowerysmile: من هم شركت ميكنم فقط ببينم كي هم گروه من ميشه ؟ !!!! خب میخوای هم گروه هم بشییم؟؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ میوم میام ولی شوال طرح کردنش سخته راستی من هم تیم ندارم تنهام 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تنها تیمی که تا الان آماده شده: تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz تیم دوم : ؟؟؟ اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo El Roman Viola odorota pianist elahe.elahe2 Ssara afa vahid2007 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ میگم کاش تیم 5 نفره بود بیشتر کیف میداد مثل فوتسال... :4chsmu1: 11 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ به يه هم تيمي با مشخصات ذيل نيازمندم 1- خوش اخلاق 2- با سطح هوشي بالا:shad: 3- فعاليت هر لحظه و به موقع در انجمن 4- مايه دار 5- دوست داشتني:w73: 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده