SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اختلافات خانوادگیمونو نکش به انجمن زن... نه مثل اینکه باید ترک 10 رو روت اجرا کنم... وقتی یک عمر بت فخر فروشی کردم سر قهرمانی این مسابقه ادب میشی برنامه دارم بکنمت ترک 100 بلوتوثت کنم باسه مردم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ برو فینگیلی نذار بگم رفتی سراغ جادو گرا نه باو آقایون خاص دنبال چیزن فقط اونا رو چه به مسابقه اون کیوان که فکرش تو چیز میز میچرخه :icon_pf (34):اون عابدیم که نگو آخ آخ :icon_pf (34): بده باو جامو بده مردم بیخودی دلخوش نکن من شکایت دارم ... من تقاضای اخطار دارم... آقا این چه وضعشه ... توهین تا چه حد؟ خواهش می کنم رسیدگی کنید. 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ برو فینگیلی نذار بگم رفتی سراغ جادو گرا رفتم سراغشون ولی گفتن شما احتیاج به جادو ندارین اتفاقا سراغتو می گرفت می گفت به مهدی بگو پول جادو رو برداره بیاد 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی یک عمر بت فخر فروشی کردم سر قهرمانی این مسابقه ادب میشی برنامه دارم بکنمت ترک 100 بلوتوثت کنم باسه مردم اصلا این پسره کیه رفتی باهاش همگروه شدی؟ :w00: 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ میلاد این جام ه آوردی؟ !!! ببین دلبندم جام زرده هاااا اما نه مسطتیل حالا اخماتو وا کن باو ..... جام طلایی نمیخوایم ..... داور اخمو نمیخوایم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ لینک رو ببنید. نیوترون: امسال قهرمانیم. 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من شکایت دارم ...من تقاضای اخطار دارم... آقا این چه وضعشه ... توهین تا چه حد؟ خواهش می کنم رسیدگی کنید. حالا من اختلافات خانوادگی رو میکشم وسط؟ !!! داد باو اخطارو خب این گروه که با روشهای کمی ناجوانمردانه اوت شد . بقیه؟ مسابقست دیگه حلوا گه خیرات نمیکنن :gnugghender: رفتم سراغشون ولی گفتن شما احتیاج به جادو ندارین اتفاقا سراغتو می گرفت می گفت به مهدی بگو پول جادو رو برداره بیاد هه هه باو من جادوگرو آوردم کهشماها امید به زندگیتون بره بالا اصلا این پسره کیه رفتی باهاش همگروه شدی؟ :w00: حسودی؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ میلاد این جام ه آوردی؟ !!! ببین دلبندم جام زرده هاااا اما نه مسطتیل حالا اخماتو وا کن باو ..... جام طلایی نمیخوایم ..... داور اخمو نمیخوایم اخطار بود اون نقض مکرر قانون 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اوه اوه چخبره اینجا؟؟ بابا هدف اصلی تاپیک یادتون نره.... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa و ؟؟؟ : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل () : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: ؟؟؟: اعضا :خانوم بهار و peyman2133 تیم هفتم: ؟؟؟: اعضا:pianist و mahnaz.d تیم هشتم: ؟؟؟: اعضا:آرانوس و alismartset تیم نهم : تیم جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M : تیم دهم: تیم Gunner & Phoenix : اعضا :Esi-72 و Amir 14 : تیم یازدهم: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz تیم دوازدهم: تیم p MEHDI & MEHDI q : اعضا: p mehdi q و SH E I KH تیم سیزدهم: ؟؟؟ اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo Viola odorota elahe.elahe2 Ssara vahid2007 nazfar Atre Baroon خانوم بهار from_hell مهندس خوش فکر unique1366 yasi * m *ملینا* mohamad_rs سالار یارمهدوی atusa اونایی که تیم تشکیل ندادن، می تونن به همدیگه پیشنهاد بدن تو پروفایل و باهمدیگه هم تیمی بشن 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ به این میگن کاربر خوش سلیقه... به خاطر اون بلوتوثایی که واسم فرستادی 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ لینک رو ببنید.نیوترون: امسال قهرمانیم. نیوترون [/url]ادامه داد:ما با بازی زیبایی که در آبنده به نمایش خواهیم گذاشت به همگان ثابت میکنیم که تیم آقایان خاص توانایی قهرمانی در این فصل را دارد. تفسیر خبری: نیوترون اذعان میدارد که تیم آبکی در صورتی که امسال آب ندهد قهرمان خواهیم شد صدای پس زمینه تفسیر خبر: هه هه .... اوه اوه ... پوف پوف ... ادامه: به حق برخیاز مثلهای قدیمی ما بجا ذکر شده اند ... در اینجا شاهد مثل "آرزو بر گیگیلیا خجالت نیست" می افتیم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ به خاطر اون بلوتوثایی که واسم فرستادی قربونت برم. بازم خواستی، بگو تولید کنم برات بفرستم. 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اخطار بود اون نقض مکرر قانون کُری خوندن آزاد بود که !!! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خب کی مثل من بی همگروهیه:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ کُری خوندن آزاد بود که !!! واسه تیم شما نیست :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا این پسره کیه رفتی باهاش همگروه شدی؟ :w00: این پسره کیه ؟!!! این روزا همه درباره ی این پسره حرف میزنن شما چطور؟ روز مسابقه مشخص میشه این پسره کیه:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ واسه تیم شما نیست :4chsmu1: برو بینیم باووووو ناعدالتی تا کی آی مَردم .... سر تیم مارو بریدن آهاییییی این چه وضعیهههه پس دیگه باس دوتا جام به تیم ما بدین 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ آقا یه قانونی بزارید سئوالات اطلاعات عمومی باشه نه سئوالت سوپر تخصصی اطلاعات عمومی یعنی مورد سئوال شده حد اقل یک بار برای اکثر مردم رخ دهد 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ روز مسابقه مشخص میشه این پسره کیه:JC_thinking: آ ماشالا :aghosh: آخه مارو چه مسابقه با این فکلیا خو قهرمان میشیم کیفشون کوفتشون میشه هاااااا میگم باسه اینکه افسردگی نگیرن بقیه گروه ها مقام دوم رو هم بگین مثلا اول شده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده