Mohammad Aref 120452 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ سری دوم مسابقه اطلاعات عمومی هم ایشالا به زودی شروع میشه. دوستانی که سری قبلی حضور داشتن شاید بهتر با شرایط این مسابقه آشنا باشن. خوب این مسابقه همونطور که از اسمش هم معلومه محک زدن اطلاعات عمومی کاربرا هستش. مسابقه به صورت تیمی برگزار میشه. وقتی 2نفر اعضای تیم مشخص شدن اینجا اعلام آمادگی میکنن و اسم تیم خودشون هم میگن. حالا میتونن یه عکس یا لوگو هم واسه تیمشون انتخاب کنن. شرایط مسابقه: اعضای هر تیم 2 نفر می باشند که تا پایان مسابقه تغییر نخواهند کرد زمان هر مسابقه 3 روز می باشد. بعد از تعیین شدن تاریخ مسابقه، هر تیم، 3سوال از تیم مقابل می پرسه، بین دو تیم شرکت کننده، هر تیمی که بیشترین سوالات رو پاسخ بده، به عنوان برنده مسابقه اعلام میشه و به مرحله بعد صعود میکنه. در صورتی که مساوی شد، هر کدوم از دوتیم 1سوال میپرسن و فرصت پاسخگویی 24 ساعت می باشد. تیم هایی که بعد از 3 روز شرکت نکنن از دور مسابقه حذف میشن. 3سوال پرسیده شده توسط یک تیم باید در 3زمینه مختلف باشد. مثلاً پزشکی، ادبیات، شیمی در نهایت به هر یک از اعضای 4تیم برتر، 300 امتیاز، 200 امتیاز و 100 امتیاز و 50 امتیاز اهدا میشه. خوب حالا هر تیمی که 2نفرش مشخص شد بیاد اعلام کنه و اسم تیمشون هم تو همین تاپیک بگه. اگر سوال یا پیشنهادی درباره این مسابقه داشتین تو همین تاپیک بگین. هرگونه کل کل در این تاپیک مجاز می باشد. زمان و نحوه برگزاری مسابقه: مسابقه روز شنبه 22 مرداد شروع میشه. هر تیم 3تا سوال طرح میکنه و روز 22 مرداد یا یه روز قبلش سوالا رو تو تاپیکی که مخصوص سوال و جوابای مسابقه زده میشه، مطرح میکنه. و بعدش سوالایی که تیم حریفش طرح کرده رو میگیره و 3 روز فرصت داره تا سوالا رو جواب بده و جوابا رو تو تاپیک مطرح کنه. (روز 20 مرداد قرعه کشی انجام میشه و حریفا مشخص میشن) همه تیم های شرکت کننده باید روز 22 مرداد یا یه روز قبلش سوالا رو مطرح کنن. به ازای هر روز تأخیر، یه امتیاز به تیم حریف اضافه میشه. اگربعد از گذشت 3روز سوالی مطرح نشه، تیم شرکت کننده حتی اگه همه سوالا رو هم جواب بده، از دور مسابقات حذف میشه و حریفش به مرحله بعد صعود میکنه. آخرین مهلت ثبت نام در مسابقه: پایان روز 4شنبه 19 مرداد داور مسابقه: میلاد 66 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ منم فعلا هستم تا ببینم هم گروهیم هم شرکت میکنه یا نه 11 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من میخوام داور باشم نزارم مثل دفعه قبل حق کسی خورده شه :viannen_38: 14 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ منم بگردم یه همدست پیدا کنم میام... 11 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگه..3 روز زیادهههه بکنین 24 ساعت...مساوی شدن هم همون 24 ساعت :viannen_38: 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چه جالب! چرا پس من دفعه پیش نبودم!!؟؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اگه من هم راه میدین خوشحال میشم شرکت کنم. فقط تا حالا شرکت نکردم. 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خوب این مسابقه همونطور که از اسمش هم معلومه محک زدن اطلاعات عمومی کاربرا هستش. محک زدن توانایی سرچ تو گوگله:4chsmu1: شرایط مسابقه: بنویس این قوانین برای همه مرحله ها هست یا نیست؟:167: 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ 3 روز خیلی زیاد نیست؟ سری اول یه هفته بود. ولی الان تابستونه و وقت آزادتر، واسه همین 3 روز گذاشتیم. خوبه دیگه ما هستیم :banel_smiley_52: هم تیمیتو بردار بیار راستی این میلاد بهتره شرکت نکنه. سری قبل پدر ما رو در آورد، همه رو جواب میداد هرچند آخرش تو فینال از شادمهر و پولاریس شکست خورد تیمشون. 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگه..3 روز زیادههههبکنین 24 ساعت...مساوی شدن هم همون 24 ساعت :viannen_38: 24 ساعت که خیلی کمه خب شاید تو 24 ساعت یه کاری واسشون پیش بیاد نتونن اصلاً بیان سایت :icon_pf (34): چه جالب!چرا پس من دفعه پیش نبودم!!؟؟؟؟ خب این دفعه هستی دیگه برو هم تیمیتو بردار بیار و شرکت کن اگه من هم راه میدین خوشحال میشم شرکت کنم. فقط تا حالا شرکت نکردم. خیلیا واسه سری اوله که میخوان شرکت کنن هم تیمیتو معرفی کن و شرکت کن 11 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ 3 روز خیلی زیاد نیست؟ نخیــر! :w00: 9 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ راستی این میلاد بهتره شرکت نکنه. سری قبل پدر ما رو در آورد، همه رو جواب میداد هرچند آخرش تو فینال از شادمهر و پولاریس شکست خورد تیمشون. :w00: سری قبل که فینال برگزار نشد صبح از خواب پاشدم اومدم یهو دیدم نوشتین ما دوم شدیم 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من و shadmehrbaz Science Partners 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ :w00:سری قبل که فینال برگزار نشد صبح از خواب پاشدم اومدم یهو دیدم نوشتین ما دوم شدیم خب نبودین دیگه حالا داور میشی اینسری؟ 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ 24 ساعت که خیلی کمه خب شاید تو 24 ساعت یه کاری واسشون پیش بیاد نتونن اصلاً بیان سایت :icon_pf (34): خوب حذف میشن گروه دو نفرست دیگه..یهو برای جفتشون کار پیش نمیاد که 3 روز زیاده بابا...اون موقع 5 دقیقه جواب میدادیم 2 روز و 23 ساعت و 55 دقیقه بیکار بودیم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من و shadmehrbaz Science Partners باز شما 2تا پیداتون شد؟ 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نخیــر! :w00: ایشششش :thumbsdownsmiley: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خب نبودین دیگه حالا داور میشی اینسری؟ هماهنگ کرده بودیم با تیم حریف آره من داور میخوام :62izy85: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده