VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ از همه کسانی که شرکت کردن ممنونم نتیجه پس فردا اعلام میشه 10 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ از همه ی کسایی که شرکت کردن ممنونم:w71: میایم برنده ها رو اعلام میکنیم:gnugghender: نفر اول: alimec :shad::shad::shad:(همیشه پای یک مکانیکی در میان است :4564:) نفر دوم :محمد رضا مدیر تالار معدن نفر سوم: حمید شهر ساز:3384s: اما یه چیز دیگه::shad::shad::shad: نفر اول میتونه تو مسابقه ی دیگه جز داورا باشه حالا یک دو سه پارسه:2525s: پ ن : تحلیل اول alimec در مسابقه بررسی شد پ ن: :persiana__hahaha: :4chsmu1: 14 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ به 3 برنده عزیز تبریک میگم:persiana__hahaha:... امیدوارم توی مسابقات بعدی هم شرکت کنن. راستی یه موردی هم فکر کنم مینا یادش رفت اونم اینکه در این ارزیابی در خصوص Alimec فقط اولین تحلیلش بررسی شد. موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نفر سوم: حمید شهر ساز آخ جون برنده شدم!!! عهههههههه چرا میزنی خوووب؟حسوووود!!! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اگر راست می گید میزاشتید نظر سنجی اون وقت میدیید کی اول میشه اون غذیر خم رو هم نزاشتی من بزارم وگرنه...................... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ :ubhuekdv133q83a7yy7 :w00: اگر راست می گید میزاشتید نظر سنجی اون وقت میدیید کی اول میشه اون غذیر خم رو هم نزاشتی من بزارم وگرنه...................... برنده اصلی تویی که دل مومنو شاد کردی 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ امتیازتو گرفتی برو خونتون دوس دارم اینجا باشم!!!!! والا!!!!! 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ راستی چند امتیاز بووود نفر سوم؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ برنده اصلی تویی که دل مومنو شاد کردی اما بی شوخی میگم این ممد ادمین بعد مدت ها یه حرفی زد اونم درست بود باید نظر سنجی میشد مردم نظر میدادن باز این طوری هم تقلب زیاد میشد اااااااااااااااا ملت فکر می کردن حلوا میدن برنده بشن می رفتن تبلیغ می کردم یواشکی اما باز ادم های بی طرف زیادی بودن که رای بدن 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تو اجر معنویشو نمیبینیاون تحلیل چنان خندمو در اورد که الان چهار تا قصر اون بالاها داری __________________ همان خندودن تو از 100 تا برنده شدن بیشتر ارزش داشت بند تا دنیا بهت بخنده این حمید شهر ساز هم زیاد اسسپم کرد بگو یه حمله دیگه به پروفش بکنیم 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تبریک به همه برندگان در مورد داور هم اوکی 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تبریک به هر سه برنده:w139: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده