VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ پارک علم و فناوری صنایع اقدام به برگزاری مسابقه تحلیل عکس نموده است عکس از طرف تالار ضمیمه میشود کاربران حداکثر در 3 خط نظر خود را ارایه میدهند جایزه نفرات به ترتیب نفر اول ، دوم ، سوم =150،100،50:ws37: تذکر: تحلیل ها در کمیته ارزیابی تالار بررسی میشود و به بهترین تحلیلها امتیاز داده میشود مدت مسابقه : 5 روز دیگر این تاپیک قفل میشود 27 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اکثر مواقع فکر می کنیم ابزار ها و اطلاعات زیادی(نردبان ها) برا رسیدن به هدف لازمه ولی شاید(گفتم شاید چون فکر می کنم بستگی به هدف دارد) استفاده صحیح از یک یا چند ابزار(نردبان) رسیدن به هدف رو به مراتب آسان تر کند. 19 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید یهو پریدم تو به نظرم این تصویر نااگاهی فرد (مدیر)ر ونشون میده که قادر نیست از ابزارو امکاناتی که در اختیار داره به بهترین نحو استفاده کنه که علتش ترس هم میتونه باشه.....ترس از استفاده از روش های جدید و یا تغییر شیوه عملکرد. 21 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اگه نردبان ها رو کارمندان یه ارگان(وزارت خونه/دولت/ مجلس/ اداره و...) در نظر بگیریم و اون فرد هم "شخص اول" ارگان باشه. اگر اون "شخص اول" بخواد اینگونه از کارمندانش استفاده کنه ممکنه یه روزی همون کارمندا زیر پاشو خالی کنند. 18 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خب اول یه پیشنهاد واسه خود مسابقه بدم: به نظرم تحلیل ها به صورت خصوصی فرستاده بشه و در نهایت بعد از پایان مهلت مسابقه، همه تحلیل ها گذاشته بشه و بهترین ها معرفی بشن. خب بریم تو خود تحلیل به نظرم این تصویر عدم استفاده درست از امکانات و روش ها برای رسیدن به هدف رو نشون میده. اینکه وقت و هزینه زیادی به خاطر انتخاب روش غلط، صرف میشه و در نهایت به اون نتیجه مطلوبی هم که مدنظر هست نمیرسه. 19 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ این اقا میتونست یکم بگرده شاید یه دری پیدا میکرد ،اما اگر نردبان ها(کارکنان) و فرد(مدیر) ،نشون میده که یه مدیر منابع انسانی نیس که هر فردی را مناسب حوزه کاریش بکار بگیره (یعنی یه نردبان و شاید 2تا نردبان را بهم وصل کرد که مدیر بتونه اونطزف را ببینه). 15 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اين مدير با استفاده از چند صد ابزار توانست آن سوي ديوار بلند ابهام برسد در حالي كه تنها يكي از اين ابزار نيز كفايت مي كرد . 3دليل براي ضعف اين مدير مي توان تصور نمود 1- عدم شناخت نياز ها كه مطابق آن ابزار رفع آن نيز شناسايي شود . 2- عدم استفاده مناسب از ابزار ها يعني عدم مديريت امكانات 3- عدم شناخت نقاط قوت سازمان 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نشان دهنده اینه که هیچ کس رو جز خودش قبول نداره و حتی نمیخواد از تجربه ها زحمات دیگران هم استفاده کنه 9 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ اخ جون مسابقه:dancegirl2: چه میکنه این تالار صنایع خب به نظر من این تصویر داره یک فرد ، مدیر یا رهبر رو نشون میده که بدلیل فقدان تبحر لازم نتونسته ازنردبان های موفقیت به طور صحیح برای بالا رفتن از دیوارمشکلات سازمان یا جامعش استفاده کنه . نردبون ها بعنوان پله هایی برای بهبود سازمانن که اینجا له شدن زیر تصمیم غلط مدیریته دیوار نماد مشکلات و موانعیه که وجود داره. اون شخص میتونست با تفکر صحیح مدیریتی تنها با استفاده از یک یا دونردبون به موفقیت برسه ولی از تعدادی زیادی ابزار و امکان به طور نا صحیح استفاده کرده ونتیجشم موندن پشت دیوار بلند بی مبالاتیهاست. موفق باشید:w139: 10 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نظر من: مدیری که به خاطر عدم داشتن توانایی و دانش کافی از امکاناتی که در اختیار داره به بدترین نحو استفاده میکنه ... و به خاطر ضعف در به کار گیری منابع، متقبل هزینه ی بالایی در مدیریت میشه حتی چیزی که در این عکس نشون داده . در ضمن وجود امکانات زیاد، فرد مورد نظر حتی قابلیت عبور از دیوار یا همون موانع رو هم نداره 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید اما این چه مسابقه ایه ؟ وقتی نظرات دیگران خونده میشه .. کسی که نظر میده میتونه برداشت پخته تری بنویسه ... از یه طرف دیگه، وقتی میخواد یه چی بنویسه ... قبلا نوشته شده ...!! -------------------------------------------------------------------------------------------- نظر من: مدیری که به خاطر عدم داشتن توانایی و دانش کافی از امکاناتی که در اختیار داره به بدترین نحو استفاده میکنه ... و به خاطر ضعف در به کار گیری منابع، متقبل هزینه ی بالایی در مدیریت میشه حتی چیزی که در این عکس نشون داده . در ضمن وجود امکانات زیاد، فرد مورد نظر حتی قابلیت عبور از دیوار یا همون موانع رو هم نداره زیاد به نحوه برگزاری مسابقه زوم نکنید خصوصی هم زیاد جالب نمیشه... 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ فک کنم اشاره ای هم داره به قانون "مه یر" قانون مه یر می گه: پیچیده کردن چیز ها کار ساده ای است اما ساده کردن آنها کار پیچیده ای است. من حالا در مورد قسمت پر رنگ می گم: چه کاریه آخه؟ مثل بچه آدم یه نردبون بذار و به هدفت(فک کنم فضولی باشه. نمیشه گفت مثلا افق دیدش رو وسیع می کنه با این کارش) برس دیگه. چرا شلوغ و پیچیده اش می کنی الکی؟!:viannen_38: 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان یک ایده خوبی داده شد توسط مینا گفتم ما هم نظر بدیم شاید خوب باشه تواین عکس به نظر من یک مدیر را نشون میده که از کارکنانش داره سوء استفاده می کنه که به اصطلاح پله های ترقی را طی کنه که البته تو صنعت ماهم مصداق داره یک مدیر برای پرداخت حقوق کمتر از یک کارمند کاری معادل حداقل 5 کارمند مثلا می کشه اینطوری قراره یک حقوق بده و از لحاظ اقتصادی پیشرفت کنه یا یک مدیر برای قرار گرفتن در بازارهای جهانی کلی سرمایه گذاری می کنه ولی حقوق کارمندشو نمیده راستش به اضافه این ایده ها این مطلب به ذهنم رسید 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ این عکس در حقیقت هدر رفتن رو در یک مجموعه نشون نیده.حالا هدر رفتن نیروی انسانی یا مالی یا هر چیز دیگه ای میتونه باشه.استفاده غیر درست و غیر اصولی برای رسیدن به اهداف... 7 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من مدیری هست که از امکانات مدیریتی خوبی برخورداره ولی علم مدیریت نداره ( نظیر مدیران مملکتمون) در نتیجه به هدف و آرمان هاش هیچ وقت دست پیدا نمیکنه . 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اقا این مسابقه ازاد نیستش نمیزارن ادم هر چی می خواد بنویسه این فردیه که به کمک پل و نرده بان های موفقت بقیه تونسته به نتیجه دل خواه خودش که دیدن اون ور دیواره برسه 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ منم با امید موافقم بهتره بقول شاملو از یه زاویه دیگه هم به موضوع نگاه کنیم(البته نمیتونیم اصل قضیه رو به اسونی زیر سوال ببریم) شاید اون نردبون ها روشهای به ظاهر کارا واثربخشی بودن که که یه نفر با استفاده از ذوق وخلاقیت روش متناقضی از روشهای مرسوم رو پیدا کرده وبه انچه که منظور وطلب بوده رسیده یجورایی منعکس کننده نظریات ماکیاولی هم هست 10 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ منم با امید موافقمبهتره بقول شاملو از یه زاویه دیگه هم به موضوع نگاه کنیم(البته نمیتونیم اصل قضیه رو به اسونی زیر سوال ببریم) شاید اون نردبون ها روشهای به ظاهر کارا واثربخشی بودن که که یه نفر با استفاده از ذوق وخلاقیت روش متناقضی از روشهای مرسوم رو پیدا کرده وبه انچه که منظور وطلب بوده رسیده یجورایی منعکس کننده نظریات ماکیاولی هم هست سلام مهندس انصافا خیلی تحلیلت از خوش بینی و خوش خیالی بود کیف کردم تو ایران مدیر از اندیشه های خلاق برخوردار باشه و تازه بذارند کار کنه خیلی با حال بود 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ نظر من اینه که تا وقتی که درست نتونیم از منابع استفاده کنیم هیچ پیشرفتی نمیکنیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده