رفتن به مطلب

آیا اطراف تهران هم آهو دارد؟

ارسال های توصیه شده

آیا اطراف تهران هم آهو دارد؟

در شرایطی که گمان می رود آهوان پایتخت محدود به همان چند 10 رأسی باشند که در زیستگاه خجیر و سرخه حصار روزگار می گذرانند،برخی گزارش ها حکایت از زیست آهو در مناطق اطراف تهران دارد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

در سرشماری رسمی سازمان محیط زیست و اداره کل محیط زیست تهران،آهوان زیستگاه سرخه حصار مرود شمارش قرار می گیرند اما وجود چند آهو در منطقه "کاوه ده" از روستاهای اطراف فیروزکوه تأیید شده است.

"در تازه ترین سرشماری انجام شده توسط کارشناسان محیط زیست تهران سه رأس اهو در منطقه کاوه ده مشاهده و سرشماری شده است."

او ادامه می دهد:"گمان می کنم در نقاط دیگری از شهرستان های اطراف تهران نیز آهو وجود داشته باشد که از چشم ما دور مانده باشد."

سازمان محیط زیست وجود 7 هزار آهو در مناطق آزاد را تأیید کرده است." وقتی می گوییم این تعداد آهو در مناطق آزاد زیست می کنند به معنای سرشماری آنها نیست بلکه تخمین می زنیم تعدادشان اینقدر باشد."

طبق امارهای رسمی نزدیک به 65 رأس آهو در پایتخت و در زیستگاه سرخه حصار زیست می کنند اما رسول اشرفی پور پیشتر به ایرن گفته بود که خودش شخصا 111رأس آهو در این زیستگاه شمرده است.

• Like 15
لینک به دیدگاه

بعد از افسریه و اول جاده تهران مشهد،قدیما تو دامنه کوه پر آهو بوده.

اما متاسفانه مردم ما،اینقدر شکارشون کردند که نابود شدند.

واقعا شکار یک حیوان چه لذتی واسه بقیه داره،برای من جای سواله!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

درسته

خیلی جاها اینطوری بوده

خیلیها ذاتا از شکار لذت میبرن به نظر من یه مرض حاده!

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

تا حالا شکار کردی که بدونی شکار چه لذتی داره؟اینجا همه دوستای من و بعضی از افراد خانوادمون منتظرن فصل شکار بیاد فورا همه میرن برا شکار.البته الان دیگه فقط پرنده شکار میکنن.من دیگه دوست ندارم برم شکار.قبلا تو زمستون ساعت 5 صبح تو بیشه منتظر مینشستیم برا شکار.

یه بار یه گراز شکار کردیم.

شکار خیلی لذت داره.خیلی زیاد.اما کار درستی نیست.ماهیگیری اما عیب نداره.ماهی زیاد هست

• Like 3
لینک به دیدگاه

بلا نسبت شما و خیلی دیگر به این مردم هر چی بگی تو گوششون نمی ره

ما که تخصص تو این زمینه نداریم اما وقتی سال 86 تو روزنامه خوندم شیر اصیل ایرانی که اخرین جفت راس اونها در سال

36 به هند منتقل شده بوده جهت حفاظت و تولید مثل و حالا طبق قوانین بعد از 50 سال شیر هندی خونده می شه حس

خیلی تلخی بهم دست داد از دست خیلی ها ... که اخه چرا باید ما طوری باشیم که اینجوری بشه:ws38:

یا مردن یک جفت ببر که از سیبری اورده بودن

یا محاکمه اون کارمند محیط زیست که با تمام توان از منطقه حیاط وحش دفاع می کرد

راستی یه نقل قول بگم از اهالی قدیمی شمال غرب تهران شاید برای دوست داران محیط زیست جالب باشه

که میگن 15-20 سال پیش باران شدیدی میاد و سیل میشه بعد از اینکه سیل فروکش میکنه بعضی از اهالی

با صحنه غیر منتظره ای روبرو می شن اونا یک بچه خرس می بینن که مرده و آب اونو تا وسط جنت اباد اورده بود

البته توی این منطقه بین 20 تا 30 سال پیش شغال - روباه - خرس و حتی گرگ هم دیده شده بوده

• Like 2
لینک به دیدگاه
تا حالا شکار کردی که بدونی شکار چه لذتی داره؟

اینجا همه دوستای من و بعضی از افراد خانوادمون منتظرن فصل شکار بیاد فورا همه میرن برا شکار.البته الان دیگه فقط پرنده شکار میکنن.من دیگه دوست ندارم برم شکار.قبلا تو زمستون ساعت 5 صبح تو بیشه منتظر مینشستیم برا شکار.

شکار خیلی لذت داره.خیلی زیاد.اما کار درستی نیست.ماهیگیری اما عیب نداره.ماهی زیاد هست

به نظرتون شکار برای تفریح کار درستیه؟

شکار اگه برای تامین غذا از روی ناچاری باشه، بله واقعا مهمه، اما کشتن آهو برای تفریح در حالیکه اینهمه گوشت بره هست چه معنی داره؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظرتون شکار برای تفریح کار درستیه؟

شکار اگه برای تامین غذا از روی ناچاری باشه، بله واقعا مهمه، اما کشتن آهو برای تفریح در حالیکه اینهمه گوشت بره هست چه معنی داره؟

من خودم هم مخالف شکار هستم.اما چون شکار کردم قبلا میدونم چه لذتی داره.اره شکار برای تفریح کار اشتباهی هست.اما واقعا لذت داره.حداقل قبلا که لذت داشت.خیلیا هنوز هستن که میرن شکار اما همشون هم برا تفریح نیست.دوستای من پرنده شکار میکنن بعد هم میخورن.این کار براشون لذت داره و به خاطر لذتش این کارو انجام میدن نه به خاطر کمبود گوشت

و اینا هم در فصل شکار انجام میشه.دوسل خودش بهشون فشنگ میده.این شکار به نظر من به بدی به قول شما شکار آهو نیست.منم با شکار مخالفم اما نمیشه با حرف زدن جلوش رو گرفت.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من خودم هم مخالف شکار هستم.اما چون شکار کردم قبلا میدونم چه لذتی داره.اره شکار برای تفریح کار اشتباهی هست.اما واقعا لذت داره.حداقل قبلا که لذت داشت.خیلیا هنوز هستن که میرن شکار اما همشون هم برا تفریح نیست.دوستای من پرنده شکار میکنن بعد هم میخورن.این کار براشون لذت داره و به خاطر لذتش این کارو انجام میدن نه به خاطر کمبود گوشت

و اینا هم در فصل شکار انجام میشه.دوسل خودش بهشون فشنگ میده.این شکار به نظر من به بدی به قول شما شکار آهو نیست.منم با شکار مخالفم اما نمیشه با حرف زدن جلوش رو گرفت.

من تاپیک گفته های تعمق بر انگیز اسی رو خیلی دوست داشتم.

یکی از جملاتی که همیشه منو جذب خودش میکرد این بود:

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=55280&page=6&p=563466&viewfull=1#post563466

• Like 2
لینک به دیدگاه

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=55280&page=6&p=563466&viewfull=1#post563466

درسته متاسفانه انسان هر چی رو که به نفعش باشه خوب میدونه و هر چی به نفعش نباشه بد میدونه

یعنی ماها تو خودخواهی کاملیم:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بلا نسبت شما و خیلی دیگر به این مردم هر چی بگی تو گوششون نمی ره

ما که تخصص تو این زمینه نداریم اما وقتی سال 86 تو روزنامه خوندم شیر اصیل ایرانی که اخرین جفت راس اونها در سال

36 به هند منتقل شده بوده جهت حفاظت و تولید مثل و حالا طبق قوانین بعد از 50 سال شیر هندی خونده می شه حس

خیلی تلخی بهم دست داد از دست خیلی ها ... که اخه چرا باید ما طوری باشیم که اینجوری بشه:ws38:

یا مردن یک جفت ببر که از سیبری اورده بودن

یا محاکمه اون کارمند محیط زیست که با تمام توان از منطقه حیاط وحش دفاع می کرد

راستی یه نقل قول بگم از اهالی قدیمی شمال غرب تهران شاید برای دوست داران محیط زیست جالب باشه

که میگن 15-20 سال پیش باران شدیدی میاد و سیل میشه بعد از اینکه سیل فروکش میکنه بعضی از اهالی

با صحنه غیر منتظره ای روبرو می شن اونا یک بچه خرس می بینن که مرده و آب اونو تا وسط جنت اباد اورده بود

البته توی این منطقه بین 20 تا 30 سال پیش شغال - روباه - خرس و حتی گرگ هم دیده شده بوده

این اخبار همش تلخه

روزی میرسه که میبینیم دیگه چیزی واسه از دست دادن نداریم

درسته زمانی نه تنها تهران بلکه همه شهرها اطراف باغ و جنگل بود و پر از حیوانات و درخت

ولی الان از آلودگی هوا تو همین شهرها نمیشه نفس کشید چون جنگلها که اکسیژن انسان هستن، همه با سهل انگاری ماها از بین رفتند:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
تا حالا شکار کردی که بدونی شکار چه لذتی داره؟اینجا همه دوستای من و بعضی از افراد خانوادمون منتظرن فصل شکار بیاد فورا همه میرن برا شکار.البته الان دیگه فقط پرنده شکار میکنن.من دیگه دوست ندارم برم شکار.قبلا تو زمستون ساعت 5 صبح تو بیشه منتظر مینشستیم برا شکار.

درسته شکار لذت داره

اما لذت نفسه و ما انسانیم و یک انسان با حیوان فرق داره و باید به نفسش غلبه کنه

ولی متسفانه خیلیها فقط خودشونو میدونن

• Like 3
لینک به دیدگاه
راستی سکوت جان، به نظرت ما چندتا قصاب و شکارچی زن داریم؟ :ws38:

والا نه امارش هست و نه من زیاد خبر دارم ولی اینو میدونم که تو مناطقی که عشایر زیاد داره زنهای شکارچی زیاد توشون هست

اگه مطلبی در این مورد پیدا کنم حتما میزارم تو هم اگه پیدا کردی بزار چون موضوع خیلی جالبیه مخصوصا زنهای قدیم

میتونیم تو تالار محیط زیست بزاریم:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
والا نه امارش هست و نه من زیاد خبر دارم ولی اینو میدونم که تو مناطقی که عشایر زیاد داره زنهای شکارچی زیاد توشون هست

اگه مطلبی در این مورد پیدا کنم حتما میزارم تو هم اگه پیدا کردی بزار چون موضوع خیلی جالبیه مخصوصا زنهای قدیم

میتونیم تو تالار محیط زیست بزاریم:a030:

مرسی عزیزم.:icon_gol:

ولی خوب به نظرم کشتن موجودات یک قساوت قلب خاصی میخواد.

شاید هم ما زیادی دلرحمیم.:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مرسی عزیزم.:icon_gol:

ولی خوب به نظرم کشتن موجودات یک قساوت قلب خاصی میخواد.

شاید هم ما زیادی دلرحمیم.:sigh:

خواهش میکنم

نه واقعا کار هر کسی نیست که بتونه به راحتی جون یک موجود زنده رو با بی رحمی بگیره:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

درسته.اما دیدگاه ها فرق داره.خیلی از ادما عقیدشون اینه که انسان ها بیشتر از جیوانات حق زندگی دارن که نشئت میگیره از دیدگاه مذهبی.انسان برترین مخلوق خدا هست و همه ی حیوانات و گیاهان و کائنات در خدمت انسان ها هستند

درسته شکار لذت داره

اما لذت نفسه و ما انسانیم و یک انسان با حیوان فرق داره و باید به نفسش غلبه کنه

ولی متسفانه خیلیها فقط خودشونو میدونن

میدونید وقتی پرنده میکشتیم اولین کاری که میکردیم چی بود؟با یکی از دستامون سرشو میگرفتیم و با دست دیگه بدنشو.بعد سرشو می کندیم.شاید این قسمتش زیاد لذت نداشته باشه اما وقتی به یه گروه مرغابی برخورد میکنی اگه تفنگت دو لول باشه که خیلی خوبه.تیر اول رو که میندازی همه میپرن هوا باید با تیر اول یکی رو بزنی.یکی دیگه هم تو هوا با تیر دوم میزنی.میدونی مرغابی رو که تو هوا بزنی چی میشه؟میره میره میره بعدش دقیقا سقوط آزاد میکنه.خیلی قشنگه.بعدش تازه میبینی ای داد بیداد تو اینور رودخونه هستی مرغابی اونور رودخونه افتاده.صبح دی ماه هم هست.باید شنا کنی بری اونطرف مرغابی رو بیاری.

شاید این چیزا در نظر شما که تجربه نکردین لذتی نداشته باشه اما وقتی یه بار تجربه کردی میفهمی که چه لذتی داره و وقتی تکرار شد یه جورایی به شکار اعتیاد پیدا میکنی.

شما میدونید چقدر شکارچی هست تو ایران؟تو خانواده ی ما فقط چند نفر تفنگ دارن؟الان دارن به کسایی که جواز نداشتن برا تفنگاشون جواز میدن.دائیم دیشب رفته بود ساعت 12 شب.امروز ساعت 11 اومد خونه.از دیشب تو صف بود.تازه ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم.تو این چند سال هم چند بار این برنامه رو گذاشتن.یعنی خیلی بیشتر از این تعداد هست.تازه این برا یه تفنگش بود.یکی دیگه هم داره دوباره همین برنامه رو براش داره.

البته اینم بگم ماها پرنده فقط شکار میکنیم.آهو یا حیوانات دیگه شکار نمیکنیم.البته من که خیلی وقته دیگه نمیرم باهاشون.:hanghead:

در مورد زن ها هم تو مناطق عشایری و لرهای بختیاری و کردها زن ها هم شکارچی هستن.اما در کل اره تعداد مردها بیشتر هست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته.اما دیدگاه ها فرق داره.خیلی از ادما عقیدشون اینه که انسان ها بیشتر از جیوانات حق زندگی دارن که نشئت میگیره از دیدگاه مذهبی.انسان برترین مخلوق خدا هست و همه ی حیوانات و گیاهان و کائنات در خدمت انسان ها هستند

میدونید وقتی پرنده میکشتیم اولین کاری که میکردیم چی بود؟با یکی از دستامون سرشو میگرفتیم و با دست دیگه بدنشو.بعد سرشو می کندیم.شاید این قسمتش زیاد لذت نداشته باشه اما وقتی به یه گروه مرغابی برخورد میکنی اگه تفنگت دو لول باشه که خیلی خوبه.تیر اول رو که میندازی همه میپرن هوا باید با تیر اول یکی رو بزنی.یکی دیگه هم تو هوا با تیر دوم میزنی.میدونی مرغابی رو که تو هوا بزنی چی میشه؟میره میره میره بعدش دقیقا سقوط آزاد میکنه.خیلی قشنگه.بعدش تازه میبینی ای داد بیداد تو اینور رودخونه هستی مرغابی اونور رودخونه افتاده.صبح دی ماه هم هست.باید شنا کنی بری اونطرف مرغابی رو بیاری.

شاید این چیزا در نظر شما که تجربه نکردین لذتی نداشته باشه اما وقتی یه بار تجربه کردی میفهمی که چه لذتی داره و وقتی تکرار شد یه جورایی به شکار اعتیاد پیدا میکنی.

شما میدونید چقدر شکارچی هست تو ایران؟تو خانواده ی ما فقط چند نفر تفنگ دارن؟الان دارن به کسایی که جواز نداشتن برا تفنگاشون جواز میدن.دائیم دیشب رفته بود ساعت 12 شب.امروز ساعت 11 اومد خونه.از دیشب تو صف بود.تازه ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم.تو این چند سال هم چند بار این برنامه رو گذاشتن.یعنی خیلی بیشتر از این تعداد هست.تازه این برا یه تفنگش بود.یکی دیگه هم داره دوباره همین برنامه رو براش داره.

البته اینم بگم ماها پرنده فقط شکار میکنیم.آهو یا حیوانات دیگه شکار نمیکنیم.البته من که خیلی وقته دیگه نمیرم باهاشون.:hanghead:

در مورد زن ها هم تو مناطق عشایری و لرهای بختیاری و کردها زن ها هم شکارچی هستن.اما در کل اره تعداد مردها بیشتر هست.

متاسفانه حرفهای شما درسته

ولی من با اصل شکار مخالف نیستم چون نباشه که انسان نمیتونه اصلا امرار معاش کنه(البته تو بعضی مناطق که تنها راه امرار معاششون هست)

من میگم همه چی باید با برنامه ریزی و مدیریت صحیح باشه

اولا مجوزها رو محدود کنن و فقط زمانهایی اجازه شکار بدن که یه حوونی تولید مثلش زیاد شده اونم باز به صورت محدود

یعنی باید در حدی باشه که هیچ حیوونی منقرض نشه

بعضی مناطق هم که حفاظت شده هست و نباید هیچ شکارچی بره اون مناطق چون موجوداتی هستن که در خطر انقراضن

کلا اگه همه چی در حد تعادل باشه و با مدیریت صحیح اجرا بشه هیچ مشکلی نخواهیم داشت

اینم هست که هر آدمی نمیتونه حیوونی رو شکار کنه و عقیده و اخلاقیات آدمها در این موارد متفاوته

• Like 2
لینک به دیدگاه
متاسفانه حرفهای شما درسته

ولی من با اصل شکار مخالف نیستم چون نباشه که انسان نمیتونه اصلا امرار معاش کنه(البته تو بعضی مناطق که تنها راه امرار معاششون هست)

من میگم همه چی باید با برنامه ریزی و مدیریت صحیح باشه

اولا مجوزها رو محدود کنن و فقط زمانهایی اجازه شکار بدن که یه حوونی تولید مثلش زیاد شده اونم باز به صورت محدود

یعنی باید در حدی باشه که هیچ حیوونی منقرض نشه

بعضی مناطق هم که حفاظت شده هست و نباید هیچ شکارچی بره اون مناطق چون موجوداتی هستن که در خطر انقراضن

کلا اگه همه چی در حد تعادل باشه و با مدیریت صحیح اجرا بشه هیچ مشکلی نخواهیم داشت

اینم هست که هر آدمی نمیتونه حیوونی رو شکار کنه و عقیده و اخلاقیات آدمها در این موارد متفاوته

درسته.البته هیچ وقت اجازه شکار برای حیواناتی مثل آهو داده نمیشه.فقط برای پرندگان هست

• Like 1
لینک به دیدگاه

من یچه بودم برای دوچرخه سواری می رفتم پارک جنگلی سرخه حصار. یه چشمه داره تو دامنه یکی از کوه ها دوچرخمونو پارک می کردیم، با دوستم می رفتیم اونجا. خودم یه گله از این آهوها رو دیدم اونجا. فکر کنم 20 30 تایی بودند. خیلی قشنگ بودند. حیف که اون موقع موبایل دوربین دار نبود که همراهمون باشه ازشون عکس بگیریم. باورتون نمیشه فاصله مون تا تهران خیلی کم بود.

این بر می گرده به 10 15 سال پیش.

اما جالبش اینجا بود هیچ کسی باورش نشد ما اون همه آهو دیدیم.

دیگه هر چقدر رفتم نتونستم ببینمشون. sigh.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

نسل آهوهای استان فارس هم کم کم داره نابود میشه! :sigh:

بابام از بچگی هاش که تعریف می کنه جاهایی این حیوونا بودن که من الان خنده م میگیره. :sigh:

خودم هم بچه بودم یادمه بیشتر بود.الان فقط محدود به مناطق حفاظت شده ست! :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...