Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ مرسی همه 5 ماه بین تئوری و اسکیسو رفتم کلاس و کارگاه...خیلی هم کار کردم...نشد؛نمیدونم چرا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ مرسیهمه 5 ماه بین تئوری و اسکیسو رفتم کلاس و کارگاه...خیلی هم کار کردم...نشد؛نمیدونم چرا نمره اسکیس رو چند شده بودی؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ 25 ایراد نداره خب امسال بجاش 100 بزن تلافی کن؛ من شنیدم رو اسکیس خیلی سخت میگیرن :icon_razz: لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ 100! ایول نه سخت نمیگیرن،عجیب ارزشگذاری میکنن؛گاهی سوالات عجیب هم میدن کلن اسکیس مقوله غیر قابل پیش بینیه:viannen_38: حواستون خیلی جمع باشه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ 100!ایول نه سخت نمیگیرن،عجیب ارزشگذاری میکنن؛گاهی سوالات عجیب هم میدن کلن اسکیس مقوله غیر قابل پیش بینیه:viannen_38: حواستون خیلی جمع باشه اینطور که معلومه حتما باید اسکیس رو کلاس رفت, لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بالاخره درصد های اسکیسم رویت شد...... رتبه/ درصد اسکیش / دانشگاه قبول شده ...... 246/ 58 /دانشگاه تهران روزانه 208/ 48 /دانشگاه شیراز روزانه (البته ایشون دانشگاه اصفهان هم قبول شدند) 78/ 40 /علم و صنعت ( معماری پایدار) رتبه 1 اسکیس امسال هم 70 درصد زدند....... رتبه تئوری ایشان 507 بود................(دانشگاه تهران قبول شدند.) لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ 100!ایول نه سخت نمیگیرن،عجیب ارزشگذاری میکنن؛گاهی سوالات عجیب هم میدن کلن اسکیس مقوله غیر قابل پیش بینیه:viannen_38: حواستون خیلی جمع باشه موافقم . مقوله اسکیس تنها با رفتن به کلاس قابل حل شدن و یادگیری نیست ولی رفتن به کلاس برای موفقیت در آزمون اسکیس واجب هست. دوستان من و خیلی کسانی که همه ساله کنکور جا های خوب قبول می شوند کلاس اسکیس را حتما رفتن..... به خصوص کلاس اسکیس 1 ماهه مهندس شقاقی ...... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ برای امتحان اسکیس باید مطالعات و برنامه فیزیکی همه جور ساختمون رو داشته باشیم دیگه نه؟؟؟ یه سوال بپرسم ، برنامه فیزیکی بهمون می دن سر اسکیس؟؟؟ مشخص می کنن چه فضاهایی می خوان؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ بالاخره درصد های اسکیسم رویت شد...... رتبه/ درصد اسکیش / دانشگاه قبول شده ...... 246/ 58 /دانشگاه تهران روزانه 208/ 48 /دانشگاه شیراز روزانه (البته ایشون دانشگاه اصفهان هم قبول شدند) 78/ 40 /علم و صنعت ( معماری پایدار) رتبه 1 اسکیس امسال هم 70 درصد زدند....... رتبه تئوری ایشان 507 بود................(دانشگاه تهران قبول شدند.) یعنی هم با رنبه 246 و هم با ر تبه 507 ، دانشگاه تهران قبول شدن؟؟ :JC_thinking: چه جالب اسکیس بالا آدمو نجات می ده قشنگ لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ برای امتحان اسکیس باید مطالعات و برنامه فیزیکی همه جور ساختمون رو داشته باشیم دیگه نه؟؟؟ یه سوال بپرسم ، برنامه فیزیکی بهمون می دن سر اسکیس؟؟؟ مشخص می کنن چه فضاهایی می خوان؟ آره کاملا مشخص می کنن چه فضاهایی می خوان حالا یه چیز جالب امسال حتی گفته بودن مثلا پلانو کدوم شیت و کدوم طرفش بکشین مثلا گوشه سمت چپ قسمت بالا پلان :ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ آره کاملا مشخص می کنن چه فضاهایی می خوان حالا یه چیز جالب امسال حتی گفته بودن مثلا پلانو کدوم شیت و کدوم طرفش بکشین مثلا گوشه سمت چپ قسمت بالا پلان :ydm47612zsesgift969 چه جالب پس تکلیف شیت بندی چی می شه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ چه جالب پس تکلیف شیت بندی چی می شه شیت بندی رو خودشون مشخص کردن دیگه اتفاقا کار ما راحت می شه :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ بالاخره درصد های اسکیسم رویت شد...... رتبه/ درصد اسکیش / دانشگاه قبول شده ...... 246/ 58 /دانشگاه تهران روزانه 208/ 48 /دانشگاه شیراز روزانه (البته ایشون دانشگاه اصفهان هم قبول شدند) 78/ 40 /علم و صنعت ( معماری پایدار) رتبه 1 اسکیس امسال هم 70 درصد زدند....... رتبه تئوری ایشان 507 بود................(دانشگاه تهران قبول شدند.) خیلی دوست دارم اسکیس رتبه 1 رو ببینم؛ یعنی هم با رنبه 246 و هم با ر تبه 507 ، دانشگاه تهران قبول شدن؟؟ :JC_thinking:چه جالب اسکیس بالا آدمو نجات می ده قشنگ رتبه تئوریش 507 بود با اسکیسش که 1 بود فک کنم جمعش رتبه خوبی بشه آره کاملا مشخص می کنن چه فضاهایی می خوان حالا یه چیز جالب امسال حتی گفته بودن مثلا پلانو کدوم شیت و کدوم طرفش بکشین مثلا گوشه سمت چپ قسمت بالا پلان :ydm47612zsesgift969 چه جالب :ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ سلام سلام... بروبچ ارشد چطورررررن؟!!!:53tnkbetm2eof1u84pj بخونید بچه ها. همه بخونید. خوب بخونید.درست بخونید. باهم بخونید.حساب شده بخونید. با برنامه بخونید. خلاصه بخونید دیگه.:lol: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ شیت بندی رو خودشون مشخص کردن دیگهاتفاقا کار ما راحت می شه :texc5lhcbtrocnmvtp8 خب فکر کن مثلا آدم از قبل کلی برنامه می چینه که چجوری شیت بندی کنه ، بعد می بینه برنامه هاش به هم می خوره 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ کمک.............. منم ارشد میخوام!!! میخوام تغییر گرایش بدم به هوا و فضا(آئرودینامیک) الان سیالاتم... معتاد این سایت شدم......... کمک!!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ کمک..............منم ارشد میخوام!!! میخوام تغییر گرایش بدم به هوا و فضا(آئرودینامیک) الان سیالاتم... معتاد این سایت شدم......... کمک!!! ای بابا ما همه معتادیم ولی حدی برای ارشد ترک کن :vahidrk: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ سلاااااااام سلااااااام خانوم مهندسا ، آقا مهندسا؛ بیاین ببینم چه اطلاعاتی راجع به ارشد دارین؛ منظورش چیه؟:th_scratchhead: مگه فقط مهندسا دل دارن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده