* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ خوندن که درست اسکیسش هم مهمه ...:w768: اونو جی کار کنیم؟؟ آره اسکیس رو چیکار کنیم؟خوندن که خب میخونیم اسکیس :obm: مثل اینکه امتحان اسکیس 3-4 ماه بعد از این آزمونشه، اکثرا تو این 3-4 ماه میرن کلاس و...:62izy85: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ مثل اینکه امتحان اسکیس 3-4 ماه بعد از این آزمونشه، اکثرا تو این 3-4 ماه میرن کلاس و...:62izy85: خب من امسال دانشجوام یعنی وقت میشه واسه کلاس اسکیس اینا یا بیخیال شم بمونه واسه ساله دیگه؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ آره اسکیس رو چیکار کنیم؟خوندن که خب میخونیم اسکیس :obm: آره واقعا اسکیس:banel_smiley_52: غیر از کلاس به نظر من کتاب خوبه دیدن خیلی تاثیر داره 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ مثل اینکه امتحان اسکیس 3-4 ماه بعد از این آزمونشه، اکثرا تو این 3-4 ماه میرن کلاس و... سراسری بله ولی آزاد همون روز...:w821: 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ خب من امسال دانشجوامیعنی وقت میشه واسه کلاس اسکیس اینا یا بیخیال شم بمونه واسه ساله دیگه؟:JC_thinking: اگه بخوای میرسی می تونی ولی سعی سعی سعی...:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ آزاد خب دیرتره امتحانش نه؟ آره عزیزم آزاد اردیبهشت اینا باید باشه فکر کنمااا:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ آره عزیزمآزاد اردیبهشت اینا باید باشه فکر کنمااا:girl_yes2: خب دیگه توام نهایت اسفند درست تموم شده وقت داری کلاس بری:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ خب من امسال دانشجوامیعنی وقت میشه واسه کلاس اسکیس اینا یا بیخیال شم بمونه واسه ساله دیگه؟:JC_thinking: امسال سعیمونو میکنیم، شاید قبول شیم، اما فک نکنم وقت شه کلاس بریم اگه بخوای میرسی می تونی ولی سعی سعی سعی...:girl_yes2: اوهوم, مهوافخم لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ خب دیگه توام نهایت اسفند درست تموم شده وقت داری کلاس بری:girl_yes2: امیدوارم کلاس که دوست ندارم ترجیح می دم خودم بخونم:girl_blush2: اینجا که کلاس درست حسابی...:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ امسال سعیمونو میکنیم، شاید قبول شیم، اما فک نکنم وقت شه کلاس بریم اره وقت نمی شه خودمون فقط... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها سلام بعداز مدتها یک سوال؟ کی دفترچه میاد؟ 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها سلام بعداز مدتهایک سوال؟ کی دفترچه میاد؟ سلاااام:girl_blush2: آزاد یا سراسری؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ سلاااام:girl_blush2:آزاد یا سراسری؟ سلام سراسری دیگه.....:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ سلام سراسری دیگه.....:4chsmu1: پارسال که من شرکت کردم یادمه اواخر مهر اوایل آبان بود اگه اشتباه نکنم امسال هم باید همین موقع ها باشه دیگه امتحانش هم که اواخر بهمن:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ پارسال که من شرکت کردم یادمه اواخر مهر اوایل آبان بود اگه اشتباه نکنمامسال هم باید همین موقع ها باشه دیگه امتحانش هم که اواخر بهمن:girl_blush2: مرسی عزیزم من هم با اعتماد به نفس فراوان هنوز شروع نکردم فقط میخوام سراسری شرکت کنم و قبول بشم 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ مرسی عزیزم من هم با اعتماد به نفس فراوان هنوز شروع نکردم فقط میخوام سراسری شرکت کنم و قبول بشم خواهش می شه:flowerysmile: منم شروع نکردم هنوز ... نگران نباش امیدوارم قبول شی همه البته...:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها اعتماد به نفس میخواید بیاید سراغ من! روزی 5ساعت ارشد میخونم 4ساعت واسه یونی...:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها اعتماد به نفس میخواید بیاید سراغ من!روزی 5ساعت ارشد میخونم 4ساعت واسه یونی...:texc5lhcbtrocnmvtp8 واقعا ؟ روزی 9 ساعت ؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها اعتماد به نفس میخواید بیاید سراغ من!روزی 5ساعت ارشد میخونم 4ساعت واسه یونی...:texc5lhcbtrocnmvtp8 من اعتماد به نفسمو از دست دادم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده