R.Irankhah 25490 ارسال شده در 14 تیر، 2013 پس این نتیجه ها رو کی می زنن؟؟ معلومه خیلی مشتاق دیدن نتیجه ها هستی ها ، گفتن هفته سوم اردیبهشت 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 بچه ها بیاید رتبه هاتون رو بگید ، من که مجاز نشدم ، البته هیچی نخونده بودم که بخوام مجاز بشم کنکور اصلیم میشه امسال ، انشالله که قبول بشم :girl_in_dreams: 1
memmar 6829 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 بچه ها بیاید رتبه هاتون رو بگید ، من که مجاز نشدم ، البته هیچی نخونده بودم که بخوام مجاز بشم کنکور اصلیم میشه امسال ، انشالله که قبول بشم :girl_in_dreams: :girl_blush2:منم نیز ایشاا... 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 من 700 هیچی هم نخونمو فقط ب قصد ساندیس و کیک رفتم:دی 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 من 700 هیچی هم نخونمو فقط ب قصد ساندیس و کیک رفتم:دی 700 تو شهرسازی معادل 5هزار تو برقه حالا هی همه جا میره میگه 700:vahidrk: 5
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 :girl_blush2:منم نیز ایشاا... ایراد نداره ، انشالله امسال من 700 هیچی هم نخونمو فقط ب قصد ساندیس و کیک رفتم:دی تبریک میگم حمید جان 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 700 تو شهرسازی معادل 5هزار تو برقهحالا هی همه جا میره میگه 700:vahidrk: میدونم بابا.آخه من هیچی نخونده بوود و اینکه مچاز شدم خووبه:دی 4
memmar 6829 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 من 700 هیچی هم نخونمو فقط ب قصد ساندیس و کیک رفتم:دی تبریک میگم 4
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 2013 [TABLE=class: cms_table_tahoma] [TR] [TD]17.7[/TD] [TD]زبان عمومي وتخصصي[/TD] [/TR] [TR] [TD]57.78[/TD] [TD]دروس فني ساختمان[/TD] [/TR] [TR] [TD]41.1[/TD] [TD]دروس تاريخ ومباني نظري[/TD] [/TR] [TR] [TD]62.00[/TD] [TD]درك عمومي معماري[/TD] [/TR] [TR] [TD]8.33[/TD] [TD]درك عمومي معماري منظر[/TD] [/TR] [TR] [TD]رتبه 117[/TD] [/TR] [/TABLE]
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 [TABLE=class: cms_table_tahoma] [TR] [TD]17.7[/TD] [TD]زبان عمومي وتخصصي[/TD] [/TR] [TR] [TD]57.78[/TD] [TD]دروس فني ساختمان[/TD] [/TR] [TR] [TD]41.1[/TD] [TD]دروس تاريخ ومباني نظري[/TD] [/TR] [TR] [TD]62.00[/TD] [TD]درك عمومي معماري[/TD] [/TR] [TR] [TD]8.33[/TD] [TD]درك عمومي معماري منظر[/TD] [/TR] [TR] [TD]رتبه 117[/TD] [/TR] [/TABLE] خیلی خیلی تبریک میگم ابراهیم جان انشالله مرحله دوم رو هم با موفقیت پشت سر بذاری و هر جاییی که دوست داری قبول بشی 3
Gizmo 5887 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 [TABLE=class: cms_table_tahoma] [TR] [TD]17.7[/TD] [TD]زبان عمومي وتخصصي[/TD] [/TR] [TR] [TD]57.78[/TD] [TD]دروس فني ساختمان[/TD] [/TR] [TR] [TD]41.1[/TD] [TD]دروس تاريخ ومباني نظري[/TD] [/TR] [TR] [TD]62.00[/TD] [TD]درك عمومي معماري[/TD] [/TR] [TR] [TD]8.33[/TD] [TD]درك عمومي معماري منظر[/TD] [/TR] [TR] [TD]رتبه 117[/TD] [/TR] [/TABLE] الان با دیدن درصد منظرتون متوجه شدم باید معماری باشه...خیلی تبریک می گم 3
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 2013 خیلی خیلی تبریک میگم ابراهیم جان انشالله مرحله دوم رو هم با موفقیت پشت سر بذاری و هر جاییی که دوست داری قبول بشی مرس . ولی خودم اصلا راضی نیستم .... آخه بعد این همه خوندن شده این ..البته خدا رو شکر که بد تر نشد ... آخه بعد جلسه حس کردم مجازم نمی شم... الان حداقل با روحیه ترم ...
memmar 6829 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 [TABLE=class: cms_table_tahoma] [TR] [TD]17.7[/TD] [TD]زبان عمومي وتخصصي[/TD] [/TR] [TR] [TD]57.78[/TD] [TD]دروس فني ساختمان[/TD] [/TR] [TR] [TD]41.1[/TD] [TD]دروس تاريخ ومباني نظري[/TD] [/TR] [TR] [TD]62.00[/TD] [TD]درك عمومي معماري[/TD] [/TR] [TR] [TD]8.33[/TD] [TD]درك عمومي معماري منظر [/TD] [/TR] [TR] [TD]رتبه 117[/TD] [/TR] [/TABLE] تبریک میگم ایشاا... اسکیسم عالی بشید 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 مرس . ولی خودم اصلا راضی نیستم .... آخه بعد این همه خوندن شده این ..البته خدا رو شکر که بد تر نشد ... آخه بعد جلسه حس کردم مجازم نمی شم... الان حداقل با روحیه ترم ... نگران نباشید انشالله در اسکیس جبران میکنید زحماتتون بی نتیجه نخواهد ماند 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 2013 [TABLE=class: cms_table_tahoma] [TR] [TD]17.7[/TD] [TD]زبان عمومي وتخصصي[/TD] [/TR] [TR] [TD]57.78[/TD] [TD]دروس فني ساختمان[/TD] [/TR] [TR] [TD]41.1[/TD] [TD]دروس تاريخ ومباني نظري[/TD] [/TR] [TR] [TD]62.00[/TD] [TD]درك عمومي معماري[/TD] [/TR] [TR] [TD]8.33[/TD] [TD]درك عمومي معماري منظر[/TD] [/TR] [TR] [TD]رتبه 117[/TD] [/TR] [/TABLE] تبرییییییییییک میگم ، عااااالیه من که رتبم خیلی بد شد ،می مونم برا سال دیگه، ایشالله با راهنماایی های شما ما هم رتبه های خوب بیاریم
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 2013 الان با دیدن درصد منظرتون متوجه شدم باید معماری باشه...خیلی تبریک می گم مرسی شما لطف دارید ..بله این درصد های معماریم هست ... تکنولوژی خوب نشد ..:icon_pf (34): تبریک میگم ایشاا... اسکیسم عالی بشید مرسی... :icon_gol:
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 2013 تبرییییییییییک میگم ، عااااالیه من که رتبم خیلی بد شد ،می مونم برا سال دیگه، ایشالله با راهنماایی های شما ما هم رتبه های خوب بیاریم خواهش می کنم.... ایشالله سال دیگه پر انرژی تر باشید و با خووندن منطقی و درست قبول بشید .. ایشالله از 15 شهریور خوندن با برنامه را شروع می کنیم ... قرار اگه بشه برنام هفتگی را بذارم رو سایت تا این انگیزه ای بشه برای خوندتون ..
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 [TABLE=class: tahoma, width: 270] [TR=class: sa_m1, bgcolor: #F3E6DE] [TD=width: 18%, align: center]نمره به درصد [/TD] [TD=width: 82%, bgcolor: #F3E6DE, align: center]نام درس [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]۱/۱۱[/TD] [TD=align: right]زبان عمومي وتخصصي[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]۲۵/۳۳[/TD] [TD=align: right]مباحث عمومي شهرسازي ايران[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]۹/۳۳[/TD] [TD=align: right]مباني نظري معماري[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]۲۵/۳۳[/TD] [TD=align: right]تاريخ معماري وشهرسازي[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]۲۵/۳۳[/TD] [TD=align: right]تحليل فضاهاي معماري وشهري[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]998 [/TD] [/TR] [/TABLE] مجاز شدم .. درسته یه حس غریبی بهم میگفت ها ولی هیجان داشت دیدنش ... اینجا ایران هست نخونده بهتره... هرچند چندان جالب نیست ولی خب برای اطلاعات عمومی خیلی هم خوبه 5
ارسال های توصیه شده